- А нас за шо? (с)
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
- А нас за шо? (с)
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
Ну че тут? Возар как всегда предлагает сдаться....![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
я смотрю, собачку говорящую выпустили. за неполных 20 минут 6 постов Возариуса. правда, не знаю, о чём он (если б не цитировали было б вообще замечательно), но как-то забавно по часам их выпускают в эфир. Павлов Иван Петрович был во многом прав.
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
Ні, це не нюанси. Це зовсім інший підхід до проблеми. Армія, яка не воює, а вже 5-й рік "б'є" ворога перемир'ями - як мінімум не прогресує, а в реальності деградує. І те, що звільняти територію потрібно лише перемовинами ( які може провести лише один-єдиний суперуспішний дипломат) - ілюзія, не підкріплена нічим. Як і миротворці, які по суті є способом законсервувати проблему на довгі роки і фактично відділити окуповані території від України не згірше, аніж російські окупанти. Проте це цілком влаштовує діючого головнокомандуючого, бо позбавляє необхідності приймати важкі рішення сьогодні; а що буде потім - то вже турботи наступників.
некоторые вещи политики не могут озвучить. например очевидная вещь, что Крым российский, не может быть озвучена. действующий политик всегда будет говорить что Крым - это Украина, хотя все понимают, что это не так. То же самое с ОРДЛО, эти территории нам сейчас не нужны, но озвучить политики это не могут.
За все, що описано в статті.
Ви кілька раз назвали це обороною. Бог з ним, з термінами, як би це не називалось - це реальні дії. Включно з іншими заходами по реформуванню армії. Реальному - знову і знову підкреслю це слово. Це дії, які забезпечать нам справжню безпеку, а не ілюзорну, таку милу серцю лідера показуху.
І кілька слів щодо відгуків на зразок - та який з нього, мовляв, експерт. Самоочевидно, що на форумі пишуть лише користувачі рівня Бжезинського, Хантінгтона, Фукуями і т.д. , для яких і Бутусов нуль, і хто такий Сергій Гайдай, Георгій Почепцов - теж питання. Панове, не намагайтесь нагадувати Karos ( не знаю, чи й досі тут буває?), яка пише в політичних темах і одночасно запитує, що не так з Ахметовим. У всьому має бути міра.
Конкретно про Донбас - в іншій статті
https://dt.ua/internal/viyna-v-donba...u-283573_.html
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks