Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Я не боюсь сказать, что отдаю свой голос...

Голосували
270. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Тимошенко

10 3,70%
  • Порошенко

108 40,00%
  • Гриценко

14 5,19%
  • Зеленский

77 28,52%
  • Кошулинский

8 2,96%
  • Бойко

3 1,11%
  • Ляшко

1 0,37%
  • Вилкул

6 2,22%
  • Садовый

4 1,48%
  • свой вариант

18 6,67%
  • на выборы не пойду, потом покритикую

21 7,78%
Сторінка 141 з 558 ПершаПерша ... 4191131132133134135136137138139140141142143144145146147148149150151191241 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 11151, показано з 2 801 по 2 820.

Тема: Выборы 2019

Дописів
    4 393

Типово

Что бы против Порошенко не голосовали

Дописів
    25 921

Типово

Цитата Допис від Promius Переглянути допис
    щас опять запишут в порохоботы, но я таки задам неудобный вопрос.
    если порошенко проросийский, то почему закрыли "голосовалки" в раше? или то его конкуренты их позакрывали?
    чтоб запроданци не наголосували лишнего

Дописів
    46 288

Типово

Про честного полковника....

Генеральний прокурор Юрій Луценко відреагував на заяву кандидата у президенти від партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка про те, що генпрокурор ховав свого сина від служби в АТО. Зокрема, Гриценко, намагаючись відповісти на питання в інтерв’ю Дмитру Гордону про причини неучасті в АТО, заявив, що війна давно б закінчилася, якби Луценко та інші чиновники не ховали своїх синів від фронту.

"Даю 24 годину "чесному" полковнику для вибачення. Мій син пішов у 2014 на фронт добровольцем і служив солдатом 2 гармати 1 вогневого взводу 2 батареї 1 гаубичного дивізіону 55 Запорізької бригади", - написав Луценко.
    "Поняття честі у мене і мого сина зовсім інші, ніж у цього г...", - додав генпрокурор.
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Дописів
    6 880

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    додав генпрокурор.
    ссылку стоит почитать полностью)

Дописів
    21 981

Типово

...
    Генеральний прокурор Юрій Луценко відреагував на заяву кандидата у президенти від партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка про те, що генпрокурор ховав свого сина від служби в АТО. Зокрема, Гриценко, намагаючись відповісти на питання в інтерв’ю Дмитру Гордону про причини неучасті в АТО, заявив, що війна давно б закінчилася, якби Луценко та інші чиновники не ховали своїх синів від фронту.
    ...
    этот "прокурор" уже показал как он уважает законы и насколько является угрозой демократии, Конституции

трудно переоценить ***** (нужное подставить) роль в борьбе с врагами демократии Порошенко, недооценить - опасно ...! почти (с)

Дописів
    24 778

Типово

"Даю 24 годину "чесному" полковнику для вибачення. Мій син пішов у 2014 на фронт добровольцем і служив солдатом 2 гармати 1 вогневого взводу 2 батареї 1 гаубичного дивізіону 55 Запорізької бригади", - написав Луценко.
    "Поняття честі у мене і мого сина зовсім інші, ніж у цього г...", - додав генпрокурор.
    Когда они окончательно измажут друг друга в говне - настанет время "Ч"...
    ВИПИВ? ЗА КЕРМО!

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від ahez Переглянути допис
    ссылку стоит почитать полностью)
    ..ага - тот случай когда говнецом старался в Порошенко а обляпався сам по уши.. ))

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    этот "прокурор" уже показал как он уважает законы и насколько является угрозой демократии, Конституции

трудно переоценить ***** (нужное подставить) роль в борьбе с врагами демократии Порошенко, недооценить - опасно ...! почти (с)
    Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що його зусилля з реформування генпрокуратури високо оцінили в Раді Європи, назвавши зміни в підпорядкованому йому відомстві «першою настільки швидкою реформою прокуратури». Про це він заявив в інтерв'ю Дмитру Гордону.

«Дозволю собі побути нахабним: я найуспішніший, за результатами, генеральний прокурор України. Як мінімум, з 2000-х. З великою повагою ставлюся до попередніх, але з початку 2000-х результати роботи ГПУ сьогодні найкращі. Ми найбільш відкриті, ми намагаємося чиститись, і все це відбувається якось без юридичної освіти. Моя освіта отримана за чотири роки на посаді міністра внутрішніх справ і два роки у в'язниці. У мене є життєвий досвід і вміння менеджерити, щоб розламати стару систему і створити нову європейську конструкцію», – заявив генпрокурор.

Дописів
    21 981

Типово

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що його зусилля з реформування генпрокуратури високо оцінили в Раді Європи, назвавши зміни в підпорядкованому йому відомстві «першою настільки швидкою реформою прокуратури». Про це він заявив в інтерв'ю Дмитру Гордону.

«Дозволю собі побути нахабним: я найуспішніший, за результатами, генеральний прокурор України. Як мінімум, з 2000-х. З великою повагою ставлюся до попередніх, але з початку 2000-х результати роботи ГПУ сьогодні найкращі. Ми найбільш відкриті, ми намагаємося чиститись, і все це відбувається якось без юридичної освіти. Моя освіта отримана за чотири роки на посаді міністра внутрішніх справ і два роки у в'язниці. У мене є життєвий досвід і вміння менеджерити, щоб розламати стару систему і створити нову європейську конструкцію», – заявив генпрокурор.

"Останні два з половиною роки ми в Генеральній прокуратурі робимо те, що багатьом здавалося неможливим - кардинальними реформами перетворюємо старого напівтоталітарного монстра в адвоката держави, який у своїй роботі орієнтується на європейські стандарти і керується принципом Закону і Справедливості. Настав час зробити вирішальний крок до незворотності реформ в Генпрокуратурі. За підтримки Ради Європи ми починаємо проект подальшого реформування та підвищення ефективності роботи ГПУ", - заявив Луценко.
    Серьезно, в адвоката?

думаю, кто больше в курсе, профессионально в теме, вам еще и свежий списочек предоставили бы, кого уже ат адвокатила прокуратура Луценко, как часто выдавали "нема за шо зацепиться, нет состава ... "
    что бы долго не писать, такая вот пропаганда есть
    https://24tv.ua/ru/ostanetsja_li_luc...dzjuk_n1058614

зато на форуме ПП он дал понять, что те кто против (очевидно ПП), тот зрадник ... и это прокурор

остальные слова не важны, бо то пафос, на фоне без сути реальных дел по реальным "любым друзям", прошлым и новеньким

наверно ожидаете, кода укажу на ляпсус - он не имел права агитировать за ПП, но не скажу )

Дописів
    14 559

Типово

Карл Волох
    ·
    Индекс восприятия коррупции, сообщает Трансперенси Интернешнл, в Украине улучшился - страна переместилась со 130-го на 120-е место. Грантоеды с глубокомысленным видом говорят о недостатке политической воли.
    Сопоставьте: все социологические исследования говорят, что количество людей, лично сталкивавшихся в последние годы с коррупцией, уменьшилось в разы. И это не удивительно: ГАИ нет (патрульная полиция берет на порядок реже), МРЭО уничтожили как класс, регистрацию недвижимости разгосударствили (и лишили коррупцию там всякого смысла), обнал скукожился почти до незаметности (а гособнала нет вообще), возврат НДС экспортерам происходит автоматически, многие справки отменили, а иные (как о несудимости) можно получить прямо на сайте МВД... etc, etc. Влияние системы Прозорро и производных вообще требует специального (восхищенного) изучения. Не говорю, что коррупция исчезла, но посполитий объективно с ней сталкивается очень нечасто, во много раз реже, чем раньше.
    При этом субъективный, отражающий оценку гражданами, индекс восприятия коррупции почти не изменился! Как такое возможно? Да очень просто. Людям ежедневно и повсеместно втолковывают со всех экранов и полос газет, что в стране никто всерьёз с коррупцией не борется. И они верят не собственному опыту, не тому, что видят глаза, а воплям недорогеньких и прочих пустобрёхов (или просто врагов). Если вам нужна объективная оценка коллективного результата работы украинских медиа, то вот она: общество тотально введено в заблуждение, доверие к государственным институциям окончательно подорвано.
    А дело Путина живёт и побеждает. Даже сейчас
    "Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис
    неправильная ссылка

Requested URL is wrong
    You have requested an URL in wrong format
    Сорри,
    https://ukrainian.voanews.com/a/rozv...y/4763579.html

Дописів
    21 981

Типово

Цитата Допис від Abyss Переглянути допис
    Карл Волох
    ·
    ..... Если вам нужна объективная оценка коллективного результата работы украинских медиа, то вот она: общество тотально введено в заблуждение, доверие к государственным институциям окончательно подорвано.
    А дело Путина живёт и побеждает. Даже сейчас
    Теперь понятно, за кого на самом деле топит этот блюгер, когда Петра критикуют

помимо достижений, перечисленные ради очковтерательства, допустим 1млрд. дотаций на курчаток Касюка это случай коррупции, покупки лояльности, помощь другу, требование МВФ что бы куры и яйца стоили дороже чем в Польше и наверно чем везде?

Дописів
    6 880

Типово

Анатолій Гриценко заявив, що пропонував своїй дружині, журналістці та головній редакторці «Дзеркала тижня» Юлії Мостовій, висуватися в очільники країни.

Про це він сказав у програмі «В гостях у Дмитра Гордона».

«Я думаю, якби Юлія Мостова хотіла керувати країною - вона б уже керувала країною. Я думаю, вона б мала шанси на цих виборах. Хочете, я вам секрет відкрию? Я їй запропонував для кой-кого підступний, а, на мій погляд, виграшний план. Коли почали сильно "мочить", десь там на рубежі квітня - травня, я говорю: "Юля, давай я оце все витримаю, ми дотягнемо до кінця, я втягну весь негатив, а потім ти зареєструєшся - і вперед! А я буду у тебе начальником штабу. І тебе вже не встигнуть "мочить"», - сказав він.

Як жартома зазначив Гриценко, після цієї пропозиції він «тікав потім далі, чим бачив».

«Вона сказала, щоб я більше таких пропозицій не вносив. Але якби вона хотіла - вона б уже була»
    https://detector.media/community/art...liti-ii-shtab/

Дописів
    35 019

Типово

Видится мне, у них (АГ и ЮМ) там как-то так:
    Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
    Datex Lab

Дописів
    24

Типово

Ребята, если Порошенко или Тимошенко или Зеленский станут президентом, можно смело паковать чемоданы((((

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

Цитата Допис від ОlgaFD Переглянути допис
    Ребята, если Порошенко или Тимошенко или Зеленский станут президентом, можно смело паковать чемоданы((((
    А если станет КТО? не нужно их паковать........................
    Многие спекулируют на заблуждениях
    и ложных чудесах,обманывая глупое
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Дописів
    6 880

Типово

...
    Именно по этим четырем основным направлениям оказывается, и будет оказываться влияние на президентские выборы в Украине. Причем пик активности гибридных ресурсов припадет на февраль, в особенности опасен конец месяца и начало марта. Именно в этот период и следует ожидать проявления упомянутых выше хакерских атак и наиболее дерзкие вбросы фейковой информации.

Что особо печалит, за 5 лет войны и противостояния в формате горячей информационной войны, культура перепроверки информации и борьбы с фейками от лица гражданина, а не специализированной структуры, у нас так и остается в зачаточном виде.
    http://sprotyv.info/ru/news/kiev/vme...tory-vliyaniya

Дописів
    6 880

Типово

Вибори президента цього року – іспит для суспільства: чи зможуть українці тверезо оцінити свої можливості чи підуть за популістами? У ХХ столітті українці його не склали й отримали крах, – наголошує в тижневику «Країна» видавець Леонід Фінберг. Йдеться, насамперед, про часи УНР. Так, Симон Петлюра не зміг зупинити божевілля хохлократії, тобто влади натовпу несвідомих українців. У післявоєнне зубожіння більшовики обіцяли поділити все багатство. Зупинити тих, хто повірив у ці нереальні соціалістичні утопії, було неможливо. Тверезих голосів не почули. Сьогодні теж це загрожує Україні. На цьому видавець наголошує в статті «Маємо думати сьогодні, хто буде моральними авторитетами завтра».

«Крути: невивчені політичні уроки і шанс для нації» – в публікації під таким заголовком в газеті «День» адмірал Ігор Кабаненко аналізує причини поразок Києва на початку ХХ століття. Згаявши навесні 1917 року перший шанс будівництва української незалежності, цілеспрямоване українське державотворення вдруге буле зупинене політичними популістами від ідеї соціалізації країни, наголошує адмірал. У листопаді 1918-го в жадобі до влади політична еліта влаштувала заколот проти Скоропадського. 14 грудня 1918-го було проголошено відновлення УНР. Нова-стара влада, замість розбудови держави та її збройних сил, сконцентрувалася на боротьбі з наслідками гетьманства, позбавила інтелігенцію і деякі інші активні прошарки населення права участі в політичному житті країни, інколи пропонувались дикі речі, наприклад ліквідація Академії наук, як витвір «гетьманату»... Більшовики дуже влучно скористалися вікном можливостей, яке раптово відкрилося перед ними – 1920 року існування УНР на українських територіях було припинено, зазначає автор статті.
    https://www.radiosvoboda.org/a/29742566.html

Дописів
    12 043

Типово

а всегда так людей представляют? ну вначале весь послужной список с родословной на пол страницы и только потом имя.

Сторінка 141 з 558 ПершаПерша ... 4191131132133134135136137138139140141142143144145146147148149150151191241 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті