| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Это цитата... это тут некоторые твари любят приписывать форумчанам то, что те не говорили...Враження, що прихильники ПП не помітили закінчення виборів президента...
Істерія набуває небезпечного для держави розмаху та поляризації...
Чим гірше Україні, тим краще... Україна без президента ПП їм не потрібна...
Сумно, браття...
ЗІ
За Зе не голосував, ніколи за нього не агітував і наразі не збираюсь. Але вважаю, що треба судити по конкретних ділах після початку роботи, а не верещати про зраду до того...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
К кінцю жовтня Зе вже будуть ненавидити. Адже ніякого чуда, що від нього очікують, не станеться. Є ж певні фізичні закони. А тут ще й новий опалювальний сезон почнеться з відповідними рахунками. Зе ж не зменшить тарифи, це не прерогатива Президента, як думають більшість виборців.
Так, можеш знову відправляти мене у свій список.
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
всплыл тягнибокЛидер ВО Свобода Олег Тягнибок заявил, что его политсила остается национальной оппозицией теперь уже к будущему президенту Владимиру Зеленскому.
да ладно Шурик не наговаривайте на себя, мы все хотим перемен к лучшему, дай Бог новый президент хоть что-то сделает для Украины, но пока одни обещания и запрос общества на перемены, оправдает ли доверие? сомневаюсь
как бы кому нравился или не нравился Порошенко, но оторваться от России хотя бы в вопросе религии дорогого стоит. Зеленский пока ничего вот от слова ''ничего" не сделал, и не нужно говорить что ему еще не дали ничего сделать, нет он просто занимался совсем другой работой и мы не знаем на что он способен
Ладно...помогу....я нашел Вашу дичь....стопудово в душе блондинка - https://dp.informator.ua/2019/04/23/...yavilos-video/
Не благодарилюблю делать добрые дела....
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Да... ты прав во всем, а мы, быдло не образованное, больше никогда за Зе! не проголосуем. Тем более с таким отрывом..
ЗЫ вот честно, никогда не думал, что лично ты, поддашься этому массовому психозу.... или с тебя такой ученный, как с меня балерина? Удаче тебе в твоих дальнейших заблуждения. Я устал, реально устал, переубеждать неучей с зашкаливающим тщеславием...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks