Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 283 з 327 ПершаПерша ... 183233273274275276277278279280281282283284285286287288289290291292293 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 6526, показано з 5 641 по 5 660.

Тема: Юлия Тимошенко (Единая тема)

Дописів
    14 559

Типово

Фотка с форума

"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 239

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    со свиньями необходимо общаться либо как со свиньми
    Вот мы именно так с вами и общаемся.
    Цитата Допис від Nzol Переглянути допис
    появляется некто Фрейя со всем известным и знакомым почерком,"топящая" за новую власть.
    Во-первых, я свой ник сменила намного ПОЗЖЕ победы Порошенко - году так в 15-16-м, точнее можно узнать у админа. И я сменила только НИК, а профиль остался ПРЕЖНИМ. О смене ника все ЗНАЛИ - я это не скрывала, в подписи много месяцев висела информация о моём старом нике. Если бы я таким образом хотела "перекраситься"(с), на кой хрен, пардон, я оставляла бы старый профиль, сообщала бы всем о смене ника, и, что самое главное, ждала бы целых 1,5-2 года??? У Глобуса и его стада нет мозгов, поэтому они уже который год приписывают мне этот бред. Но Вы-то не они! Зачем повторять их маразмы?
    Во-вторых, за Овоща я никогда не топила. Потому что никогда не была его сторонницей. Более того, много раз уже писала, что до конца Майдана вообще НЕ ИНТЕРЕСОВАЛАСЬ политикой, соответственно меня НЕ БЫЛО в этом разделе. За все домайданные годы (7 лет с момента регистрации) вряд ли оставила в этом разделе больше полусотни сообщений ни о чём. Отсюда вопрос: о каком "перекрашивании" речь?? Разве что из пофигиста в патриота.
    И, наконец, в-третьих, за косатую я могла бы топить только в одном случае: если бы она убедила Х.ло капитулировать и вернуть Крым, после чего полностью разорвала бы ВСЕ отношения с паРашей, вплоть до дипломатических. Но этого НИКОГДА НЕ БУДЕТ: она не станет презом и тем более не убедит Х.ло. Так что увы, Вашим надеждам не суждено сбыться.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 027

Типово

Отже, як проміжний підсумок, претензії виникли лише до тієї обставини, що дехто з "кіборгів" нібито виявився не "кіборгом", а учасником війни, тільки на іншій ділянці. До всього іншого осмислені і аргументовані претензії відсутні.

Для прихильників ЮВТ - непоганий початок.

Дописів
    29 157

Типово

Цитата Допис від Nzol Переглянути допис
    Кстати,Глобус,гипотетическая ситуация.Становится твоя избранница президентом,на форуме появляется некто Фрейя со всем известным и знакомым почерком,"топящая" за новую власть.Забудешь старые обиды,извинишься за дурочку,станете ли в одних рядах сражаться в интернетвойнах?
    У Глобуса, судя по результатам опроса, не избранница а избранник.
    Первый закон глупости
    Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©

Дописів
    12 043

Типово

гибридное голосование.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Дописів
    6 031

Типово

Цитата Допис від Манула Переглянути допис
    Т.е. киборгов на фото не узнает?
    Получается Тимошенко как всегда ...
    Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  images.jpeg
Переглядів: 20
Розмір:  5,9 КБ
ID:	2218773

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Шкандаль ...

Пауло Коельйо заявив, що не підтримував Тимошенко на виборах президента

Бразильський письменник Пауло Коельйо повідомив, що не підтримував Юлію Тимошенко на президентських виборах.
    Про це він написав у Twitter.

"Я ніколи не записував жодного повідомлення з підтримкою її поточного кандидатства. Навіть якщо вона подобається мені як людина, українська політика – не моя справа", – написав письменник.
    22 січня на з’їзді ВО "Батьківщина" був продемонстрований фільм про Тимошенко. Він починається із розповіді Пауло Коельйо про Юлію Тимошенко.
    "Я зустрічався з пані Тимошенко двічі. У неї є харизма – ще й яка. Це дуже сильна особистість. Вона пройшла через багато випробувань. У неї є унікальна риса – вона здатна долати будь-які труднощі. Саме така людина може керувати країною", - сказав він на записі.

Дописів
    4 393

Типово

Та ладно. Зеленский тоже говорил то одно то другое.

Кстати где ролик можно посмотреть, не могу найти )))?

ЗЫ поддерживает, не поддерживает , какая разница

Дописів
    12 043

Типово

разница в том, что кое кто не умеет не брехать.

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    61 995

Типово

- А ты читал последний роман Пауло Коэльйо?
    - Не-а.
    - Ну ты лох!
    - А ты читал?!
    - А я первый спросил!

Дописів
    14 559

Типово

"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки

Дописів
    14 559

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Отже, як проміжний підсумок, претензії виникли лише до тієї обставини, що дехто з "кіборгів" нібито виявився не "кіборгом", а учасником війни, тільки на іншій ділянці. До всього іншого осмислені і аргументовані претензії відсутні.

Для прихильників ЮВТ - непоганий початок.
    Ветеран АТО: Був там, де проходив з’їзд Тимошенко. Разом з побратимами. Стояли як раз напроти входу на цей з’їзд. Стояли в камуфляжі. ..Але не в середині, а зовні на вулиці. Ми робили невеличку акцію проти такого кандидата в головнокомандувачі. Чому невеличку? Бо більшість з побратимів хто мав трохи вільного часу були на урочистості з дня Соборності.

Тільки у вечері дізнатися, що на з’їзді ЮВТ були “кіборги” які Йулю підтримують.
    Що цікаво. Навіть не те, шо мої знайомі кіборги в ах*є від начебто такого факту.
    І навіть не те, що цих “кіборгів” чомусь ніхто з справжніх кіборгів не знає. А цікаво те, що ми на нашій акції стояли як раз напроти входу на цей з’їзд. Стояли в комуфляжі. Нас було видно здалеку. Видно що ми УБД. Повірте, це видно.

Але ця група, що прошмигнула на з’їзд, не підійшла до нас. Просто привітатись та порозмовляти. Хоча так робиться ЗАВЖДИ коли одна група УБД бачить іншу. Це правило. І воно виконуєтся.

А ця “група підтримки” Йулі саме прошмигнула повз нас. Тобто вони уникали зустрічі. Уявляєте?! Кіборги уникали зустрічі з побратимами…
    Вже ясно, що це були не кіборги, а ряжені у*баньі?

Пробачте за такий довгий пост.
    Так багато написав букв, а слів все одно не вистачає. Важко. Дуже важко стриматись від такої підлості.
    https://prefiksblog.co.ua/veteran-at...zizd-t/olenka/

Дописів
    4 393

Типово

Детский сад

Дописів
    14 559

Типово

Сахар, ты там была?

https://www.facebook.com/stop.gnyda/...7101707462638/

Дописів
    29 157

Типово

Говорят раньше АТБ Юльке принадлежал. Не?
    Первый закон глупости

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    61 995

Типово

очень имхошный имхо: военные, или просто люди в униформе вообще не должны участвовать в политических шоу. никаких. они должны защищать и убивать. не более и не менее.
    любой военный, участвующий в политических шоу - продажный клоун. с любой стороны.
    то же самое и попы (я об участии, а не о "защищать и убивать").

Цитата Допис від el_bregg Переглянути допис
    Говорят раньше АТБ Юльке принадлежал. Не?
    не.

Дописів
    29 157

Типово

Ну хоть пельменная ее была?!
    Первый закон глупости

Дописів
    4 393

Типово

Цитата Допис від Abyss Переглянути допис
    Не была.
    Не факт что бабки проголосуют за Тимошенко, получив очки.

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 027

Типово

Ну і, що сказати хотілось, та не знайшлось потрібних слів? Що частина учасників війни/ "кіборгів"/ інших категорій підтримує одного з кандидатів, а частина - категорично/ помірковано проти? Це ж просто сенсація, чи не так? Ніколи такого не було!

Сторінка 283 з 327 ПершаПерша ... 183233273274275276277278279280281282283284285286287288289290291292293 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті