Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 317 з 3000 ПершаПерша ... 2172673073083093103113123133143153163173183193203213223233243253263273674178171317 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 59982, показано з 6 321 по 6 340.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Дописів
    35 019

Типово

- А нас за шо? (с)
    Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
    Datex Lab

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Ну че тут? Возар как всегда предлагает сдаться....
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    61 945

Типово

я смотрю, собачку говорящую выпустили. за неполных 20 минут 6 постов Возариуса. правда, не знаю, о чём он (если б не цитировали было б вообще замечательно), но как-то забавно по часам их выпускают в эфир. Павлов Иван Петрович был во многом прав.

Мастер года 2012 Аватар для RomanLV
    Дописів
    21 443

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    возвращаемся к вопросу о главнокомандующем при прямом вторжении иностранного государства
    Шотакое, нормальный главнокомандующий. Он уже даже Москву зазхватывал

Шотакое, это хто от щас сказал шо это кино и к реалиям не имеет отношения? А победитель корупции и олигархов Вася Глобродько разве не кино? Народ ведёцца ему верит значит все нормально, справиццо.
    Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 017

Типово

Цитата Допис від RomanLV Переглянути допис
    Коротше Бутусов як я розумію каже те саме - тримати оборону. Просто нюанси як саме це робити.
    Ні, це не нюанси. Це зовсім інший підхід до проблеми. Армія, яка не воює, а вже 5-й рік "б'є" ворога перемир'ями - як мінімум не прогресує, а в реальності деградує. І те, що звільняти територію потрібно лише перемовинами ( які може провести лише один-єдиний суперуспішний дипломат) - ілюзія, не підкріплена нічим. Як і миротворці, які по суті є способом законсервувати проблему на довгі роки і фактично відділити окуповані території від України не згірше, аніж російські окупанти. Проте це цілком влаштовує діючого головнокомандуючого, бо позбавляє необхідності приймати важкі рішення сьогодні; а що буде потім - то вже турботи наступників.

Звідки Ви
    sniper avenue
    Дописів
    13 291

Типово

Цитата Допис від Александр_L Переглянути допис
    Да не топропися так.
    Непоколебимых сторонников РД осталось 32%, а 27 уже сомневаются "а нужно ли было все это". Количество переобувшихся в разы меньше.
    Закрытие проекта "майдан" совсем не означает исчезновение Украины, скорее наоборот.
    Три лидирующих кандидата - промайданные - вот они факты и реальная статистика.А он шото там закрывать собрался)).Вихри враждебные еще не поешь?

Дописів
    21 443

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Ні, це не нюанси. Це зовсім інший підхід до проблеми. Армія, яка не воює, а вже 5-й рік "б'є" ворога перемир'ями - як мінімум не прогресує, а в реальності деградує. І те, що звільняти територію потрібно лише перемовинами ( які може провести лише один-єдиний суперуспішний дипломат) - ілюзія, не підкріплена нічим. Як і миротворці, які по суті є способом законсервувати проблему на довгі роки і фактично відділити окуповані території від України не згірше, аніж російські окупанти. Проте це цілком влаштовує діючого головнокомандуючого, бо позбавляє необхідності приймати важкі рішення сьогодні; а що буде потім - то вже турботи наступників.
    Тобто ви за який варіант?

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 017

Типово

Цитата Допис від UKRBAT Переглянути допис
    Тут ведь палка о двух концах - если бить (и бьют,за последние пару недель только видосиков в открытом доступе выложили вагон) получим обострение.Получаем обострение - тут же находятся недовольные пацифисты.Перемирие - опять недовольные,но уже милитаристы.И так по кругу.
    Даруйте, але президент і обирається для того, щоб приймати рішення, в тому числі непопулярні. А якби він ще й пояснював свої дії громадянам, то зараз не хвилювався б ні за перший, ні за другий тур.

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 689

Типово

Цитата Допис від UKRBAT Переглянути допис
    Три лидирующих кандидата - промайданные - вот они факты и реальная статистика.А он шото там закрывать собрался)).Вихри враждебные еще не поешь?
    промайданные и прорд-шные - две большие разницы. К Евромайдану вопросов не было. А вот Зе! со своим законопроектом о народовластии умножает революционеров на 0.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    2 395

Типово

Даруйте, але президент і обирається для того, щоб приймати рішення, в тому числі непопулярні. А якби він ще й пояснював свої дії громадянам, то зараз не хвилювався б ні за перший, ні за другий тур.
    некоторые вещи политики не могут озвучить. например очевидная вещь, что Крым российский, не может быть озвучена. действующий политик всегда будет говорить что Крым - это Украина, хотя все понимают, что это не так. То же самое с ОРДЛО, эти территории нам сейчас не нужны, но озвучить политики это не могут.

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 017

Типово

Тобто ви за який варіант?
    За все, що описано в статті.

Ви кілька раз назвали це обороною. Бог з ним, з термінами, як би це не називалось - це реальні дії. Включно з іншими заходами по реформуванню армії. Реальному - знову і знову підкреслю це слово. Це дії, які забезпечать нам справжню безпеку, а не ілюзорну, таку милу серцю лідера показуху.

І кілька слів щодо відгуків на зразок - та який з нього, мовляв, експерт. Самоочевидно, що на форумі пишуть лише користувачі рівня Бжезинського, Хантінгтона, Фукуями і т.д. , для яких і Бутусов нуль, і хто такий Сергій Гайдай, Георгій Почепцов - теж питання. Панове, не намагайтесь нагадувати Karos ( не знаю, чи й досі тут буває?), яка пише в політичних темах і одночасно запитує, що не так з Ахметовим. У всьому має бути міра.

Дописів
    21 443

Типово

За все, що описано в статті.
    Я не знайшов в статті як планується повертати Донбас. Можете коротко тезами як саме? Можно й цитатою зі статті (може я дійсно пропустив)

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 017

Типово

Цитата Допис від Crazy Trаin Переглянути допис
    некоторые вещи политики не могут озвучить. например очевидная вещь, что Крым российский, не может быть озвучена. действующий политик всегда будет говорить что Крым - это Украина, хотя все понимают, что это не так. То же самое с ОРДЛО, эти территории нам сейчас не нужны, но озвучить политики это не могут.
    З якого це дива Крим російський? Окупований і анексований - так, але це не означає, що він не український. Те ж стосовно ОРДЛО - це вам не потрібні? Для України її складова частина - як вона може бути непотрібною?

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    2 395

Типово

З якого це дива Крим російський? Окупований і анексований - так, але це не означає, що він не український. Те ж стосовно ОРДЛО - це вам не потрібні? Для України її складова частина - як вона може бути непотрібною?
    ну вот из-за таких мнений политики и не озвучивают то что я написал. И ОРДЛО не мне не нужно, тому же пороху не нужно, там совершенно не лояльное население. В лучшем случае они будут голосовать за Бойко и т.п. в худшем их придется сажать через одного СБУшникам.

Дописів
    46 288

Типово

....или потому что ответственные политики чушь не озвучивают ))
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Дописів
    46 288

Типово

ну вот из-за таких мнений политики и не озвучивают то что я написал. И ОРДЛО не мне не нужно, тому же пороху не нужно, там совершенно не лояльное население. В лучшем случае они будут голосовать за Бойко и т.п. в худшем их придется сажать через одного СБУшникам.
    Население очень лояльно законам. При контроле жестком их соблюдения со стороны государства.
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    2 395

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    ....или потому что ответственные политики чушь не озвучивают ))
    это не чушь. о того что говорят Крым это Украина ничего не меняется. Очевидно что Крым присоединен если не навсегда (ничто не вечно), то до конца нашей жизни точно. Мы ничего с этим поделать не сможем. Можно называть его оккупированным... но это ничего не меняет

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 017

Типово

Я не знайшов в статті як планується повертати Донбас. Можете коротко тезами як саме? Можно й цитатою зі статті (може я дійсно пропустив)
    Конкретно про Донбас - в іншій статті
    https://dt.ua/internal/viyna-v-donba...u-283573_.html

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 017

Типово

это не чушь. о того что говорят Крым это Украина ничего не меняется. Очевидно что Крым присоединен если не навсегда (ничто не вечно), то до конца нашей жизни точно. Мы ничего с этим поделать не сможем. Можно называть его оккупированным... но это ничего не меняет
    З таким підходом в 1942 могли б сказати - ну що ж, Україна тепер стала рейхскомісаріатом, і це назавжди. І люди там змінились, не такі.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    2 395

Типово

З таким підходом в 1942 могли б сказати - ну що ж, Україна тепер стала рейхскомісаріатом, і це назавжди. І люди там змінились, не такі.
    если бы союзники проиграли войну то так бы и было. но только сейчас нет войны, с Россией никто не воюет... и политики продолжат говорить халва-халва, а Крым не вернется.

Сторінка 317 з 3000 ПершаПерша ... 2172673073083093103113123133143153163173183193203213223233243253263273674178171317 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті