Вот он феномен Голобородько !
в течение 27-29 марта Нацрада зафиксировала в эфире телеканала трансляцию сериала Слуга народа-3, в нем содержатся высказывания главного героя Голобородька, которые дублируют тезисы предвыборной программы Зеленского
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Вот он феномен Голобородько !
в течение 27-29 марта Нацрада зафиксировала в эфире телеканала трансляцию сериала Слуга народа-3, в нем содержатся высказывания главного героя Голобородька, которые дублируют тезисы предвыборной программы Зеленского
Я сегодня снег на Кипре нашел... Местная суета такая мелочьhttps://www.facebook.com/shurik.gur/...55690938076837
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Внести зміни до порядку проведення дебатів та дозволити провести їх на НСК "Олімпійський" о 19:00 годині 19 квітня. Із таким проханням до Центрвиборчкому звернулися представники штабу Петра Порошенка. За словами речника штабу Олега Медведєва, таке рішення ухвалили через те, що опонент чинного Президента Володимир Зеленський відмовляється дискутувати в будь-який інший час і в іншому місці. Тим часом, у столичному телецентрі відбулася годинна дискусія Президента Петро Порошенка та представників громадських організацій. В ефір "Суспільного" телебачення запросили двох кандидатів у президенти - як чинного Главу держави, так і Володимира Зеленського. Шоумен, вже очікувано, проігнорував запрошення. Тож запланована дискусія - як і минулої неділі, переформатувалася у діалог із присутніми активістами та ЗМІ.
Чивойта - вот - новые молодые литца команды торчка ))
Співголова депутатської групи «Партія «Відродження», народний депутат України Віталій Хомутинник прогнозує, що в парламенті може з'явитися ситуативна коаліція на підтримку законодавчих ініціатив кандидата в президенти України Володимира Зеленського. Її основою можуть стати депутати, які голосували за Зеленського на виборах президента. «Я не виключаю, що до наступних виборів у парламенті може сформуватися ситуативна коаліція для підтримки його (Володимира Зеленського, - авт.) ініціатив, оскільки більшість депутатів, незалежно від партійної приналежності, голосували за Володимира Зеленського як за майбутнього Президента», - сказав у коментарі «Новому времени» Віталій Хомутинник.
Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/politics/105205...omutinnik.html
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Yaroslav Bilyk
10 год
Разговор в магазине
Покупатель: Здравствуйте. Что можете мне предложить?
Продавец: сегодня у нас на выбор шоколад с горчинкой и говно
Покупатель: мне не нравится шоколад с горчинкой. Я люблю молочный с целым миндалем. Или Линдт. Или тоблерон. Желательно под чашечку кофе...
Продавец: мне очень жаль, но вы можете выбрать только между шоколадом с горчинкой и говном
Покупатель: почему у вас такой асортимент?
Продавец: ничего другого не осталось. Остальное не пользуется спросом.
Покупатель: я не люблю шоколад с горчинкой
Продавец: тогда вам остается говно
Покупатель: а по телевизору говорят, что говно - на самом деле шоколад, а шоколад - на самом деле говно.
Продавец: я продаю шоколад уже много лет. Могу вас заверить: вот шоколад, он из какао. Вот говно. Оно из говна.
Покупатель: не люблю шоколад с горчинкой. Можно я только попробую говно? Все говорят, оно на вкус лучше шоколада.
Продавец: Нет. Можно только купить. Всю порцию.
Покупатель: А если я куплю и мне не понравится - можно вернуть?
Продавец: Нет. Надкушенное говно возврату и обмену не подлежит.
Покупатель: я не знаю... Все говорят, шоколад вредный
Продавец: я никогда ничего не слышал о пользе говна
Покупатель: а если я его выброшу?
Продавец: во рту слаще не станет.
Покупатель: а я потом вернусь и куплю шоколад с горчинкой
Продавец: если шоколад с горчинкой вы сейчас не купите, его уберут из продаж.
Покупатель: и из чего я смогу выбрать?
Продавец: Из говна и говна с горчинкой.
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
хомутыннык на униан )) тада да.
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
брешет ваш продавец."с горчинкой" выговаривает,с червями подразумевает.
Т,е. - говно лучше.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks