Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1449 з 2220 ПершаПерша ... 44994913491399143914401441144214431444144514461447144814491450145114521453145414551456145714581459149915491949 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 44385, показано з 28 961 по 28 980.

Тема: Петр Порошенко

Звідки Ви
    Украина
    Дописів
    12 222

Типово

... стих не мой, но я его чувствую его душевно своим..
    всё-таки ещё праздник, господа, пусть добро заглянет в ваши души...

30 декабря 2018 г. в 22:46

Медленно, очень медленно...
    Я ухожу от прошлого.
    Нет, я совсем не ветрена -
    Верить хочу в хорошее!

Верить хочу в красивое,
    Жизни понять всю суть,
    Видеть всех вас счастливыми -
    Ну...и себя чуть - чуть!

Чтобы с улыбкой солнышко
    Мне по утрам встречать,
    Выпить любовь до донышка,
    Грусти не замечать.

Чтобы назло завистникам,
    Тем, кто клянёт за спиной,
    Мне оставаться искренней
    И не кривить душой!

(Лара Кочубеева)

верьте в лучшее, честное -мечты сбываются...
    Востаннє редагував Karos: 01.01.2019 о 19:06

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Карос не самоликвидировалась? Обещала же.

Звідки Ви
    Украина
    Дописів
    12 222

Типово

Цитата Допис від ОлегБ Переглянути допис
    Карос не самоликвидировалась? Обещала же.
    ....обещания я выполняю., речь шла о теме Супрун, о ней у меня комментов больше не будет - не достойна моего внимания... а вот пока Петюня жив, как тема, - буду жить и я...))) так что у всех моих "любы друзи" есть выбор - мы с Петюней или вы с "пацритизмом" (сомнительным!)...

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    22 433

Типово

кокойто сомнительсть веяет

Звідки Ви
    Украина
    Дописів
    12 222

Типово

... ох, эти конкуренты! и, кажется он не шутит...

Телеведущий (??) и шоумен Владимир Зеленский в своем новогоднем поздравлении заявил, что идет в президенты Украины. Соответствующее заявление он сделал в перерыве юмористического шоу "Квартал 95".

По его мнению, украинцы сами должны попробовать что-то изменить в стране.

"Сейчас в Украине такая ситуация, когда у каждого украинца есть три пути.

Первый путь – жить, как живешь, плыть по течению, и это нормально, это выбор каждого.

Второй путь – собрать вещи и уехать в другую страну, зарабатывать там деньги, присылать своим близким и родным, и это тоже нормально.

Но есть и третий путь – попробовать самому что-то изменить в Украине. И я для себя избрал именно его", – сказал Зеленский.

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Цитата Допис від Karos Переглянути допис
    ....обещания я выполняю., речь шла о теме Супрун, о ней у меня комментов больше не будет - не достойна моего внимания... а вот пока Петюня жив, как тема, - буду жить и я...))) так что у всех моих "любы друзи" есть выбор - мы с Петюней или вы с "пацритизмом" (сомнительным!)...
    Не, тема была про последний день старого года и о выбрасывании всякого мусора, всего плохого и ненужного. Я уж думал, что ты самоликвидируешься:
    Цитата Допис від Karos Переглянути допис
    Сегодня последний день старого 2018 года. В этот день принято, в некоторых странах, избавляться от старых, ненужных уже вещей.
    Давайте и мы выбросим из прошлого всё плохое, ненужное и войдём в НОВЫЙ ГОД с чистыми помыслами и желаниями.
    Всем добра!

Звідки Ви
    Украина
    Дописів
    12 222

Типово

Не, тема была про последний день старого года и о выбрасывании всякого мусора, всего плохого и ненужного. Я уж думал, что ты самоликвидируешься:
    ... ну и где в моём посте вы прочли, что Я ухожу?... читать научитесь без злобы и будет вам всем мир...
    Я же есть "соляной столп", питаю тех , кому нужна и сыплю соль на рану тем, кто загнивает, чтоб вылечить...

В финале, желаю всем добра!

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Звідки Ви
    г. Синельниково
    Дописів
    11 923

Типово

Цитата Допис від Big Fregat Переглянути допис
    Был сегодня в центре города, заходил в ЦУМ. После , зашёл в открывшейся рошен, что при СССР был рыбным. Ну по ассортименту ...до Синей птицы, как амерам до Луны..))).
    Не поняла, я что, не ту "Синюю птицу" посещала? Или не в то время, что вы?
    Ассортимент "Рошен" явно больше, хотя много конфет по советской рецептуре, причём никак не хуже тех, что когда-то были - тот же "Красный мак", "Кара-Кум", "Ромашка"...
    Кстати, а что с фабрикой "Дніпровські зорі"? Лет 15 назад нас даже в Кирове угощали конфетами только этой фабрики, а году примерно в 2005-м москвичи настоятельно советовали не покупать на гостинец их шоколад, потому как у нас, в Украине, шоколад гораздо вкуснее.

Звідки Ви
    г. Синельниково
    Дописів
    11 923

Типово

Підсумки 2018 року одним рядком

✦ Томос – масштаб та велич цієї події ми ще оцінити не в змозі, але цю боротьбу та дату будуть вивчати у школах майбутнього.

✦ Перемога Нафтогазу над Газпромом у Стокгольмському арбітражі – подія, яка дозволила зняти з шиї зашморг у 80 млрд доларів, який нам люб’язно повісили Тимошенко з Путіним.

✦ Закінчення АТО та початок ООС – це не зміна назви, це зміна підпорядкування та формату ведення бойових дій на Донбасі, які дозволили повернути під контроль України майже всю “сіру” зону.

✦ Курс на НАТО та ЄС тепер закріплено в Конституції, основному Законі України, і будь-яка спроба повзучої контрреволюції поламає собі зуби об необхідність зібрати 300 голосів у парламенті.

✦ Перемога в ПАРЄ – відбиття наступу Росії на теренах Ради Європи не дозволило Північній Снігерії добитися опосередкованого визнання анексії Криму, бо саме за це на РФ було накладено санкції, яких вона бажала позбутися.

✦ Відновлення роботи з МВФ – набрані Тимошенко та Януковичем борги вимагають від України в 19-21 роках, щоб не об’являти дефолт та вбивати власну економіку, платити чималі суми, які можна отримати або лише повністю перекривши фінансування оборони, або по новій програмі донорів.

✦ Старт програм майнового забезпечення в МО та МВС – забезпечення житлом та підвищення соціальних стандартів, які можуть бути втрачені у випадку звільнення, ще більше вмотивує працівників та службовців до якісної роботи.

✦ Отримання Джавелінів від США – сам ПТРК, хоча і є надзвичайно потужним у боротьбі з радянською військовою технікою, – це більше символ надання летальної зброї Україні від НАТО.

✦ Участь України у Саміті НАТО – попри опір Угорщини, яка діючи в інтересах Москви, намагалася заблокувати наш рух до Північно-Атлантичного альянсу, спираючись на захист власних інтересів у мовному питанні, ми прийняли участь у Саміті, бо Сполучені Штати знайшли слова, які повністю змінили точку зору угорських керманичів.

✦ Підвищення обороноздатності України – це і завершення відновлення ППО, нові розробки ракет і САУ, власний патронний завод на потужностях МВС та неймовірна кількість техніки, отримана армією.

✦ Керченській інцидент – це маленький ДАП на морі, коли ситуація перевертається повністю, і з повзучої тихої нахабної анексії Азовського моря ми отримуємо підвищену прискіпливу увагу світової спільноти з можливістю отримання нових санкцій.

✦ Потужний удар по російський агентурі – тут аплодисменти СБУ, це не тільки “справа Бабченка”, це й низка затримань та оголошень у розшук регіональних посадовців за шпигунство на користь РФ, розкриття та знешкодження російської агентури у декількох областях, задокументований заколот із Савченко на чолі, розкрита співпраця Саакашвілі з Курченко.

✦ Вгамування кримінального хаосу – тепер оплески для поліції, бо криміногенна ситуація в країні поліпшена, і в першу чергу, за рахунок вдалих дій поліції проти російського кримінального десанту, який з 14 року до нас засилала Росія, та реформи, яку ніби ніхто не бачить, а вона діє.

✦ Культурний прорив – мовні квоти на ТВ та радіо дали стрімкий приріст якісного україномовного контенту, і світова відомість та популярність пісні “Плакала” гурту “KAZKA” – це є найкращий доказ того, як багато може Україна та її солов’їна мова.

З Новим роком, Хунто! Він був – неймовірним!
    Наступного маємо не схибити з вибором та завалити звіра з півночі, ховати – це теж довгий процес, зважаючи на розмір, який почнемо у 2020.
    https://newsua.one

Звідки Ви
    г. Синельниково
    Дописів
    11 923

Типово

РЕЙТИНГ ПОРОШЕНКА ЗНАЧНО ЗРІС: РЕЗУЛЬТАТИ СОЦОПИТУВАННЯ

Проголосувати за Петра Порошенка на виборах президента України готові майже 14% — цей показник зріс відносно попередніх опитувань.

Про це сьогодні на брифінгу присвяченому підсумкам загальнонаціонального опитування повідомила голова фонду “Демократичні ініціативи” Ірина Бекешкіна.

“16% серед тих, хто готовий йти на вибори проголосують за Юлію Тимошенко. Далі йде Петро Порошенко, чий рейтинг за цей час зріс. Я думаю, це, насамперед, пояснюється подіями Томосу”, - розповіла Бекешкіна.

За її словами, серед кандидатів на президентську посаду лідером є Юлія Тимошенко серед тих, хто має намір брати участь у виборах – 16,1%. Далі йдуть Петро Порошенко – 13,8%, Володимир Зеленський – 8,8%, Юрій Бойко – 8,4%, Анатолій Гриценко – 6,8%, Олег Ляшко – 6,9%, Євген Мураєв – 3,1%, Олександр Шевченко – 2,9%, Святослав Вакарчук – 2,6%, Андрій Садовий – 2,4%. Не визначилися з кандидатом серед тих, хто готовий брати участь у виборах, 13,1%, ще 3,3% закреслили б усіх кандидатів у бюлетені.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Ежели президент - выбор примерно 15 - 20 процентов электората, не все ли равно, кто это будет ?

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    Ежели президент - выбор примерно 15 - 20 процентов электората, не все ли равно, кто это будет ?
    Нет, конечно. Уже проходили на примере Януковича.
    Нужен президент, который в состоянии выдержать прессинг и не поступиться интересами государства. Кто это? Зеленский? Тимошенко? Бойко? Вилкул? Это все товарец довольно низкого сорта.
    Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Цитата Допис від Абориген Переглянути допис
    Нужен президент, который в состоянии выдержать прессинг и не поступиться интересами государства. Кто это? Зеленский? Тимошенко? Бойко? Вилкул? Это все товарец довольно низкого сорта.
    Интересы государства, простите, кто определил, именно те, которыми поступаться нельзя ?
    Какой процент населения, или чего то другого ?

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 014

Типово

Список високосортних не представите, коли ваша ласка?

Дописів
    24 778

Типово

Вы уверены, что то, что сейчас происходит - это защита интересов государства?

Если конечно считать составляющими частями государства его население, а не просто обозначение территориальной единицы и практическое её использование в целях совершенно далёких от интересов этого населения, но как бы под эгидой "пользы для народа?"
    ВИПИВ? ЗА КЕРМО!

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

Цитата Допис від АЦТЕК Переглянути допис
    Вы уверены, что то, что сейчас происходит - это защита интересов государства?

Если конечно считать составляющими частями государства его население, а не просто обозначение территориальной единицы и практическое её использование в целях совершенно далёких от интересов этого населения, но как бы под эгидой "пользы для народа?"
    Главные интересы государства - это его целостность и независимость. Без этого государство не сможет функционировать в интересах народа. Неужели пример Израиля столь малоубедителен?

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Список високосортних не представите, коли ваша ласка?
    Я не торгую, а лише можу відрізнити тухле яйце від свіжого

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Главные интересы государства - это его целостность и независимость. Без этого государство не сможет функционировать в интересах народа. Неужели пример Израиля столь малоубедителен?
    Мдя ...
    Это государство - в интересах народа ...
    Да еще от того, кого непосредственно коснулось его, государства отношение к тому самому народу ...
    Пардон, но совсем не понимаю.

Звідки Ви
    Украина
    Дописів
    12 222

Типово

... ошибаются все!... как я вижу, Вы же остались...Доброго и удачного Вам Года 2019!

Сторінка 1449 з 2220 ПершаПерша ... 44994913491399143914401441144214431444144514461447144814491450145114521453145414551456145714581459149915491949 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті