каких таких чиновников? а как же "на кол всех"?
или то все понты для быдла, а главное перенаправить потоки?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
каких таких чиновников? а как же "на кол всех"?
или то все понты для быдла, а главное перенаправить потоки?
..в этой стране, как нигде, пожалуй наблюдается цикличность в движении общества: шаг вперьод - откат-шаг-откат..после юща пришьол проффесор, затем порох, после пороха ломится клоун с остатками проффесорской команды...народу нравится!
В бессильной злобе красные комиссары подсылают своих наймитов, чтобы мутить народ. (с)
это важно пониматьНещодавно керівник поважної соціологічної організації КМІС, Володимир Паніотто, висловив думку про те, що українці вірять у ті «факти» повсякденного життя, які насправді не відповідають дійсності. Наприклад, опитування показують, що кількість бідних зменшується, — а люди натомість вважають, що збільшується. Причина — у телебаченні, яке постійно висвітлює погані новини. За останніми даними соціологічних опитувань, 73% населення черпає інформацію з телебачення.
Паніотто висловив те, про що багато хто думав: люди не бачать позитивних змін у житті, бо про них не повідомляють по телебаченню. Навпаки: з екранів ллється суцільний потік негативу.
У баланс влади в Україні вмонтований складний механізм стосунків олігархату й Президента. Будь-який Президент завжди намагається послабити олігархів, а олігархи — Президента. Механізм складний і передбачає різні союзи, змички, наїзди силовиків, взаємні послуги та поступки. І ТБ — сильний важіль у руках олігархів, усіх загалом і кожного зокрема.
Логіка стосунків олігархів і Президента диктує логіку новин на телеканалах: владу треба послаблювати. Але валити в лоб Першу Особу — означає викликати персональну ворожнечу, тому цього не роблять. Просто показують, як все погано в країні. Тим більше, завжди можна знайти, що показувати — і це гарно заходить аудиторії. Таким чином, і поточні рейтинги ростуть, і досягається стратегічна ціль.
нате
"Ми спілкувалися з пані Даниленко, яка вела ефір, у гримерній. Пан Барна, який не був на програмі, увірвався в студію, кинувся до мене, взявся мені погрожувати, взявся кричати, щоб я не говорив про головнокомандувача і Іловайськ. Потім, коли його вже відводила охорона каналу і полісмен, він вирішив мене схопити ще більш за шию, рвонути мою сорочку, і потім з обміном «компліментами» ми і розійшлися, як-то кажуть",
Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/politics/105096...Q7qgPND7Lamc-c
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
версия от евролаба. )
когда люди спрашивают про карузо, их не интересует перепевка от рабиновича. их интересует именно карузо.
Самопомощь уже почти все(((
Андрій Садовий
1 ч. ·
Найближчим часом частина народних депутатів від «Самопомочі» покине фракцію. Парламент доживає останні місяці і політики визначаються зі своїм майбутнім та потенційними новими попутниками.
Як би не склалась доля тих, хто вирішить покинути «Самопоміч» в цей момент і якими б не були їх мотиви, я хочу подякувати їм за їхню працю. Не скурвились, не зраджували виборців і принципи, робили те, що могли, хоча були у значній меншості.
«Самопоміч» чекає непросте внутрішнє перегрупування. Ми йдемо в процес формування нового складу кандидатів, який відбудеться за принципом «відкритих списків». Далі підуть ті, для кого це дійсно справа життя.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
А вот и развязочка, в принципе все так и думали что этим закончится, Вован бросил вызов, а мародер наклал у штани у последний момент и прикрылся законом...дебатов не будет...может оно и хорошо, я уже сто раз говорил, не о чем с сывым там говорить...
Дебаты на стадионе Олимпийский возможны только 14 апреля. Тогда как 19 апреля они должны состояться на Общественном ТВ, сообщили в БПП.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks