| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
она, наверное, довольна собой )
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Не знаю, по меньшей мере критик внутри очень толерантен))
Я сперва подумала, что это эгушкин задний фасад)
Никого не ищу. Просто хвастаюсь
47 просмотров у жопки анонимусной. а ведь на их месте могла быть любая родненькая жопка![]()
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
антиконкурс
девочки. девочкия, конечно, лгбт-френдли родненькая. но не частите так, мне нужно привыкать по очереди к вам
к вашей внезапнообнаруженной мною сфере интересов.
Интер - алаверды )![]()
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Гля на Возаровой попочка не отбелена, еще и писюшка видна)))))
Че мелочиться давайте письками мериться, у кого красивей))))))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks