| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Далее я могу только предложить свою фантазию.
Иностранцу из дружественного государства могли дать небольшое смягчение в приговоре по сравнению с его китайским подельником - 15 лет тюрьмы, в то время, когда китайца приговорили к расстрелу.
Но вдруг дружественное государство перестало таковым быть, принеся китайской экономике заметный вред, арестовав китайского бизнесмена. Смягчающие обстоятельства исчезли - приговор поменяли на тот, который и предусмотрен для самих китайцев.
Про ZTE мы же помним?
... ох этотЗеленский, никак не успокоится юморист с выдумками... о ком же он это?...
https://vesti-ukr.com/img/forall/u/6...0%BA%D0%BE.mp4
Як Мирослав Дочинець прокоментував заяву Зеленського щодо його президентства
04.01.2019 post 3028 Views 3 коментарі
Відомий закарпатський письменник не залишився осторонь політичних подій у державі.
У нього щодо кандидатів на пост Президента України власна думка… і він має на неї право.
Ось що він написав про Зеленського«Час Zе»
Ні, він не клоун.
Клоуни ті, які привітали й прийняли його політичну гру.
Ні, він не смішний.
Смішні ті, які не сприймають це всерйоз.
Ні, він не наївний.
Наївні ті, які гадають, що йому нічого не світить. Внутрішній ворог України Опоблок розколовся, бо не може висунути реального лідера. Прихований ворог Zе цим елегантно скористався, щоб захопити «святе місце». Електорат же майже той самий. Або той, що ніякий – болото.
Ні, це не фарс.
Це артистичне, планомірне, віроломне перетворення в фарс українських реалій – влади, національних цінностей, визвольної війни, а тепер ще й виборів. Який ще годиться президент «країні-повії» (з його сценок) ?! І взагалі, що це за країна – безглузда територія, губернія, гетто, тупиковий квартал… Режисура працює.
У нього немає програми?
Ні, в нього вона є, але її він не буде озвучувати. Бо там немає української незалежності, української мови, української церкви, української армії, української перемоги.
У нього немає команди?
Ні, вона в нього є – огляньтеся довкола. Він легко й задешево її здобув з аплодуючої і регочучої авдиторії. Своєю грою, на яку нарешті поставлено дуже високі ставки. Ставки високих і далеких Ставок. Психологи кажуть: коли людина сміється, мозок відпочиває. Що ж, грайтеся, голодні втіх. Але не забувайте, що кожна гра рано чи пізно починає грати вами. Грати вас.
У нас був час Кра, був час Ку, був час Ющ, був час Дон. Час По. Невже настав час Ze? Останньої літери в абетці…
Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)
Кому відомий той Мирослав. Мені наприклад, невідомий.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
если пан Дрочинець считает, что за пару месяцев можно превратить сильное государство в фарс, то пан сильно ударился контейнером для мозгов о тупой предмет. ни один клоун не сможет собрать аплодисменты, забеги он на сцену La Scala. клоун может появиться на сцене только в цирке. уже существующем цирке.
но, если пан не может о себе заявить как письменник, то пану позволительно присоединиться к клоунаде.
В точку!
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
О!!! Та Ви знавець!!! Хоча прізвище Подерев'янський пишеться дещо інакшеКостенко, Карпа, Сашко Лірник, та Лесь Піддеревянський врешті решт.![]()
Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks