резко. матерно. но насколько же точно.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Лідер гурту “Kozak System” Іван Леньо до кандадата в президенти Володимира Зеленського:
Якщо б ти, Володю хоча б на секунду задумався в яку халепу ти вляпався, то міг би посивіти за цю секунду.
Твоє марнославство, поверхневість та пихатість зіграли з тобою злий жарт. Дуже злий. Якщо б ти хоча б на рівні четвертого класу знав історію своєї країни, відчував свій народ, розумів всі виклики часу і небезпеку ситуації – ти б не робив того, що робиш. Твій народ, над яким ти насміхаєшся, знесе тебе з п‘єдесталу в перші же дні твого, не дай боже, правління. Почуй його. Тільки почуй не тих, хто ходить і рже з твого кварталу, а тих, хто віддав і віддає цій країні своє життя. Не ведись на рейтинг. Це рейтинг не твій, це рейтинг Голобородька. Я не вірю, що ти аж такий дурний, що не розумієш цього. Повір, ти будеш лікті кусати і проклинати свій вибір. В тебе є ще час і шанс.
Подумай.
Ivan Lenyo
"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки
Тупоголовая так и орёт ЧТО МОЖЕТ БЫТЬ ХРЕНОВО, а что хренового сделал Зеленский ни кто не говорит.
Самое хреновое, что может быть так это то, что тупоголовые не выедут со страны после инаугурации Зеленского, как это сделали те у кого есть хоть какие то не корявые руки и они свалили от нынешней власти, чтоб не ждать покращення прижизненно
А чего ж ты не свалил от нынешней власти, ручек не корявеньких не имеешь?
Т.е. противоречишь сам себе? Ну-ну...
Зе вроде согласился отдебатить Петю, правда будет и бабюля
как думаете, кто не придет?)))
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
толку гадать - сцыкло не придет. за 5 минут до дебатов попадет в "аварию" или в "отравление". хотя может разыграть и карту "покушение".
хотя стоп, это оте неофициальные дебаты на затрапезном канале?
Просто скажет "был занят"
"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки
судя по тому, как ныне работает 1+1, творчеством на нем занимаются росспецы, так что идти на него - все равно, что на программу Соловьева
и у Порошенка вроде же говорили, что перед 1-м туром он никуда не собирается, а перед 2-м - они будут требовать, чтобы оба претендента явились на дебаты
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Оказывается мы опять будем лицезреть сватов,замечательные плюсы отсудили право на показ взад.В аккурат перед выборами зечуваки легализовались с сотрудничеством с кацапами.Это какое то фрик шоу.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks