| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Янукович планує повернутися в Україну - адвокат
Адвокат Віталій Сердюк заявив, що президент-утікач Віктор Янукович, повернутися в Україну після того, як Петра Порошенко піде з президентського посту.
Про це повідомляє ТАСС з посиланням на "Известия"
За словами захисника, у Януковича є намір повернутися і над цим адвокати працюють вже не перший рік.
"На території Російської Федерації Янукович перебуває тимчасово і вимушено. І захист робить все, щоб відновити його права і довести, що звинувачення мали політичний, а не правовий характер", - сказав Сердюк.
Він зазначив, що після зміни влади в Києві з'являється шанс, що процес проти Януковича перестане бути політизованим.
Також адвокат додав, що захист буде відстоювати права Януковича незалежно від того, яку позицію з цього питання займе обраний президент України Володимир Зеленський.![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)
..аааааааааааа ... я понял, пля .. Украина будет развлекательным проектом .. будем продавать билеты китайцам и индусам (а их 3 мильярда) - и заживем ... у меня кстати запись в трудовой есть "машинист сцены 1-й категории" .... Шурик, а у тебя такая есть?
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)
Так запоребриком демократия 86%, а в сересере так вообще сколько там было, 99,9% или все 100% ?
Есть к чему стремится![]()
что вы нервничаете то все ?
вот ваши умные которые пришли на волне того как забрасывали чиновников в мусорки уже реально уверовали что их самих в мусорки не забросят ...
парубий заявил что они типа будут сопротивляться ...
уже проголосовали против - армия , томос , мова , война . Что делают депутаты - как всегда выборы = вопрос мовы . Они не заняты вопросами экономики , судебной реформы , национальными проектами . они заняты мовой .
эта система отработанный материал . горбатого только могила исправит . смиритесь с этим .
у меня осталась корочка "свидетельство свободного художника / ФИО / бас-гитара и концертная деятельность". правда, еще с коммунистической Румынии, с середины восьмидесятых. при необходимости могу сделать нотариально заверенный перевод.
... похоже у нас здесь зарождается новое политическое движение...
технический персонал не менее важен, поверь.
...нас уже трое....
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks