| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
я поломал дракониху. )
https://forum.gorod.dp.ua/showthread...1#post36714894
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Слушайте, чем больше я читаю оГород тем больше он затягивает. Как в бразильском (мексиканском) сериале: интриги, заговоры, противостояния, дворцовые перевороты, эти против тех )))
Вы разве не патриоты? Вы не на одной стороне баррикад? Мне казалось вы однодумцi. Кто из вас агент Путина?
Без подписи
Щодо мене, то я б не надавав такого значення присутності на церемонії "авторитетів", бо релігія - справа вельми своєрідна. Там одна притча про блудного сина чого варта, де по суті декларується, що один грішник, який розкаявся, вартий багатьох праведників. ( Приблизно так; з точки зору логіки висновок напрошується один: більш продуктивною стратегією слід вважати не намагання жити праведно, а вміння вчасно розкаятись).
Інша справа - що там, серед духовенства, вже третій день робить керівництво, на чолі з. В країні щезли проблеми, більше нічим зайнятись? Урядовці заклопотані суто богословськими питаннями; вони для цього обирались і призначались? В світській державі?
З головною персоною загалом все ясно. Самозамилування і гіпертрофоване прагнення з будь-якої нагоди покрасуватись в картинці крупним планом набувають гротескних форм, а почутя міри відсунуте на десяті позиції. Очевидно, він сподівається, що це додасть йому популярності. Ну, нехай мріє.
що один грішник, який розкаявся, вартий багатьох праведників.![]()
Кстати, а митинг Порошенко в храме прямо сейчас опять никто не смотрит? Вы что, не уважаете своего лидера?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks