| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Исследования социологов, проведенные перед выборами, говорили о победе Зеленского в случае выхода во второй тур с Порошенко. За Зеленского, согласно исследованиям, при таком сценарии проголосуют 47% избирателей Юлии Тимошенко.
хм... таки да. там мелькала еще цифра - % принявших участие в выборах от общего количества избирателей. вроде бы 65% (могу ошибаться).
остается вопрос - кто и как будет проводить инвентаризацию оставшихся бюллетеней, которых напечатали по 30 млн на каждый тур (суммарно вроде как 60 млн).
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Не знаю кто как, а я слежу за Насировым - уже аж 21 человек за него![]()
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Якщо це до мене - нагадую: ідея поділити країну на тих, хто за гаранта, а решту назвати прибічниками ворога і відповідно теж ворогами створена не мною, самим гарантом не заперечується, а навпаки - активно просувається в маси. Частина населення її сприйняла, як істину, що помітно і по країні, і на нашому форумі зокрема. Про симпатиків Вілкула і інших можна було б поговорити, якби їх вплив був більш-менш помітний, і якби нав'язувана тема - або Порошенко, або катастрофа - не перекривала практично весь інформаційний простір.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks