| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Они там все черненькие...
"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки
Ага, вот как было:
Шуфріч пастрадал прі папиткє вирубіть Бєрьозу
"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки
В последний день никак без зуботычины...
"В Раде Шуфрич ударился об березу".
"Шуфрич и Береза подрались в Раде. Бойко отправлен в нокаут".
![]()
Да, народ пошел стебаться
Дєті, как сказать аднім словам "Шуфріч і Бойка"?
Правильна, падбєрьозавікі!Новорічна акція БОНУС +!
Прийми потрібний закон та отримай право від3,14здити Шуфрича безкоштовно!
На это можно смотреть вечно
![]()
От Юлька сволочь. Что хочет то и делает....
Президент Петро Порошенко призначив у місцеві адміністративні суди декількох суддів, як скомпрометували себе або мають невідомі джерела збагачення.
На це вказав адвокат і активіст Автомайдану Роман Маселко.
19 грудня Порошенко підписав указ №431/2018 про призначення 15 суддів.
"Гарний подарунок президента до дня Миколая – призначив довічно ряд "чудових" суддів", – прокоментував Маселко.
Зокрема, йдеться про "Любов Токмілову, яка одразу після оцінювання у ВККС зуміла купити собі Range rover sport за 149 000 грн, а її мати – придбати квартиру біля моря".
"Ігоря Погрібніченка, який не лише сам незаконно отримує і приватизує службові квартири, але й виніс рішення про надання квартири члену ВККС Весельській", – додав Маселко.
Також ідеться про "декількох суддів Майдану – Дудар, Малих, Бабич, – які забороняли Майдани у Рівному, Миколаєві, Черкасах".
"Ну, і сестру голови Касаційного адміністративного суду – Віру Смокович, до якої теж є багато питань, але її співбесіда проводилась у закритому режимі", – додав Маселко.
«Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©
От имени Юльки в садик подарки это ужас а ПАПе лично с подарками в это нормально....
Кстати ПАПа в Бахмуте...где якобы Юлька была....
«Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©
Мать чесная, гарант уже второй прямой эфир за сутки шпарит. Опять каким-то детишкам что-то втирает про европейские ценности.![]()
Врут небось...ПАПа не может бьіть против коррупции.....Перший президент України Леонід Кравчук повідомив, що разом з Леонідом Кучмою і Віктором Ющенком провели зустріч з главою держави Петром Порошенком щодо корупції в Федерації футболу України.
Про це він повідомив під час прес-конференції.
"До мене звернулася група відомих в Україні представників футболу. 26 осіб, зокрема Коньков, Лужний, Литовченко, Матвієнко, Біба, Заваров та інші. Вони попросили мене донести до керівництва держави непрофесійність Федерації футболу України. Я звернувся до президента Петру Порошенку. Але не сам, а разом з Кучмою і Ющенком.
Ми підписали звернення, я доклав до нього звернення видатних діячів футбольного життя України та домовився з Порошенком, щоб зустрітися і донести до нього цю складну, на мій погляд, ситуацію. Петро Олексійович уважно вислухав, але чомусь сказав, що не все так просто, як я кажу.
Я йому відповів, що у нас нічого простого не буває. У мене немає юридичних документів, розслідувань, але засоби масової інформації Заходу пишуть, що ці махінації, які провів Павелко з грошима, виділеними Україні на будівництво заводу для штучного футбольного покриття, чомусь спочатку зайшли в ОАЕ, там залишився мільйон з хвостиком, і Тоді вони підійшли до України.
Німецька і швейцарська прокуратури почали розслідувати цю проблему. На мою думку, цього достатньо, щоб ми не залишалися осторонь. Чи вірю я, що щось зміниться після цієї прес-конференції? На 90% не вірю. Цього не хоче президент України Петро Порошенко", — сказав Кравчук на прес-конференції.
Да, трурль, троль ты знатный.
Прочитал ветку. Таки за Пороха пойду. Какието неубедительные убеждатели за когото другого. Та и за Пороха неубедительные, но тут хоть положительность его действий есть, а у остальнвх только писдеш сладкий. Чет не верится
Я думал вы общаетесь просто стремясь найти истину в споре
А вы оказывается убеждаете друг дружку 8-0
Но как сказал Портников и я полностью согласен, за кого не голосуй - получится одно и тоже. Так что расслабьтесь и занимайтесь своей жизнью.
Единственный кто может изменить наше будущее - это путин если бомбу ядерную сбросит например.
Но надеюсь до этого не дойдет.
Украина стала самой настоящей развивающейся страной западного типа.
Развитие шатко ли валко но будет идти.
А нам о себе и своем личном будущем заботиться надо и понять что каждый можеть быть успешным и от страны это не зависит.
Вон Казку слушают и в Израиле и в Кирзизстане и так далее. И ничего что украиноязычная.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks