Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 66 з 177 ПершаПерша ... 16565758596061626364656667686970717273747576116166 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 3539, показано з 1 301 по 1 320.

Тема: Православна Церква України

Дописів
    24 778

Типово

Цитата Допис від Абориген Переглянути допис
    Не страшно - мощи рубят на куски и возят на гастроли
    - куда-то руку повезут, куда-то голову, а еще бытует формулировка "частицы мощей такого-то святого", видимо, более мелкие обрезки
    Про "обрезки" - это из другой оперы...
    ВИПИВ? ЗА КЕРМО!

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Синод Вселенского Патриархата принял предложения к уставу Поместной Церкви Украины

Синод Вселенского Патриархата принял предложения к уставу Поместной Церкви Украины. Об этом сообщает греческое агентство "Ромфея".
    Устав должен быть принят на объединительном Соборе в Киеве. Детали текста устава пока неизвестны. Об этом информирует Cerkvarium со ссылкой на «Ромфея».
    https://risu.org.ua/ru/index/all_new...riarchy/73707/

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

Цитата Допис від АЦТЕК Переглянути допис
    Про "обрезки" - это из другой оперы...
    В другой опере (на Коцюбинского) их не выставляют на обозрение и не прикладываются к ним. И они не мироточат!
    Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Сьогодні, 29 листопада, архієрейський синод Вселенського патріархату ухвалив текст Томосу про надання автокефалії українській православній церкві.
    Про це повідомляє кореспондент "Прямого" зі Стамбулу.

"У контексті раніше ухваленого рішення Вселенського патріархату надати автокефалію Українській церкві, і в очікуванні видачі Патріаршого і Синодального Томосу, святий і священний синод підготував статут Української церкви", - йдеться у документі.

"І я можу сказати, що офіційне рішення від Вселенського патріархату ми вже маємо. Декілька хвилин тому до нас, до всіх журналістів, які чатують тут, вийшов прес-секретар Вселенського патріархату і надав от такий от прес-реліз. Можу сказати, що тут ми маємо три пункти. Звичайно, я хочу зробити перш за все обмовку про те, що цей документ ми щойно побачили, і треба з ним ще дійсно розбиратися і всіх експертів розпитувати. Але я можу вже сказати, що тут дійсно написано те, що нам надається автокефалія, нам надається Томос і надається проект головного документу, проект статуту для майбутньої Української автокефальної помісної церкви. Тобто цей статут, я так розумію, мають розглянути на об’єднавчому соборі. Але саме дату, яку ми очікували… що тут у Вселенському патріархаті нададуть дату об’єднавчого собору – поки що, наскільки я можу аналізувати, тут її немає. Тому, можливо, ієрархи саме України мають визначатися саме з цією датою.

https://prm.ua/vselenskiy-patriarhat...skoyi-tserkvi/

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 881

Типово

Ждать уже не долго,
    скоро будет елка,
    только мало толку - если дед мороза хором не позовут..

Звідки Ви
    Дописів
    16 881

Типово

Звідки Ви
    Оттуда
    Дописів
    10 868

Типово

Страдалец...
    СБУ обшукує житло Павла києво-печерського
    Екс-депутат від Партії регіонів, громадянин Московського патріархату Павло вважає, що це йому не кара небесна, а «тиск».

Служба безпеки України проводить слідчі дії за місцем проживання предстоятеля Києво-Печерської лаври Павла. Таку інформацію Українській правді підтвердила прес-секретар СБУ Олена Гітлянська.
    «Прямо зараз СБУ під процесуальним керівництвом прокуратури київської област проводить санкціоновані слідчі дії у предстоятеля Києво-Печерської лаври митрополита Павла Лебедя», - сказав на брифінгу начальник апарату голови СБУ Ігор Гуськов.
    За його словами, слідчі дії проводяться у межах кримінального провадження за частиною 2 статті 161 ККУ порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності, релігійних переконань, розпалювання міжконфесійної ворожнечі.
    Гуськов додав, що про результати обшуку повідомлять пізніше.
    30 листопада інформаційно-просвітницький відділ УПЦ МП повідомив, що в п’ятницю на територію підсобного господарства Києво-Печерської Лаври у селі Вороньки Бориспільського району Київської області прибули три автобуси з представниками СБУ з метою проведення обшуку.
    29 листопада предстоятель Павло заявляв, що на нього здійснюється тиск.
    «Лунають погрози, різного роду нападки», - додав він.
    пора к готовить доки на святого...
    «Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©

Дописів
    6 031

Типово

Зенитно-ракетный комплекс С-400 Триумф в Джанкое освятили священники православной церкви Московского патриархата.
    http://korrespondent.net/amp/4038528/

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

Цитата Допис від Трурль Переглянути допис
    Страдалец...пора к готовить доки на святого...
    Этот Лебедь знатное хамло - стоит только вспомнить видос его разговора с гаишниками

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

Обыски у настоятеля Киево-Печерской лавры: стало известно, что у него нашли

По batareuka -
    30.11.201819

Поделиться в Facebook
    Твитнуть в Twitter

39
    Сотрудники Службы безопасности Украины изъяли при обыске у наместника монастыря митрополита Украинской православной церкви Московского патриархата Павла книгу «Украинская Православная Церковь: отношения с государством. Отношение к АТО и церковному расколу. Вопросы и ответы».
    Как рассказал на своей странице в Facebook украинский историк и блогер Александр Палий, по законодательству – это является нарушением прав граждан.
    «В зависимости от религиозной принадлежности, максимум до 5 лет, статья 161 УК (если это осуществляет группа лиц или есть тяжкие последствия). Если бы это случилось где-то в России, без всяких последствий это был бы экстремизм, до 10 лет тюрьмы. А по сути, мы десятилетиями удивлялись таким книжечкам в московских церквях, и проходили мимо. «Статья 161 Уголовного Кодекса Украины. Нарушение равноправия граждан в зависимости от их расовой, национальной принадлежности или отношения к религии», – написал блогер.
    Он также озвучил три части статьи УК и наказания по ним. В частности, умышленные действия, направленные на разжигание национальной, расовой или религиозной вражды и ненависти, на унижение национальной чести и достоинства или оскорбление чувств граждан в связи с их религиозными убеждениями, а также прямое или косвенное ограничение прав или установление прямых или косвенных привилегий граждан по признакам расы, цвета кожи, политических, религиозных и других убеждений, пола, этнического и социального происхождения, имущественного состояния, местожительства, по языковым или другим признакам.
    «Наказываются штрафом до пятидесяти необлагаемых минимумов доходов граждан или исправительными работами на срок до двух лет, или ограничением свободы на срок до пяти лет с лишением права занимать определенные должности или заниматься определенной деятельностью на срок до трех лет или без такового», – пояснил Палий.
    Кроме того, те же действия, соединенные с насилием, обманом или угрозами, а также совершенные должностным лицом, что наказывается исправительными работами до двух лет или лишением свободы до 5 лет.
    «Действия, предусмотренные частями первой или второй настоящей статьи, совершенные организованной группой лиц или повлекшие гибель людей либо иные тяжкие последствия, – наказываются лишением свободы на срок от двух до пяти лет», – резюмировал Палий.

Дописів
    6 362

Типово

Цитата Допис від Абориген Переглянути допис
    Обыски у настоятеля Киево-Печерской лавры:
    УПЦ ФСБ
    В бессильной злобе красные комиссары подсылают своих наймитов, чтобы мутить народ. (с)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

СОБЫТИЕ

01.12.2018Автор: admin

Золото, годинники та секс-іграшки: що знайшли під час обшуку у настоятеля Києво-Печерської Лаври

Оголошення про продаж садиби, розташування і вид якої повністю збігаються з садибою одіозного намісника Лаври, з’явилося на сайтах нерухомості.
    Про це повідомив у Фейсбуці журналіст програми “Схеми” Михайло Ткач, який одним з перших знімав елітну нерухомість Павла.
    За даними ріелтора, який виставив об’єкт на продаж, триповерховий будинок площею 580 кв м розташований на ділянці в 40 соток. Садиба включає в себе також гостьовий будинок і будинок для охорони. А ось церкви, судячи з відео агентства нерухомості, на ділянці не побудували.
    Будинок мебльований італійської та англійської меблями, а підлоги виконані з мармуру.
    Вся ця немонашеская розкіш обійдеться новому власникові в 34 млн грн.
    Bчера в будинку проводилися обшуки. Джерело інформаторів в правоохоронних органах повідомило, що в будинку є кімнати, в стіни яких вмонтовані золоті пластини. Також у Павла є значна колекція дорогого годинника, інкрустованих коштовним камінням.
    Крім предметів розкоші в спальні у владики знайшли жіночий одяг різних розмірів, два фалоімітатори і чоловічий мастурбатор.

Джерело

Дописів
    7 619

Типово

Об'єднавчий cобор пройде 15 грудня.
    https://www.bbc.com/ukrainian/features-46440739
    Востаннє редагував Igor K: 05.12.2018 о 19:22

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    9 624

Типово

И поведут пастухи , овец своих, под другие ножницы.)))))
    http://forum.gorod.dp.ua/image.php?type=sigpic&userid=129902&dateline=13472  23519

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

Цитата Допис від Big Fregat Переглянути допис
    Скорее сами стричь будут

Звідки Ви
    Дописів
    16 881

Типово

"Можливо, ви ввели неправильну адресу. Будь ласка, перевірте адресу і написання."

Звідки Ви
    Оттуда
    Дописів
    10 868

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис
    "Можливо, ви ввели неправильну адресу. Будь ласка, перевірте адресу і написання."
    Потому что не перевіряють адресу
    https://www.bbc.com/ukrainian/features-46440739
    «Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від Big Fregat Переглянути допис
    Почему в БУДУЩЕМ времени? Вас уже давно ведут, стригут и е...ут. Убой не за горами.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Мастер года 2012 Аватар для RomanLV
    Дописів
    21 443

Типово

Оцэ от злые языки закинули, а я нагуглить не могу.
    Помогите разобраться - чем патриарх отличается от митрополита? И Архиепископа. Бо работать надо а у меня голова пухнет от важнецкого вопроса. )
    Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)

Сторінка 66 з 177 ПершаПерша ... 16565758596061626364656667686970717273747576116166 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті