| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Лучше отдохни от украинской дейтсвительности. Посмотри для начала этот, дай мозгу отдохнуть:
https://www.youtube.com/watch?v=CCqmZ-CjHs8
Не знаю как кому, а по мне - Порох, несмотря на надрыв в речах, явно был убедительней, чем мешок от кота)
"Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"
с хозяевами бессарабского жидёнка - Рамзанка Дыров и Жириновское. владелец айфонов их эмиссар, которому жирное пятно в срочном порядке дало гражданство Украины.
но не стоит о Петре Алексеевиче плохо думать. во всех этих действиях виноват исключительно шут и марионетка Коломойского.
Что -то форма носа совсем другая. Пластическая операция, не?
Оооо, я смотрю, КАЖДЫЙ рашадрочер не смог отказать себе в удовольствии лизнуть этот фейк.Как же вы предсказуемы!
Святослав Бойко
39 мин.
Сьогодні цілий день мене засипають питаннями про злегка бородатого чувака, який під час виконання Гімну України стояв за Порошенком.
«Хто це? Невже це той самий злегка бородатий тіп, який обіймався з Кадировим, фейсбук гудить, фани зе розносять! Паніка! Хто це?»
Блять, вам не по***, що розносять зелені мухи? Мухи сидять на гімні і його ж розносять. Мені на це по великому рахунку плювати.
Але раз шановне товариство питає, то відповім публічно, щоб не писати це 100500 разів у приваті і у коментарях.
Цього чувака на сцені Петра Порошенка не було. Можете глянути фото 1.
Кожна зі сцен охоронялась поліцією і працівниками УДО. Це управління державної охорони. Це структура, яка охороняє перших осіб держави.
Як ви бачили, Порошенко спонтанно пішов на сцену до ЗЕленої шмарклі. Його прохід контролювала охорона. Тобто з Президентом той тіп не йшов.
Наша група підтримки вирушила десь через 15 хвилин. З нами також були працівники УДО. В нашій команді всі знають одне одного. З нами той тіп не йшов. На сцену разом з нами він не піднімався і під час дебатів поміж нами не перебував.
Як я вже говорив, сцена зеленої шмакрлі також була під охороною, тобто лівих людей вони також на сцену не пускали.
Незрозумілий чувак з‘явився на сцені під час виконання нами Гімну України, схоже, що вийшов з-за лаштунків. Фото 2.
Охорона Президента його не відсторонила - значить не бачила потреби чи загрози.
Ви знаєте багато фанатиків рашки, які публічно будуть співати Гімн України?
Я думаю, що цей чувак або з обслуговуючого персоналу сцени, або з команди зеленої шмарклі. Зрештою, подивіться фото 3.
Я бачу, що це різні люди. Чому я повинен розжовувати очевидні речі???
І ще одне - якщо це така, блять, сенсація, то чому про це гудять тільки зелені мухи і жодного повідомлення на центральних новинних майданчиках?
![]()
![]()
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks