нееее.. Ну то шо стало с транспортом получше- хвакт!
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
нееее.. Ну то шо стало с транспортом получше- хвакт!
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Видел вчера Мишаню по телику.. Мрачный он какой-то.. Видать у немцев липы не той системы.. Проспект Героев и Селянский спуск клялся отремонтировать.. И по личной просьбе мэра какой-то внутридворовой проезд..
Шановний, в мене з мовою нормально все. Але якби ти сказав льотчику "останній рейс/політ", то, я думаю, багато б "нового" про себе взнав.... Є такий в них забобон: вони фразу "останній політ" за стилем ототожнюють з фразою "останній бій". Були випадки, коли відмовлялися від вильоту, після того, як хтось, незнаючи, бовкне...
Друк Вашої моделі на 3D принтері
Діагностика, ремонт, зварювання літієвих батарей.
По 19 маршруту троллейбусы водят летчики.. Из-за поребрика.. А летчикам нужно говорить "крайний рейс".. Даже мовой.. Пушо иначе у них шасси отваливается при заходе на зупынку..
Когда и из-за чего начались эти приколы с "последним" и "крайним"? В детстве не было такого.
Автономная ливневка в песчанном грунте достаточно эффективна(с) Робокоп (Шашки)
А в очереди тоже спрашиваете кто последний или кто крайний?
Коли я дивлюся новини, я розумію: світом правлять ті, хто ніколи не слухає музику (© Bob Dylan)
Это смотря с какой стороны глядеть![]()
Коли я дивлюся новини, я розумію: світом правлять ті, хто ніколи не слухає музику (© Bob Dylan)
Если сверху вниз - то последний, а если справа налево - то крайний?![]()
Ага![]()
В списке он по-любому последним будет, хоть по-еврейски, хоть по-японски читай.![]()
флудерасти....
..А якщо серйозно, то:
"крайній" - той що з краю (назараз/насьогодні і т.і.)
"останній" - це той, після якого вже небуде. Зовсім. Ні потім, ні завтра... ніколи..
якось так..
Востаннє редагував YurkaDP: 18.03.2019 о 20:38
Друк Вашої моделі на 3D принтері
Діагностика, ремонт, зварювання літієвих батарей.
Извините, что прерываю ваши филологические изыскания. Тут были свидетели явления Михаила. Не говорил ли он случайно: ремонт дороги по пр.Героев включает, кроме замены бордюров, что-то еще?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks