Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 391 з 3000 ПершаПерша ... 2913413813823833843853863873883893903913923933943953963973983994004014414918911391 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 59982, показано з 7 801 по 7 820.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Дмитрий Чекалкин
    6 ч. ·

Екс-посол США Гербст: "Порівнювати Зеленського з Рейганом некоректно. Якщо президентом України стане хтось із популістів, то це призведе до руйнування економіки."

Helgi Sharp:
    Взагалі, мені дуже шкода цього недолугого хлопчика з 95-го кварталу, бо незабаром його очікує особиста трагедія, яка може остаточно зруйнувати тонку психіку.
    На сцені Володя дотепний інтелектуал, який дає прості відповіді на складні питання. Проте, дає не сам, а відтворює написаний іншими текст. Він звик до компліментарності та теплої ванни обожнювання від своїх фанатів. І ось цього успішного та задоволеного життям мажора хазяїн ляльки бере за комірець і каже: "Ідеш в президенти!"
    А у повсякденному житті виявляється, що Вова - то нервова, "приблатньонна" і не дуже розумна людина, яка за сценою ховається від реального життя і проблем.

Ця людина абсолютно не готова до пресингу. Бо артисти та блазні заточені на глядацький успіх і важко переносять критику: впадають у депресію, починають ховатись від преси, боятись публіку, хамити у відповідь й, нарешті, йдуть у довготривалий запій. Бо не вміють тримати удар після того, як зрозуміють: відповідь на нападки - 80% роботи політика.

Рейган двічи був губернатором Каліфорнії, та й американці під час Другої світової обрали президентом Рузвельта, а не Чарлі Чапліна. Ось і я прошу людину, яка замахнулась на святе, років з п`ять попрацювати депутатом Криворіжської ради, потім ще стільки ж - у ВР, після чого вже пертись туди, де ти розбираєшся у стратегії розвитку воюючої країни не більше, аніж ліва нога Олі Полякової. При всій повазі до цієї ноги.

У житті б не подумав, що процитую Фаріон, але наразі я не можу не погодитись з її висловом: "Рівень підтримки цього блазня - це коефіцієнт дебілів у країні." А що, не так? Глузуємо з росіянам, що ліплять з коров'ячих кізяків ракети, а самі готові ліпити з Бєніного лайна президента.

Ніколи! Чуєте, ніколи не слухайте політика про те, що при ньому буде - питайте, що він ВЖЕ зробив!

@stodolya:
    Зеленский не знает английского и плохо знает украинский. Он будет с трибуны ООН у мира просить защиты от России на русском языке?

Ігор Вороневич:
    Якщо Зел переможе,то вже через місяць ніхто не зізнається,що за нього голосував.

А что, собственно, можно подслушать у Зели? Хриплое мычание или мычащий хрип?
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Бенин Клоун
    20 ч. ·

Сюжет 24-го канала о том, что в действительности, Зеленский - не новое лицо! То, что за Зеленским стоит Коломойский, и что именно он подчинит себе всё, в случае победы Зеленского, уже признает каждый. Покажите это видео всем, кто собирается голосовать за Зеленского и не понимает, что таким образом они проголосуют за олигарха, который грабил нас много лет!

https://www.facebook.com/27879297949...8820008252118/

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Дмитрий Чекалкин
    1 ч. ·

Natasha Belova:
    Какие же тупые хомячки в Украине.
    Зеленский: «Надо сесть за стол переговоров с путиным»
    Хомячки: «Да! Точно! Правильно! Вот оно, новое решение!».
    Наивные, переговоры ведутся уже 5 гр*****х лет! Переговоры с х-лом вели Обама, Меркель, Олланд, Макрон, Трамп и другие европейские лидеры. Переговоры ведутся в Минске не прекращаясь. Х-лу нужна капитуляция Украины, глупые вы.

На какие компромиссы готов пойти Зеленский? Что он ему готов отдать, садясь за гр**анный стол?
    Меня удивляет, как с такой критической массой идиотов, вообще мог произойти Майдан.
    Небесная сотня, аннексированный Крым, война, 15000 убитых, миллионы беженцев, поломанные судьбы... Для чего всё это? Чтобы встать перед путиным на колени?
    Матюков не хватает.

Олександр Палій:
    Если избрать командующего, который смеялся над воюющей Армией и которого Армия презирает, совсем скоро линия фронта пройдет по вашей квартире.
    Рецепт 100 пудов!
    Зуб даю!

Телеканал “Прямий”:
    Більша частина обіцянок кандидатів у президенти України Юлії Тимошенко і Володимира Зеленського - неправда.
    Про це йдеться у базі даних проекту VoxChek.

Отже, третина висловлювань Тимошенко - брехня. Ще третина містять маніпуляції.
    Експерти проаналізували 2,5 сотні висловлювань лідерки "Батьківщини". За даними аналітиків ще 8% розібраних тверджень є перебільшенням. І лише 31% від усього озвученого Юлією Тимошенко - правда.

Також чверть висловлювань Зеленського - неправда. Крім того, за результатами дослідження 60% тверджень шаумена - це маніпуляції.

@belamova:
    Лукашенко сравнил себя с Зеленским. Я бы задумался на месте многих украинцев.

Владимир Адаменко:
    Моей маме 78 лет. Живем в Харькове. Её слова: Войны в Харькове нет. Магазины работают. Садики работают. Школы работают. Кто хочет найти работу, тот всегда найдет. И нечего все грехи сваливать на Порошенко и его команду.

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Кто там опять буренку обидел, шо она с буя сорвалась??? ... хоть не забудьте её завтра поздравить

Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  QIP Shot - Screen 736.jpeg
Переглядів: 68
Розмір:  225,6 КБ
ID:	2224451

Дописів
    29 157

Типово

Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    Кто там опять буренку обидел, шо она с буя сорвалась??? ... хоть не забудьте её завтра поздравить

Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  QIP Shot - Screen 736.jpeg
Переглядів: 68
Розмір:  225,6 КБ
ID:	2224451
    Ну вот нахрена ее цитировать?!
    Первый закон глупости
    Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    Кто там опять буренку обидел, шо она с буя сорвалась???
    Я надеюсь, ты крепко получил в рыло от жены за то, что так её обозвал.

Дописів
    12 043

Типово

слабаки. не умеете держать себя в руках и просто проматывать.
    прям как дейнерис , которая просто не может пройти мимо без ответа (хотя бы циферками или смайлами).

Дописів
    24 778

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    То есть, все кто матерятся "вышеватное быдлячество"?
    Ну, так я о чем. Не просто некультурный человек, не просто эпатажный, а именно вышеватное быдлячество.
    А , если еврей материться вы его как назовете: быдло жидовское?
    Жалко мне вас, имперцев головного мозга.
    Между выругавшимся в сердцах и по теме - и на постое разговаривающим матом - есть разница, как ни крути: тут ваш любимый чудо-конёк обобщений к месту и не к месту - не катит..

Цитата Допис від Promius Переглянути допис
    слабаки. не умеете держать себя в руках и просто проматывать.
    прям как дейнерис , которая просто не может пройти мимо без ответа (хотя бы циферками или смайлами).
    Как же пройти - каждая копейка в семью...
    ВИПИВ? ЗА КЕРМО!

Аватар для Королевишна-Красавишна
    Звідки Ви
    Тополь
    Дописів
    15 669

Типово

Суболг, спасибо!
    Разности мои(декупаж.моделирование.квиллинг.лепка)http://forum.gorod.dp.ua/showthread....84296&page=114

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    61 949

Типово

зам госсекретаря США - второй человек в Америке по вопросам внешней политики. то есть, ОЧЕНЬ важный человек. он провел встречу в том числе с Зеленским. вот что он сказал:
    "Я имел честь встречаться с несколькими ведущими кандидатами в президенты, среди них был и Зеленский. Не думаю, что стоит делиться конкретикой наших разговоров. Но важно сказать то, что я говорил и на встречах с кандидатами, а именно, что США заинтересованы в демократичности избирательного процесса в Украине и именно украинский народ должен делать свои выводы", - сказал он.
    ну а величественные в своей безмозглости порохососики - продолжайте свои мантры про клоунов, ни разу ими не становясь при этом. кто такой этот Дэвид Хейл, в конце-то концов? очередной паяц Бени, уверен.

Звідки Ви
    Нью-Днепр
    Дописів
    21 213

Типово

Цитата Допис від Королевишна-Красавишна Переглянути допис
    Суболг, спасибо!
    Спасибо за аплодисменты!

Я старался!

ЗЫ Народ,ну хоть коллективно ,про досягнЭння шось изобразите,а...)

А то мой аргумент,шо ФСЕ,шо у вас было хорошего,было СОВКОВО-КОММУНЯЦКОЕ,а вы сами -УВЫ,как то остался неопровергнутым...

Ну разве шо термос...

Аватар для Королевишна-Красавишна
    Звідки Ви
    Тополь
    Дописів
    15 669

Типово

Цитата Допис від oleg orenda Переглянути допис
    Спасибо за аплодисменты!

Я старался!
    во мне только начали зарождаться тёплые чувства . но Вы опять всё убили )
    Разности мои(декупаж.моделирование.квиллинг.лепка)http://forum.gorod.dp.ua/showthread....84296&page=114

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від 1960 Переглянути допис
    зам госсекретаря США - второй человек в Америке по вопросам внешней политики. то есть, ОЧЕНЬ важный человек. он провел встречу в том числе с Зеленским. вот что он сказал:

ну а величественные в своей безмозглости порохососики - продолжайте свои мантры про клоунов, ни разу ими не становясь при этом. кто такой этот Дэвид Хейл, в конце-то концов? очередной паяц Бени, уверен.
    Слушайте, не надоело корчить из себя гуру, да еще и в хамской манере?
    ВЫ каким боком к НАШИМ выборам?
    Сидите , лишенец, и не отсвечивайте.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    61 949

Типово

мягко, Vedma. мало агрессии.
    попробуйте как Леся Піздервьянска.

Дописів
    7 525

Типово

Спасибо за аплодисменты!

Я старался!

ЗЫ Народ,ну хоть коллективно ,про досягнЭння шось изобразите,а...)

А то мой аргумент,шо ФСЕ,шо у вас было хорошего,было СОВКОВО-КОММУНЯЦКОЕ,а вы сами -УВЫ,как то остался неопровергнутым...

Ну разве шо термос...
    Безвиз а совки пытались бежать от своего счастья но не могли

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    2 395

Типово

нравится мне Лесь : як осто*****ло купатися мені. Чи може іскупатися? Купатись чи не купатись? Блядські ці питання зайобують. То може, не вагаясь, спустити враз штани та батерфляєм хуярити, аж поки за буями в очах не потемніє? Ну а згодом? Про наслідки можливі не подумать? Один лиш тільки раз і вже крадеться піздець з своєю усмішкою хижой. Простуда, геморой, чіряк на сраці, запльована підлога, лікарі, від шприца гематоми і могила... На ній брудна Офелія вонюча та купка маргаріток, а під нею лежить той фраєр, що любив купатись. Такіє варіанти єбав я в рот і в носа. (Гамлєт харка у море і його дрючком пиздячить.)
    Куда там быдлокварталу, вот где высокая литература.

Звідки Ви
    Нью-Днепр
    Дописів
    21 213

Типово

Цитата Допис від Порохобот Переглянути допис
    Безвиз а совки пытались бежать от своего счастья но не могли
    Безвиз-это отдельная тема...)))
    Я безвизу очень рад.

ЗЫ Рада ли этому украинская государственность? Ну,то такЭ...

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 018

Типово

Цитата Допис від 1960 Переглянути допис

Ну провів. Ну сказав. Щось конкретне про Зе він говорив? Що спростовує підозри щодо некомпетентності можливого наступого президента?

Дописів
    7 525

Типово

Безвиз-это отдельная тема...)))
    Я безвизу очень рад.

ЗЫ Рада ли этому украинская государственность? Ну,то такЭ...
    украинская государственность тоже рада. Она не на рабах держиться. Кто свалил - ехай нахй.

Зато у тех кто остался это осознанный выбор, а не принуждение. А люди.. Их на земле 8 млрд почти.

Только чуть уровень подымется - отпора не будет.

Дописів
    29 157

Типово

Щас Обком кааак даст по сраці!!! ))))
    Кандидат у президенти артист Володимир Зеленський розповів заступнику державного секретаря США з політичних питань Девіду Гейлу про порушення в передвиборчої кампанії і тиск.
    Первый закон глупости
    Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©

Сторінка 391 з 3000 ПершаПерша ... 2913413813823833843853863873883893903913923933943953963973983994004014414918911391 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті