Петрвиборчком.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Петрвиборчком.
Усатый сукин сын)).Если есть полчаса лишнего времени - самое то.
Ірен Роздобудько:
…Я не знаю чим заспокоїти чи розрадити тих, хто ще місяць буде знаходитись в розпачі від так званих «рейтингів» кандидатів у президенти.
Відверто кажучи, вірячи, що Зеленський не може пройти в президенти тому що… ЦЬОГО НЕ МОЖЕ БУТИ НІКОЛИ, мені все ж таки тривожно за те, що країна, яка перемогла в Революції Гідності -- усього через п‘ять років «флюгернулась» не просто в бік популістів (це якраз не дивно: «прості люди» чують лише те, що ХОЧУТЬ ЧУТИ), а повелась на телеобраз, на «ящик», на «блєск і ніщету куртизанок».
Бог з ними, цими, як кажуть, «зе з командою». У артистів буде два виходи і обидва не дуже добрі. В гіршому (для власної гідності) випадку: вмитися, сказавши, що «дощик пройшов» і продовжити розважати невибагливу публіку, жити собі далі, зберігаючи посмішки на обличчях і далі примножуючи статки за рахунок вдячних глядачів; б) закінчити цю кар‘єру – в кращому (прим. – думаю, що станеться варіант «а»).
Щоправда, є ще можливість зайнятися «політикою» в парламенті після вересня, але… це вже не цікаво – доведеться ходити в Раду, лобіювати чиїсь інтереси. Бр-р-р… Люди ж творчі!))
Але я не про те, вірніше не про зе.
Якщо (якщо!) у більшості буде (не вірю!) ТАКИЙ вибір, що робити меншості? Згоріти від сорому? І що цей вибір означає?
Навіть так: що НИНІ означає цей рейтинг? Адже важливий і нинішній (сьогоднішній!) день. Чи означає він, що ми знову опиняємось там, звідки от-от почали підніматися – з дна слизької ями, гидотного совка, де «хліба і видовищ» було достатньо аби функціонувати з дня на день на своїх роботах, по своїх кухнях. І мати на вухах грона локшини…
А от тепер і про хороше. В яке вірю.
Є закон маятника. Нині він у неймовірному відхиленні -- аж рипить!
Штучними зусиллями його відтягують в протилежний бік всі, кому не лінь, кому вигідно аби знавіснілий від чвар електорат дурів і сварився між собою. Але ж… амплітуда одна!
А закон такий: «міра розмаху вправо компенсується мірою розмаху вліво». Простіше кажучи: чим більше відхилення в бік абсурду – тим стрімкіший рух в бік здорового глузду.
І є ще купа метафоричних варіантів цього закону.
Так само, як є і закон рівноваги, про який можна буде говорити через п‘ять років (на жаль, не раніше), який, хоч як це парадоксально, встановлюється за допомогою закону маятника. На жаль – не інакше.
Так що, не сумуйте! Все буде добре. Все іде за планом. Ми переможемо.
Просто «шоу маст гоу». І це теж треба пережити.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
три дня наслаждения от наблюдения за лентой Моновой по Евровидению
такая истерия от "мы надаемо йым по зубах" до "та цэж *****ць, зэленськый пэрэможэ якщо так голосують за писню", а потом опять "зняти ****ей"
а потом у всех, кому нужен порох повалило
[QUOTE]Якщо за Президента голосуватимуть, як за претендентів на Євробачення, видно прийдеться пакувати валізи
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
ХИТРОЩІ СОЦІОЛОГІЇ: “Я ЗА ЗЕЛЕНСЬКОГО, АЛЕ ПЕРЕМОЖЕ ПОРОШЕНКО”
На останніх виборах в США практично всі соціологи промахнулися з прогнозами. Аналіз помилок показав, що виборці Дональда Трампа уникали чесно відповідати про свої уподобання.
Тоді соціологи додали контрольне питання – “Як Ви думаєте, за кого буде голосувати Ваш сусід?” Все відразу стало на свої місця.
У цьому сенсі цікаві дані опитування КМІС за першу декаду лютого. Коли виборцю задають питання – “За кого Ви будете голосувати?” – лідирує Зеленський. Коли запитують – “Як Ви думаєте, за кого проголосують інші?” – лідирує Порошенко. Тимошенко опиняється на третьому, або на другому місці.
Для любителів робити ставки. Якщо тенденція збережеться, чинний президент вийде до другого туру на першому місці. Далі все залежить від явки. Уподобання виборців Зеленського і Тимошенко перетинаються. Але виборці Зеленського не ходять на вибори. Так що результат другого туру поки ніхто не візьметься прогнозувати.
У штабах кандидатів прекрасно розуміють ці тенденції. Зараз йде боротьба за 27% виборців, які не визначилися. Це в півтора-два рази більше, ніж у будь-якого з кандидатів. Так що вибори обіцяють бути веселими. Але, в будь-якому випадку, це вибори – процедура, в якій правила відомі, а результат невідомий.
У нас в стране этот хитрый ларчик открывается просто. Масса людей не просто верит в фальсификацию выборов, а считает что там можно прикрутить процентов 15-20.
То, что при самом тупом законе это максимум 5, а при действующем и нормальных комиссиях с достаточным количеством наблюдателей - по факту 1-2%, их не убеждает.
Так что такие цифры у Порошенко, это скорее неверие к системе выборов, но точно не его реальный рейтинг.
Порося уже не знает как выбить себе побольше лохторату...
В марте-апреле нынешнего года пенсионеры, получающие минимальную пенсию, получат компенсацию за невыплаченную индексацию в сумме 2 410 гривен.
у меня за 95 квм 3тыс900грн - и это со скидкой для ветерана СБУ (у которого я снимаю квартиру). это только отопление. суммарно вся коммуналка (со скидкой) чуть более пяти тысяч грн.
шыисятый показал, что у него есть крыша))
Это дешево даже по меркам Днепра... Нужно ехать на Троещину...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
у киевлян есть присказка: "жизнь дала трещину, еду на Троещину". будешь переезжать, не забудь заказать себе футболку
![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks