| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
выберут того, кто больше наобещает. делов то. другого механизма еще не придумали.
да и пол года еще прожить надо будет. у зели коленки чешутся, не будет он пол года ждать.
при чем тут коалиция, откройте же К
есть 3 условия, все:
Стаття 90.
Президент України має право достроково припинити повноваження Верховної Ради України, якщо:
1) протягом одного місяця у Верховній Раді України не сформовано коаліцію депутатських фракцій відповідно до статті 83 цієї Конституції;
2) протягом шістдесяти днів після відставки Кабінету Міністрів України не сформовано персональний склад Кабінету Міністрів України;
3) протягом тридцяти днів однієї чергової сесії пленарні засідання не можуть розпочатися.
Какой роспуск
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
Ну пошел второй эшелон агентов. Если Зе и выберут то мы ему импичмент. Уууу как страшно, все должны испугаться.
Я смотрю форум смирился с тем что Зе! уже президент. Тут уже кадровые назначения обсуждают, и методы их внедрения...ну.. ну...
ЗЫ Зе! обещал перед вторым туром команду таки озвучить... ждем-с....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
на славу поработал минстец и курчата Косюка.
Ю. Луценко, Гонтарева, свинарчуки, насировы, Роттердам+, "требования" МВФ, гражданство Михо, "народ паганенький ... несогласные граждане=агенты кремля ... а то путин нападэ", "отрубленные руки" лежащие горкой за АП - это такая мелочь ...
Какие выводы сделали ПП с петефанами - пока загадка
МВФ и госдеп расскажет и научит как правильно работать))
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks