Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 234 з 242 ПершаПерша ... 134184224225226227228229230231232233234235236237238239240241242 ОстанняОстання
Всього знайдено 4831, показано з 4 661 по 4 680.

Тема: Реформа здравоохранения

Звідки Ви
    Дніпро, Титова
    Дописів
    23 138

Типово

Цитата Допис від SofiElena Переглянути допис
    А так стараюсь обходится или платными и на работе, кому не жаль время на меня потратить))))
    был медицинский инцидент в моей жизни 24 года назад... который мне очень доходчиво объяснил чем бесплатные врачи отличаются от платных. на тот момент бесплатные врачи всем отделением пытались меня тупо похоронить, потому как поставить диагноз они были не в силах. это было очень дорого и совершенно безрезультатно. когда платный врач мечки поставил диагноз через 30 минут осмотра и назначил лечение, никто не верил, что ЭТО поможет. так дешево и так просто? и это поможет? там вот всем отделением за гипер дорого и толку не было... помогло блин, потому что диагноз был правильным. более того, платный врач меня научил с этим жить. прошло почти 25 лет, а я ее все еще помню, и все еще ей благодарна. и денег ей заплаченных ни капельки не жалко.

с тех пор бесплатными врачами я не пользуюсь.

к сожалению... пока гром не грянет, пока жаренный петух не клюнет...
    Нельзя надолго оставлять женщину одну. Иначе у нее появляются Мысли и она их Думает. В силу особенностей женской логики, ни к чему хорошему это не приводит.

Дописів
    70 695

Типово

Цитата Допис від СераяМышь Переглянути допис
    прошло пости 25 лет, а я ее все еще помню, и все еще ей благодарна. и ..
    25 лет назад и шприцов то с системами почти не было обноразовых(((

Я еще застала уколы стекляными((((

Знаний видимо тоже было так себе(((

Но хорошо что хорошо кончается)))))
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Звідки Ви
    Дніпро, Титова
    Дописів
    23 138

Типово

Цитата Допис від SofiElena Переглянути допис
    25 лет назад и шприцов то с системами почти не было обноразовых(((
    Я еще застала уколы стекляными((((
    Знаний видимо тоже было так себе(((
    Но хорошо что хорошо кончается)))))
    были и шприцы одноразовые, и системы, и переливания крови... все было.
    и знания тоже были, но в мечке и за деньги. тогда это был единственный врач в городе, который смог поставить правильный диагноз. и не дешево обходилась мечка, но... оно обошлось дешевле, чем полгода бесплатных врачеваний. и мечка по факту спасла мне жизнь.
    Нельзя надолго оставлять женщину одну. Иначе у нее появляются Мысли и она их Думает. В силу особенностей женской логики, ни к чему хорошему это не приводит.

Дописів
    70 695

Типово

были.

Тогда это был единственный врач в городе, который смог поставить правильный диагноз.
    Ну и славно))))
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Дописів
    3 324

Типово

были и шприцы одноразовые, и системы, и переливания крови... все было.
    и знания тоже были, но в мечке и за деньги. тогда это был единственный врач в городе, который смог поставить правильный диагноз. и не дешево обходилась мечка, но... оно обошлось дешевле, чем полгода бесплатных врачеваний. и мечка по факту спасла мне жизнь.
    В 1994 проходила практику в ОБМ, то точно можу сказати, що тільки но почали з'являтися одноразові системи, а шприцами одноразовими ще навіть не пахло. Кололи багаторазовими. Голки гнулися, ламалися та забивалися(((( І це була Мечка.
    За більше ніж 20 років роботи в медицині можу вам сказати, нема платних чи безплатних лікарів. Є 4 основних типа лікарів:
    1. дурні,
    2. пихаті дурні,
    3. Грамотні лікарі широкого профілю, що діагностують поширені захворювання і мають чуйку розпізнати до якого з вузьких спеціалістів треба відправити хворого з сумнівним діагнозом
    4. вузькі профі.
    Найстрашніші другі. Бо перші навіть не приховують, що вони дурні. Другі намагаються завжди довести, що вони усе знають в усьому розуміються(((( Пихатих дурнів ви можете зустріти на всіх сходинках медичної системи від сімейного лікаря до професора консультанта. Вони завжди однакові незалежно від того платно вони консультують и за державну зарплату. То платний лікар не завжди = профі, а лікар державної установи ≠ дурень.
    Бажаю усім в своєму житті зустрічати досвідчених лікарів.
    Йду своїм шляхом, нікого не чіпаю...

Звідки Ви
    Дніпро, Титова
    Дописів
    23 138

Типово

Цитата Допис від Ж Е К А Переглянути допис
    В 1994 проходила практику в ОБМ, то точно можу сказати, що тільки но почали з'являтися одноразові системи, а шприцами одноразовими ще навіть не пахло. Кололи багаторазовими. Голки гнулися, ламалися та забивалися(((( І це була Мечка.
    За більше ніж 20 років роботи в медицині можу вам сказати, нема платних чи безплатних лікарів. Є 4 основних типа лікарів:
    1. дурні,
    2. пихаті дурні,
    3. Грамотні лікарі широкого профілю, що діагностують поширені захворювання і мають чуйку розпізнати до якого з вузьких спеціалістів треба відправити хворого з сумнівним діагнозом
    4. вузькі профі.
    Найстрашніші другі. Бо перші навіть не приховують, що вони дурні. Другі намагаються завжди довести, що вони усе знають в усьому розуміються(((( Пихатих дурнів ви можете зустріти на всіх сходинках медичної системи від сімейного лікаря до професора консультанта. Вони завжди однакові незалежно від того платно вони консультують и за державну зарплату. То платний лікар не завжди = профі, а лікар державної установи ≠ дурень.
    Бажаю усім в своєму житті зустрічати досвідчених лікарів.
    шприцы одноразовые мои родители закупали в аптеке кучами (они там стопудово были), многоразовыми шприцами меня не кололи ни разу за полгода лежания в стационаре. и системы для переливания крови одноразовые тоже родители покупали в аптеке, и кровь для переливания тоже покупали в банке крови. все было и тогда, за деньги. может бесплатно и не было, но за деньги было все даже тогда.
    а вопрос был жизни и смерти. поэтому торговаться в голову никому не приходило.
    но когда появился правильный диагноз, оказалось что все ОТО ЗА ОЧЕНЬ ДОРОГО было тупо не нужно, полгода издевательств над ребенком (а я тогда еще была ребенком) - это просто результат неправильного диагноза. грамотный врач решила вопрос просто и быстро (таблеточками, одними, дешевыми).
    Востаннє редагував СераяМышь: 24.12.2018 о 15:34

Дописів
    3 324

Типово

Може в аптеках і були одноразові шприци, але в ті часи ще стерелізовали багаторазові. Працювала в госпіталі, там повним ходом йшли багаторазові шприци, там же вперше побачила одноразові крапельниці і голки, що йшли до них. Тонкі і гострі.
    Ніхто й не говорив про торгуватися, але в ті часи ( як взагалі то в сьогоденні за незначним виключенням) лікарі, що практикували в приватних клініках та надавали приватні консультації, мали основне місце роботи в державних установах.
    Я до того, що не залежно від того надає лікар консультацію в приватній чи державній установі якість його консультації залишається незмінна. Навіть зіткнулася з гіршим рівнем в приватній лікарні, коли дуже непоганий лікар, якого хвалили і мої колеги, і форумчани (не буду називати його призвіще), на прийомі в приватній клініці ніс відверту маячню. Пізніше зрозуміла ( коли вже відпрацювала деякий час в системі), що лікар після 10-12 годин роботи( а деякі лікарі бігаючи по 2-3 роботам напрацьовують і більше) не завжди може бути адекватним. Навіть якщо це непоганий лікар.
    В усьому вашому спічі головне слово не платний лікар, а ГРАМОТНИЙ ЛІКАР - ФАХІВЕЦЬ))))
    Мені свого часу такі лікарі теж зустрічалися. Навіть не так, зустрічалися здебільшого такі.ЛІКАРІ!!!! До того ж в них вистачало сорому не обирати батьків хворої дитини, йти супротив системи, не призначати ліків та процедури, що могли скалічити ( хоча за тогочасними схемами лікування вони повинні були призначатися).
    Востаннє редагував Ж Е К А: 24.12.2018 о 16:30

Звідки Ви
    Днiпро
    Дописів
    752

Типово

Все как-то не дойду заключить декларацию с терапевтом. А сейчас вроде бы уже все врачи заняты. Это теперь можно сидеть на попе ровно, без врача и декларации? А если все таки когда-то припечет, то запишут к любому?

Звідки Ви
    Победа
    Дописів
    4 525

Типово

[QUOTE=Ж Е К А;36687389То платний лікар не завжди = профі, а лікар державної установи ≠ дурень.
    [/QUOTE]
    Вот 1000+
    Ведь больше половины гос. врачей подрабатывают в частных клиниках , кабинетах, профессионалы они или везде ,или нигде.

Звідки Ви
    Дніпро, Титова
    Дописів
    23 138

Типово

Цитата Допис від Ж Е К А Переглянути допис
    Може в аптеках і були одноразові шприци, але в ті часи ще стерелізовали багаторазові. Працювала в госпіталі, там повним ходом йшли багаторазові шприци, там же вперше побачила одноразові крапельниці і голки, що йшли до них. Тонкі і гострі.
    Ніхто й не говорив про торгуватися, але в ті часи ( як взагалі то в сьогоденні за незначним виключенням) лікарі, що практикували в приватних клініках та надавали приватні консультації, мали основне місце роботи в державних установах.
    Я до того, що не залежно від того надає лікар консультацію в приватній чи державній установі якість його консультації залишається незмінна. Навіть зіткнулася з гіршим рівнем в приватній лікарні, коли дуже непоганий лікар, якого хвалили і мої колеги, і форумчани (не буду називати його призвіще), на прийомі в приватній клініці ніс відверту маячню. Пізніше зрозуміла ( коли вже відпрацювала деякий час в системі), що лікар після 10-12 годин роботи( а деякі лікарі бігаючи по 2-3 роботам напрацьовують і більше) не завжди може бути адекватним. Навіть якщо це непоганий лікар.
    В усьому вашому спічі головне слово не платний лікар, а ГРАМОТНИЙ ЛІКАР - ФАХІВЕЦЬ))))
    Мені свого часу такі лікарі теж зустрічалися. Навіть не так, зустрічалися здебільшого такі.ЛІКАРІ!!!! До того ж в них вистачало сорому не обирати батьків хворої дитини, йти супротив системи, не призначати ліків та процедури, що могли скалічити ( хоча за тогочасними схемами лікування вони повинні були призначатися).
    вот и выяснили...
    все одноразовое все-таки было. может кто-то что-то и стерилизовал, я этим не занималась.
    с тормозами в частных платных клиниках я тоже сталкивалась, они имелись тогда и имеются сейчас. вы оплатили консультацию - вас проконсультировали. вам не помогло - ваши проблемы. проходили и такое.
    Востаннє редагував СераяМышь: 25.12.2018 о 19:50

Звідки Ви
    м. Днiпро
    Дописів
    27 764
    Коли я дивлюся новини, я розумію: світом правлять ті, хто ніколи не слухає музику (© Bob Dylan)

Звідки Ви
    Дніпро, Титова
    Дописів
    23 138

Типово

там еще обещают бесплатные узи и анализы, но уже в следующем году.
    будет ли оно бесплатным по факту - пока не ясно.
    Это 12 видов анализов;
    5 разновидностей рентгена - грудная клетка, суставы, позвоночник, кости, нос;
    6 ультразвуковых исследований - сердце, почки, сосуды, мочевой пузырь, щитовидная железа, молочные железы;
    эхо сердца, биопсия и мелкие операции, говорится в сюжете ТСН.
    Направление на диагностику пациент сможет получить у семейного врача. Только тогда оно будет бесплатным.
    Востаннє редагував СераяМышь: 25.12.2018 о 22:07

Звідки Ви
    м. Днiпро
    Дописів
    27 764

Типово

Та я просто кандидат в "красный списог" - никак не выберусь в больничку
    Коли я дивлюся новини, я розумію: світом правлять ті, хто ніколи не слухає музику (© Bob Dylan)

Дописів
    3 324

Типово

Цитата Допис від Страннег Переглянути допис
    Ви трішки не зрозуміли, в червоний список не заносять. В червоний список - це не перелІк прізвищ. Це орієнтовна кількість хворих, яка ні з ким декларацій не підписала, але в попередні часи була закріплена за даниною установою. Ця кількість підраховується за складною формулою. Це хворі, за яких в 2019 році лікарні ще будуть отримувати невеличку доплату, їх будуть забов'язані лікувати лікарі, що не добрали свій ліміт по прикріпленим.

Звідки Ви
    м. Днiпро
    Дописів
    27 764

Типово

Ну, в моєму випадку є певна проблема - я не хочу укладати декларацію зі своїм дільничим терапевтом та взагалі зі своєю колишньою поліклінікою, бо терапевт не дуже порядний, та й поліклініка далеко. Мені зручніше підписатись до найближчої амбулаторійки, тільки ніяк час не викрою.

Звідки Ви
    Днiпро
    Дописів
    752

Типово

Аналогично. И знакомые сказали, что все врачи, те что в амбулатории рядом с нами по месту жительства, уже заняты)))
    И що його тепер робити? Де шукати того вільного лікаря?))) Бажання шукати десь у іншому районі міста в мене немає!

Буду пагибать маладым(с)

Добре, що хоч дитину встигла записати до педіатра...

Звідки Ви
    м. Днiпро
    Дописів
    27 764

Типово

А где эта ваша амбулатория?

Звідки Ви
    Днiпро
    Дописів
    752

Типово

А где эта ваша амбулатория?
    Бывшая смсч-6 (56). Теперь в Детской которая. Но я лично не ходила, поэтому утверждать 100 проц. не могу, что нету свободных уже. Точнее ходила, но в начале октября, там такой штурм был, что я развернулась и ушла.

На днях раздобыла номер медсестры со своего участка, написала в Вайбер - она ответила, что уже нет мест у моей участковой.

А сегодня ещё почитала, как Мышка ходила заключать декларацию, теперь вообще желание пропало идти туда, узнавать, уточнять.

Звідки Ви
    м. Днiпро
    Дописів
    27 764

Типово

Ясно, спасибо. Хотел уточнить - не та ли это, в которую я планирую. Не та.

Звідки Ви
    Дніпро, Титова
    Дописів
    23 138

Типово

Цитата Допис від Enia Переглянути допис
    Бывшая смсч-6 (56). Теперь в Детской которая. Но я лично не ходила, поэтому утверждать 100 проц. не могу, что нету свободных уже. Точнее ходила, но в начале октября, там такой штурм был, что я развернулась и ушла.
    На днях раздобыла номер медсестры со своего участка, написала в Вайбер - она ответила, что уже нет мест у моей участковой.
    А сегодня ещё почитала, как Мышка ходила заключать декларацию, теперь вообще желание пропало идти туда, узнавать, уточнять.
    по бывшей МСЧ56 (нынче амбулатория кажись 12 в здании бывшей детской поликлиники)
    свободные места у врачей есть, мало кто набрал лимит пациентов. регистратура в курсе дела. но врачи могут отказать в подписании декларации, если ваш адрес им не понравится.
    пс
    Трофимовы (обе) еще берут пациентов. Левочко уже набрала лимит давно.

Сторінка 234 з 242 ПершаПерша ... 134184224225226227228229230231232233234235236237238239240241242 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті