| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Разности мои(декупаж.моделирование.квиллинг.лепка)http://forum.gorod.dp.ua/showthread....84296&page=114
Интересненько
Разности мои(декупаж.моделирование.квиллинг.лепка)http://forum.gorod.dp.ua/showthread....84296&page=114
Востаннє редагував Ustas77: 14.04.2019 о 20:49
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Константин Нескоромный
12 апреля в 17:29
Есть такой себе Всемирный Банк. Я понимаю конечно, что "так себе источник", но все таки пользуется авторитетом и доверием у многих стран Европы (всех).
Так вот, по данным этого самого Всемирного банка, уровень зубожиння (людей живущих за чертой бедности) в Украине самый низкий за всю историю и составляет 2,4%.
Интересный факт в том, что с 2010 по 2014 этот показаль кол****ся с в диапазоне 7,8%-9%, а с 2014 года начал падать и мы пришли к 2,4%.
Смешно то, что на россии этот показетель наоборот увеличился с 2014 года с 11,2% до 13,2%
Еще раз - это не я придумал. Это Всемирный банк считает.
И вот вы когда на умных щах рассказываете за "до чего страну довели", и "еще никогда так плохо не жили" - вы вспомните 10 лет назад.
Быдло и гопник не может сделать лучше, а вот хуже - как на кортах перетереть. Так ясно?!
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Як світові ЗМІ називають Зеленського?
Блумберг: «Комік в ролі президента? Час бути серйозним».
Тайм: «Комік лідирує на президентських виборах в Україні».
Бі-бі-сі: «Чому комік Зеленський - це реальна загроза Порошенко?»
Тепер перейдемо до франкомовної пресі.
«Хто такий Володимир Зеленський? Комік, який може стати президентом?»
«Комік, шоколадний король і газова принцеса - лідери президентських перегонів в Україні»
Італійські медіа:
«Голосування за президента України: комік Зеленський лідирує»
«Вибори в Україні: комік Зеленський на чолі»
І, нарешті, деякі російські заголовки:
«Кандидат-комік: Зеленський оголосив про участь в президентських виборах»
"Росіяни для нас не брати": комік Зеленський поспілкувався з ветеранами АТО»
«У лідери президентських перегонів вирвався комік Володимир Зеленський»
«Це не жарт: Комік Володимир Зеленський - головний український політик»
«Президент по приколу: національний проект коміка Зеленського»Після того, як Володимир Зеленський став лідером першого туру президентських виборів в Україні, в інтернеті з'явився жарт про те, що тепер green card перейменують в zelenskiy card, тільки їздити по ній можна буде не в Америку, а в Росію. Це такий натяк на проросійський вектор Зеленського.
Теперь понятно откуда креатив команды Петра - из российских СМИ«Президент по приколу: національний проект коміка Зеленського»...голосуй не по приколу
![]()
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
У меня знакомые спрашивают - если выиграет ЗеиБень, забирать ли вклады из Приватбанка?
![]()
Да
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Проспал вчерашний день? ну бывает.
Теперь по существу.
Вот всемирный банк
https://data.worldbank.org/indicator...987&view=chart
Давай нарисуй на графиках то, что скопипастил выше и посмотрим. Одна картинка всегда нагляднее сотни слов.
и да,, 10 лет назад (в 2009 всего то) было тож самое. Не лучше, но и не хуже.
Востаннє редагував _pavel: 14.04.2019 о 21:30
Shit or get off the pot!
я не изворачиваюсь.
я просто не могу понять почему вы так настойчиво прицепились к 1 из вариантов сдачи теста?
никто не говорил о именно этом варианте,поэтому сдача крови вполне вариант подходит.
если нужны более длительные сроки обнаружения,то это волосы и ногти.
но вот вы прям без мочи не можете жить
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks