| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Якщо чесно? Чиє досягнення Томос - стверджувати не візьмусь, та маю відчуття, що все ж вирішальною мірою самих служителів культа. Не можу позбутись враження, що Порошенко появився на заключному етапі, як от начальство прибуває, щоб забити "золотий костиль".
Та це несуттєво. Томос і автокефалія вирішують суто специфічні питання, важливі для кількох відсотків віруючих, яких називають, здається, воцерковленими. І які до справ державних не мають практично жодного стосунку. І не являються пріоритетом. Сумне видовище, коли високопосадовець воліє займатись не першочерговими справами, а чимось постороннім, приємним і цікавим для себе. Один вже був такий, по барахолках антикваріат шукав. Маємо послідовника.
Этот круче..................барахольщик отдыхает....
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Порошенко: "Томос – это победа Украины... Возможно, даже большая победа, чем на фронте".
Руководитель страны? Ой.
Политическая сила? Ой.
А можете рассказать как Президент Украины по Конституции должен руководить ВСЕМ в этой стране?
И еще, о политической силе. Можете мне рассказать об идее, программе, какой-то идеологии этой "политической силы"?
У меня иногда создается впечатление, что я с делегатами патрийного съезда говорю.
Вы реально не понимете, что из себя представляют ЛЮБЫЕ наши политобъединения и партии? Ну, кроме националистов.
Где я говорю за кого НАДО лучше голосовать?
Я высказываю исключительно СВОЕ мнение. Мнение это = агитация?
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Для когось сир - це просто сир. Це не фермер, не аграрії, не переробство, не фахівці з продажу, не логістика.. Для когось сир - це просто сир. Особливо для мишей так
Вопрос независимости от руссийской церкви - это вопрос воздействия на мозги миллионов граждан нашей страны. Воздействия российского или украинского. Для вас - человека никогда в жизни не ходившего в церковь и не подозревающего, насколько это бывает важно - трудно сейчас понять того, что сделано. Но - это вопрос времени. Если вы начнете задумываться - что такое вера и как она формирует мировоззрение людей. Миллионов людей в нашей стране.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Отвоевали место где на мозг будут воздействовать. Интересно -А как?
Архиправильно!
А цим мають займатись відповідні служби!
І щоб, як кажуть, двічі не вставати - також тими випадками, коли в храмах появляються зовсім нехарактерні предмети. Різного калібру. І незрозумілі особи. Як на Донбасі.
І наявність чи відсутність автокефалії цьому виконанню службових обов'язків, як ви розумієте, не заважає і не допомагає.
Нормальный интерес. Рад, что вы стоите в начале большой темы - религии, как инструмент формирования становления личности в мировой истории ))
Почитайте как церковь например влияет на мысли американцев или англичан...или рядом - поляки... Вы думаете украинцы будут другими когда наконец то от совка уйдут?
Кста - коммунисты точно так же веру формировали, свою... - кодекс строителя коммунизма - и им мозги мыли с децтва..
Большая тема.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Как то у них там она по другому влияет. А с такими поводырями от совка ..Ага. Будут другими. Точно, не такими.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks