.. дави их, Ляксандрыч!!!
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
.. дави их, Ляксандрыч!!!
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Дмитро Корчинський
Президент зеленський – це принизливо і небезпечно: пасуватиме перед путіним, послабить армію, ще більше деморалізує СБУ, саджатиме патріотів.
Треба гуртуватися і протидіяти цьому курсу. Якісь спільноти опору вже є. Їх спродукувала війна.
Між іншим, згадайте – кілька років тому за Порошенка голосували, як за тодішнього “зеленського”. Гадали, що Порошенко прогнеться перед путіним, попустить “майданутих” і таке інше.
Та в Порошенкові несподівано проявилися українські гени. Як добрі, так і погані. Він раптом відчув себе українцем і розізлився на москву.
З зеленським такого не станеться з причини відсутності українських генів.
Не думаю, що зеленський відчуває себе євреєм, швидше, він – людина позанаціональна. Людина поза вартостями. Як янукович.
Відчуття після обрання януковича було десь таке, як нині. Проте, Бог владнав все краще, ніж ми могли уявити.
Так буде і зараз.
Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)
три твоих поста пропустил - не реагировал. все надеялся -уж вас-то попустит...- увы - не отпустило(((
ну и чем же они вас взяли?
"закрыл глаза и вижу"...))))))))))))) - да к таким как Вы даже цыгане не подходят..
почему именно Порошенко? обычный визуально определяемый барыга. по гамбургскому счету - иуда и мразь
и Самолет почему-то считает, что он типо "спаситель"... ? да бред - полный бред
нет я понимаю - если бы вы вместе хоть неделю провоевали и прикрывали друг-друга ... ну так этого не было... так откуда такое доверие?
"в этой сказке нет порядка..."
Востаннє редагував ЛЫСЫЙ ГНОМ: 22.04.2019 о 18:30
Why does a dog wag its tail?
BENEATH IT, THE NEXT LINE FADES IN:
Because a dog is smarter than its tail.
CROSS-FADE TO THE NEXT CARD, WHICH READS:
If the tail were smarter, the tail would wag the dog. (c) Wag The Dog
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки
..кукушка кукушонку купила капюшон .. как же в этом капюшоне он смешон ...
А бот реально хорошо троллит аборигена.
Цитировать того,кто ща ручку ходит с пропагандонами кремля это крутяк
...а пропагандоны кремля щас за кого?
Ба. Знакомые все лица.
Дима Корчинский, который про Януковича молчал как рыба об лед, зато старательно поливал дерьмом Ющенко, теперь рассказывает как ему было печально, когда результаты его работы таки реализовались.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks