Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1585 з 2220 ПершаПерша ... 585108514851535157515761577157815791580158115821583158415851586158715881589159015911592159315941595163516852085 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 44385, показано з 31 681 по 31 700.

Тема: Петр Порошенко

Дописів
    8 506

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Я НЕ ХОЧУ морального и Президента вегана.
    Я хочу иметь Президента коварного и подлого, хитрого и беспринципного по отношению к ВРАГУ. Пусть делает что угодно для независимости Украины и краха империи. На сегодняшний день это его ОСНОВНАЯ задача.
    А реформы и внутренняя политика задача ВР. Вот пусть депутаты подают законопроекты, двигают реформы, чистят ряды и отчитываются перед обществом.
    +1
    Ты с басом, Мишенька, сядь против альта. Я, прима, сяду против вторы; Тогда пойдет уж музыка не та: У нас запляшут лес и горы! (с)

Дописів
    2 716

Типово

ведбма , вы бухаете ?

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Джокер Переглянути допис
    ведбма , вы бухаете ?
    ??? Это с какого перепуга вы так решили?
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Дописів
    7 525

Типово

Цитата Допис від vop Переглянути допис
    Забавно будет посмотреть на всех этих после того, как их кумира попросят на выход. Тоже осознают свои ошибки, изменят свои взгляды, и будут, как одна местная перекрасившая тварь, поучать тех, кто недостаточно активно "мочил петруху"?
    это вы от своих мнений отказались. Это вы были за майдан а теперь открещиваетесь от власти, которую он привел.

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 023

Типово

А ви ніколи не замислювалися, що всі ці матеріальні речі як то: рівені життя, інфраструктури, медицини, освіти тощо для росіян не на першому місці? Вони живуть в лайні, вони до цього звикли за покоління в покоління, для них важливо- ГОРДІСТЬ!!! Ми - великі; можемо повторити; як ми цих піндосів; ну, що хохли, хто в домі хазяїн? Вони готові жити на смітнику, але щоб їх всі боялися, щоб кожен день був привід почувати себе велитнем.
    А якщо Президентом буде знову Порошенко, це ще на 5 років поразки. А через 5 років яка буде раша???
    1. Давно цим цікавлюсь, будьте впевнені.
    2. Вибачте, а вони (росіяни) що, зараз не пишаються? Ці 5 років для них - поразка? Ви нічого не переплутали? Здається, "Кримнаш" з мостом і окуповані райони нікуди не зникли. Так само, як і правдами і неправдами підписані контракти з Заходом, незважаючи на санкції; трубопроводи прокладаються. Це і багато іншого - поразка?

Дописів
    28 619

Типово

Я НЕ ХОЧУ морального и Президента вегана.
    Я хочу иметь Президента коварного и подлого, хитрого и беспринципного по отношению к ВРАГУ. Пусть делает что угодно для независимости Украины и краха империи. На сегодняшний день это его ОСНОВНАЯ задача.
    А реформы и внутренняя политика задача ВР. Вот пусть депутаты подают законопроекты, двигают реформы, чистят ряды и отчитываются перед обществом.
    Имеете право на свое мнение. Для этого выборы и делают, что бы было состязание мнений. Так-что на выборах можете отстаивать его.

Только как бороться с врагом при пустом кармане - ума не приложу.

Дописів
    29 157

Типово

ведбма , вы бухаете ?
    На хвост упасть хочешь?!
    Первый закон глупости
    Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    1. Давно цим цікавлюсь, будьте впевнені.
    2. Вибачте, а вони (росіяни) що, зараз не пишаються? Ці 5 років для них - поразка? Ви нічого не переплутали? Здається, "Кримнаш" з мостом і окуповані райони нікуди не зникли. Так само, як і правдами і неправдами підписані контракти з Заходом, незважаючи на санкції; трубопроводи прокладаються. Це і багато іншого - поразка?
    Якщо ви уважно стежите, то вже там починають гуркотіти. Ще кажуть про вялічає, але вже якось невпевнено.
    5 років ще санкцій, з такою ж міжнародною поведінкою України, і росіяни не просто почнуть задавати питання, як зараз, а почнуть щось робити.
    Сьогоднішня промова Хуйла показує, що як йому це не кортить, але він обертає свій погляд на внутрішні справи. Бо вони починають становитися загрозливими.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Имеете право на свое мнение. Для этого выборы и делают, что бы было состязание мнений. Так-что на выборах можете отстаивать его.

Только как бороться с врагом при пустом кармане - ума не приложу.
    Имею, вы правы.

Предлагаете сдаться?

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

Поразка для них те, що вони не змогли здійснити легку прогулянку по Україні і зустріли неочікуваний спротив. Тому й бісяться, тому й закликають одне одного то бомбардувати, то штурмувати Україну, захопити і асвбадіть ат бєндєравской нечісті. Вони вже вирішили кому і що віддадуть, а що залишать собі. Цього не сталося і це їхня поразка
    Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)

Звідки Ви
    sniper avenue
    Дописів
    13 291

Типово

Забавно будет посмотреть на всех этих после того, как их кумира попросят на выход. Тоже осознают свои ошибки, изменят свои взгляды, и будут, как одна местная перекрасившая тварь, поучать тех, кто недостаточно активно "мочил петруху"?
    Вы это,к глобусу обратитесь штоле.Он стадии разочарования и принятия проходил.

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

??? Это с какого перепуга вы так решили?
    С утра ему херы шоколадные мерещились, теперь вот это...

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Я вчора говорила з мокшаніном. Ну, все по Кісєльову...
    Але коли я йому сказала, що найбільш чого бажають РУССКІЄ в Україні, це щоб москалі не прийшли їх освобождать...він завис

Дописів
    2 716

Типово

Цитата Допис від Абориген Переглянути допис
    С утра ему херы шоколадные мерещились, теперь вот это...
    вы бы поберегли своё здоровье . вам нельзя нервничать . искренне .

Дописів
    7 525

Типово

Одним из основных доводов против требований перевыборов майданом для меня было что выберут таких же потому что выбирать будут те же, Не майдан, тоесть нет смысла особого.

Ответом было та не смеши, разберёмся.

Теперь эти люди втирают мне что я поменял своё мнение, а они всегда правы и хотят выбрать нового спасителя. И так же само втирают, что как то разберутся.

Но если в прошлый раз так получилось, что выбрали человека обезбашенного, готового рисковать собой несмотря на миллиарды, то в этот раз готовы выбрать безидейного потребителя, плывшего по течению все это время.

И думают что что то изменится.

Пройдёт месяц и будут плеваться в него. И будут гордиться что они против системы. Бугага

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 023

Типово

5 років ще санкцій, з такою ж міжнародною поведінкою України, і росіяни не просто почнуть задавати питання, як зараз, а почнуть щось робити.
    .
    Розпад Росії гарячі голови на зразок Леусенка передрікали ще в 2015. Краще приєднуйтесь до тих, хто облишив бавитись цими райдужними прогнозами.
    І що такого в міжнародній поведінці України, до чого тут взагалі наша поведінка, і в чому виняткова роль Порошенка? Ви не настільки далеко зайшли, щоб вважати, що він особисто з Печерських пагорбів повертає кермо світових процесів?

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 023

Типово

Цитата Допис від Абориген Переглянути допис
    Поразка для них те, що вони не змогли здійснити легку прогулянку по Україні і зустріли неочікуваний спротив. а
    Ой, я вас благаю. А для нас втрата територій і людей - відповідно перемога, чи не так? І ми радіємо і співаємо.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Розпад Росії гарячі голови на зразок Леусенка передрікали ще в 2015. Краще приєднуйтесь до тих, хто облишив бавитись цими райдужними прогнозами.
    І що такого в міжнародній поведінці України, до чого тут взагалі наша поведінка, і в чому виняткова роль Порошенка? Ви не настільки далеко зайшли, щоб вважати, що він особисто з Печерських пагорбів повертає кермо світових процесів?
    Та я нічого не прєдрєкаю. Я кажу, що вони будуть все більше і більше тратити зусіль на себе. Коли вони переключаться на утримання влади всередені, може і тут попустить.
    До чого? Скажіть, а якщо б не зусілля дипломатії світ звертав би увагу? Як світ зреагував на агрессію в Грузії? А зараз? Всі ці санкції, всі ці постанови неможливі без нашого наполягання.
    Особисто міжнародні речі це єпархія Президента.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Ой, я вас благаю. А для нас втрата територій і людей - відповідно перемога, чи не так? І ми радіємо і співаємо.
    Поразка і перемога.
    Поразка тому що втратили, перемога тому що небагато.
    Проти нас РАША. Одна з найбільш мілітарізованих країн світу.

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

вы бы поберегли своё здоровье . вам нельзя нервничать . искренне .
    Вы бы за своим последили, а то все о других радеете. Нельзя так себя не жалеть! Вы же еще такой молодой!

Сторінка 1585 з 2220 ПершаПерша ... 585108514851535157515761577157815791580158115821583158415851586158715881589159015911592159315941595163516852085 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті