ёмаё, я токо новость прочитал. Ну теперь точно снег растает ))) от горящих *оп )
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ёмаё, я токо новость прочитал. Ну теперь точно снег растает ))) от горящих *оп )
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
Тю...чего проще - звернувся з посланням взять чумудани и на Рашку з речами...Патріарх Московський Кирил звернувся з посланням до предстоятелів помісних православних церков із закликом не визнавати результати об'єднавчого собору у Києві та зупинити "руйнівні для Православ'я дії".
Відповідне звернення опубліковано на сайті Російської православної церкви.
Він висловив здивування, чому "голос багатомільйонної канонічної Церкви в Україні" залишатися не почутим і висловив переконання, що в Україні проявляється "глибока розбіжність предстоятеля та ієрархів Константинопольської Церкви з православною канонічною традицією і святоотецькою еклезіологією".
"Настає час, коли подальше мовчання вже неможливе, бо те, що відбувається на наших очах, – виклик усьому православному світу. Немає сумнівів, що український сценарій в майбутньому може бути реалізований по відношенню до будь-якої іншої Помісної Церкви", - заявив російський патріарх.
Кирил звернувся до предстоятелів помісних православних церков із закликом не визнавати результати "незаконного зборища розкольників", яке відбулося в Києві, а також "підняти свій авторитетний голос і в міру сил зробити все можливе, щоб зупинити руйнівні для Православ’я дії".
"Закликаю Вас і всю повноту (вашої) Найсвятішої Церкви не визнавати новостворену псевдоцерковну структуру і не вступати з нею в спілкування", – написав він.
«Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©
Да мнение у Вас может быть любое - это Ваше право. Но повторять фейки не нужно. То, что он сам себя назначил, ЛОЖЬ. О том, что он был ИЗБРАН, есть куча документов, свидетелей и пр. Сахар, Карос и остальному кацапскому стаду соврать - как два пальца об асфальт. Но Вы-то ПОРЯДОЧНЫЙ человек.
Капец! А этот ФСБшник всё никак не уймётся.
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
нет, из-за того что пид*рашка на нас напала. А совсем не изза того что вы сказали. Почитайте текст закона чтоли, там все написаноА то выглядите в глазах его прочитавших идиотом
PS И таки да, не было еще прецеденда чтоб на нас напала страна. (я имею в виду за последние 27 лет)
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
Зрада у своєму репертуарі. Вони по суті легалізують заново і лишають канонічною УПЦ МП. Прикриваючись папірчиком патріотизму. Але я особисто не проти.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks