Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Шо оно несёт???![]()
«Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)
юстас, которому пофиг на эту тему негодует, почему остальным не похер на его похер.![]()
украина уже никогда не будет "вашей" страной. чтобы там саранча о себе не думала.
я ж не рашик типа тебя, чтоб прятаться за буквами или за мовой. вас выдает не то, как вы пишите, а что вы пишите.
Вони спочатку кричать, що їх хочуть вигнати і захопити їх храми, готують спротив, загрожують громадянськой війной, а потім, коли їх ставлять в цивілізовані рамки і кажуть, що ніхто вас чіпати не буде, час на боці України, самі сдохнете, починають волати від імені патріотів, а чого це їх не забороняють негайно.
Цукор, а Нах вони кому потрібні? Як роса на сонці...
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
а ну дайте посилання де ті хто "кричать, що їх хочуть вигнати і захопити їх храми, готують спротив, загрожують громадянськой війной" волають "а чого це їх не забороняють негайно"?
чи оце все про "кричать, що їх хочуть вигнати і захопити їх храми, готують спротив, загрожують громадянськой війной" Ви приписуєте мені ?
хто вони ?Цукор, а Нах вони кому потрібні?
Igor K, а чому перший пункт мого посту не коментуєте?
А вас не турбує що УПЦ віддають до РПЦ чи РосПЦ ?
Яку церкву Епифаній має на увазі коли каже "сейчас находятся в лоне Российской православной церкви". Вас не турбує що Епіфаній називає Українську Православну Церкву - російською ?
пункт перший мого посту, який ви проігнорувалиА шо ж такого вчинилося ?
Намекните хотя бы.
Что произошло такого, что вы это ставите кому-то в вину ?
Востаннє редагував Caxar2011: 26.12.2018 о 19:55
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks