Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Я не боюсь сказать, что отдаю свой голос...

Голосували
270. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Тимошенко

10 3,70%
  • Порошенко

108 40,00%
  • Гриценко

14 5,19%
  • Зеленский

77 28,52%
  • Кошулинский

8 2,96%
  • Бойко

3 1,11%
  • Ляшко

1 0,37%
  • Вилкул

6 2,22%
  • Садовый

4 1,48%
  • свой вариант

18 6,67%
  • на выборы не пойду, потом покритикую

21 7,78%
Сторінка 413 з 558 ПершаПерша ... 313363403404405406407408409410411412413414415416417418419420421422423463513 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 11151, показано з 8 241 по 8 260.

Тема: Выборы 2019

Дописів
    35 019

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    он пошел по воде
    NewsFront? Ну-ну
    Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
    Datex Lab

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 399

Типово

Цитата Допис від Vline Переглянути допис
    Де зеля?

тут скорее
    где доля?)))
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 399

Типово

Цитата Допис від YurikM Переглянути допис
    NewsFront? Ну-ну
    никуя не Одесса, правда?
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    6 880

Типово

это нельзя пропустить.
    кончается так:
    7. Що робити? Щоб втримати позиції в таких геополітичних умовах, Україна має стати вкрай вигідною і потрібною для провідних країн ЄС і США. В раціональному сенсі. Вигода - це, наприклад, українська газотранспортна система в концесіі Німеччини та інших країн, аби збити іх інтерес до Північного потоку. Це інвестиції провідних газовидобувних компаній США в українські родовища сланцевого газу і тд… Бо жадібність і дріб"язковість у питаннях геополітики породжують бідність і залежність. Ну а примітивізм та інфантильність взагалі можуть коштувати нам державності. Як це не раз бувало в українській історії…. Тому шанс - це здорова та адекватна оцінка ситуації, формування реалістичної і раціональної пропозиції для союзників, посилення власних позицій та швидкі дії в інтересах країни. Зовнішня політика і подальше посилення військових потужностей мають стати пріоритетами, якою б не була спокуса зайнятися "економікою" без врахування зовнішньополітичних реалій та "внутрішніми розборками"...

Дописів
    35 019

Типово

никуя не Одесса, правда?
    Одесса, наверное.
    Суть в другом
    Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
    Datex Lab

Звідки Ви
    Оттуда
    Дописів
    10 868

Типово

План ж?!
    Ни за Владимира Зеленского, ни за Петра Порошенко Майдан уже не поднимется, а судьба финалистов президентских выборов будет решаться в судах.

А именно — в Верховном cуде, который может к этому времени прекратить работу. Такое мнение 2 апреля в ходе пресс-конференции высказал юрист Ростислав Кравец.

«Если кто-то захочет оставить президента (Петра Порошенко), то можно отменить, введя военное положение (вдруг кому-то же срочно может понадобиться сплавать в Мариуполь через Керченский пролив), или сфальсифицировать результаты в некоторых округах. Но для этого нужно быть уверенным, что Верховный cуд будет еще на тот момент будет существовать», — сказал правовед.
    Кравец подчеркнул, что 4 апреля Верховный cуд, в связи с его незаконной регистрацией (с грубым нарушением закона о регистрации юрлиц — без соответствующего распорядительного документа), может прекратить функционировать.

«И тогда вообще не будет суда, в котором можно обжаловать результаты выборов», — предупредил юрист.
    «Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©

Звідки Ви
    Оттуда
    Дописів
    10 868

Типово

За даними Міністерства соціальної політики України, 3,2 млн українців постійно працюють за кордоном, а тимчасово - 7-9 мільйонів.
    Интересно, и где же они голосовали?
    «Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©

Дописів
    46 288

Типово

он пошел по воде
    Ну ты и палишься - и теперь попробуй пикнтуть тут что ты не рашаговно жрешь сам и таскаешь по побликам предлагая его украинцам. НьюсФронт - это же ад адовый русской пропаганды!!!
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 399

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Ну ты и палишься - и теперь попробуй пикнтуть тут что ты не рашаговно жрешь сам и таскаешь по побликам предлагая его украинцам. НьюсФронт - это же ад адовый русской пропаганды!!!
    видишь, ты это знаешь, а я нет))) кто из нас палится вот в чем вопрос
    еще раз - это не Одесса?

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

"Массовость" этой, с позволения сказать, "акции" хорошо видна на ролике.Пара десятков зевак и бездельников - вот и вся публика, вместе с организаторами...
    Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)

Звідки Ви
    Оттуда
    Дописів
    10 868

Типово

"За кого голосувати 21 квітня, Ви мене питаєте? За Порошенка, за ще п’ять років брехні, корупції і мародерства – я не проголосую ніколи", – додав Гриценко.
    На його переконання, "Порошенко мав шанс, він його зганьбив – має піти і має відповісти перед законом".
    "За Зеленського? Скажу прямо: я ще не можу дати вам поради, сам не визначився. Зважую шанси і водночас ризики для країни, ще недостатньо інформації отримав. За тиждень матиму позицію і рішення, вам одразу повідомлю", – додав Гриценко.

Дописів
    910

Типово

Цитата Допис від Трурль Переглянути допис
    "За Зеленського? Скажу прямо: я ще не можу дати вам поради, сам не визначився. Зважую шанси і водночас ризики для країни, ще недостатньо інформації отримав. За тиждень матиму позицію і рішення, вам одразу повідомлю", – додав Гриценко.
    Ой бл я. Сильно палевно выпрашивает должность

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 017

Типово

Щодо дебатів, або ще раз переглянувши виступи претендентів. 1. Слова Зеленського супроводжує музика якогось гурту, слова Порошенка - симфонічний оркестр. 2. Порошенко промовчав про вимогу Зеленського сказати, що "...дебати відбудуться не з маріонеткою Кремля чи Коломойського, не з ватником..." ( і далі по тексту), але не пропустив нагоди заявити " Главное отличие - стрелки наших геополитических компасов показывают в диаметрально противоположные стороны мира." Тобто, повторив те саме, але іншими словами.
    Ну, вже прогрес.

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Абориген Переглянути допис
    "Массовость" этой, с позволения сказать, "акции" хорошо видна на ролике.Пара десятков зевак и бездельников - вот и вся публика, вместе с организаторами...
    Это называется - черный PR, малобюджетній к тому же... Судя по тому что он сливается с российско-ордловского говномета - понятно чьих уши торчат из єтого. Но нашим же полезнім идиотам зачем думать - ресничкамє похолал "ашотакоя? янизнал" - и чавкает следующий кусок русского дерьма....
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 399

Типово

Это называется - черный PR, малобюджетній к тому же... Судя по тому что он сливается с российско-ордловского говномета - понятно чьих уши торчат из єтого. Но нашим же полезнім идиотам зачем думать - ресничкамє похолал "ашотакоя? янизнал" - и чавкает следующий кусок русского дерьма....
    кто бы говорил)))
    вчера Фоксу такую площадку для пропаганды подготовил, даже горошинки из под перинки поубирал))

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 507

Типово

Зеленский ждет выполнения всех условий для проведения дебатов: "Суть не просто в ответе - стадион или не стадион. Нужны извинения" https://censor.net.ua/news/3120432/z...te_stadion_ili
    "Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022

Звідки Ви
    Оттуда
    Дописів
    10 868

Типово

Ну вот...
    У ЦВК про дебати на "Олімпійському": Кандидати погано читали закон
    "Те, про які дебати йдеться у постанові ЦВК, — це стаття 62 закону (Про вибори президента України — ред.). Дебати, про які говорять зараз два кандидати, це трішки не та стаття закону, тобто ідеться зараз про ті дебати, які регулюються як форма передвиборної агітації", - сказав Радченко.
    Він пояснив, що стаття 62 закону про вибори президента визначає процедуру і строки проведення передвиборчих теледебатів, які проводяться на Суспільному телеканалі й оплачуються з держбюджету.
    За словами Радченка, кандидати, які говорять про дебати на стадіоні "Олімпійський", мають на увазі форму агітації, яка врегульована статтею 58 закону про вибори президента щодо "проведення публічних дебатів, дискусій, прес-конференцій".
    За його словами, такі дебати мають оплачуватися з виборчих фондів кандидатів.
    "Я не знаю, про що говорять кандидати, питайте у них, але, можливо, обидва кандидати погано читали закон. Є передвиборні теледебати, 62-га стаття закону і постанова ЦВК стосується саме цього. Коли один кандидат іншого викликає на дебати, то очевидно, що йдеться про частину 1 п. 3 статті 58 закону. Оце різниця", - додав він.
    Радченко також нагадав, що до моменту прийняття ЦВК підсумкового протоколу про результати голосування першого туру та оголошення другого туру агітація кандидатів на пост президента не дозволяється.

alexander design
    Guest

Типово

вангую)) ближе к дебатам у Порошенко заявят мол "есть информация о подготовке к теракту" покажут картинку по ящику и обвинят "руку кремля" намекая на оппонента.
    Даже если Зеленский будет не очень убедителен на дебатах, уверен он убедит всех делами, а не словами, что гораздо важнее!
    Востаннє редагував alexander design: 04.04.2019 о 12:03

Мастер года 2012 Аватар для RomanLV
    Дописів
    21 443

Типово

Гыгыгы, чето я так и думал )))
    https://censor.net.ua/news/3120432/z...te_stadion_ili

Стадион не главное. Главное шо прынцесу абазвали нихарошим словом. А если и извинения вдруг случатся, то в заначке есть еще куча еще более дибильных условий.

Сцыкло оно и в африке сцыкло )))
    Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)

Дописів
    910

Типово

НОТУ ссылается на положения Центральной избирательной комиссии о проведении дебатов от 2014 года, в котором указано, что дебаты проводят в студии (комнате) национального вещателя.

"Поэтому сейчас слово за ЦИК. Если они примут новое положение, в котором исключат эту норму, тогда дебаты возможны. Если нет - то это будет шоу, или дискуссия, но не дебаты", - сообщили в пресс-службе НОТУ.
    Вот так и разрулят это все. Порошенко скажет что "я хотел, но ЦИК запретил"

Сторінка 413 з 558 ПершаПерша ... 313363403404405406407408409410411412413414415416417418419420421422423463513 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті