| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Вспоминаем 2014 год;
Накануне выборов президента Порошенко предлагали встретиться со своей главной соперницей - Юлией Тимошенко - на дебатах. Но он отказался.
"Я не хочу сейчас устраивать собачьи бои в условиях, когда Украина на войне... Но когда страна воюет, политикам не стоит устраивать собачьи бои. Политикам надо держаться вместе", - заявил Порошенко.
https://censor.net.ua/n288012
Я не понял, лично для Порошенко война уже закончилась?
Наша сила - в єдності!
То же самое говорила Тимошенко героическому и бесстрашному "настоящему мужику" Петру Алексеевичу в 2014 году:
"Ни разу мой оппонент не пришел на дебаты. Как вы думаете, почему он не пришел на дебаты? Это - страх, страх ответить на очень важные для общества вопросы", - считает она.
"Я считаю, что мужество, смелость, уверенность должна быть у кандидатов в президенты обязательно. И особенно в такое тяжелое время", – добавила Ю.Тимошенко.
Наша сила - в єдності!
Клоун - през сегодня, не надо ни войны ни кризиса...
А Тимошенко пойдет арбитром на дебаты ?
Чьё это гавно из проруби всплыло? ... срёт по всем темам...
Какие претензии к кандидатам если так законы выписаны!?!Закон України "Про вибори президента" не передбачає, що кандидати на посаду глави держави мають "добре" володіти українською мовою, а відзначає як необхідну вимогу до них володіння державною мовою.
Про це повідомив заступник голови ЦВК України Євген Радченко на брифінгу в п'ятницю, відповідаючи на запитання про те, у який спосіб перевіряється рівень володіння кандидатом у президенти державною мовою, передає "Інтерфакс-Україна".
"Законом не передбачено, що кандидат "добре" володіє українською мовою. Конституція передбачає обов'язкове володіння (українською мовою – ред.)", - сказав Радченко.
Він наголосив, що жодним законом не передбачено будь-яких іспитів чи інших процедур для визначення того, чи володіє кандидат державною мовою "належним чином" або "добре".
Радченко також зазначив, що документи, які подавали кандидати для своєї реєстрації на виборах президента, були викладені державної українською мовою, і ЦВК брала це до уваги.
«Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©
Может 7-го, а может и нет....У Центральній виборчій комісії допускають, що остаточні результати першого туру виборів президента попередньо можуть бути встановлені в неділю, 7 квітня.
«Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©
Ну шо там? Зеленский записал новое видео?
Я примерно знаю график ихнего батла: днём З записывает, ночью П отвечает.
Без подписи
Разности мои(декупаж.моделирование.квиллинг.лепка)http://forum.gorod.dp.ua/showthread....84296&page=114
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks