Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 573 з 710 ПершаПерша ... 73473523563564565566567568569570571572573574575576577578579580581582583623673 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 14190, показано з 11 441 по 11 460.

Тема: Приват банк (Общая тема)

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Цитата Допис від Tatichka Переглянути допис
    Я самостійно розберусь, що мені треба робити!
    В цій темі консультував представник банку. Я хотіла отримати від нього відповідь.
    Заодно і від форумчан, хто "в темі". А не читати хворі фантазії...
    Дякую)
    Я вас проконсультую від банку:

Tatichka, здравствуйте.
    Направьте, пожалуйста, на нашу почту [email protected] детали сложившейся ситуации и Ваши контактные данные, чтобы мы могли помочь в решении вопроса.
    С уважением, ПриватБанк.

Не дякуйте

Звідки Ви
    м. Днiпро
    Дописів
    27 764

Типово

Коли я дивлюся новини, я розумію: світом правлять ті, хто ніколи не слухає музику (© Bob Dylan)

Звідки Ви
    Оттуда
    Дописів
    10 868

Типово

Цитата Допис від Tatichka Переглянути допис
    Я говорю о валюте.
    Не возможно снять валюту с долларовой карты!
    Это не депозит!
    Заранее заказывала в отделении валюту на определенный день. Прихожу в назначенное время- а в кассе отвечают -"денег нет, попробуйте заказать на след.день"
    Заказываю на следующий- приходит сообщение в П24- заявка не может буть удовлетворена!
    На гарячей линии этот факт подтверждают, аргументируя отсутствием наличных средств в банке!
    И никакой истерики! Только голые факты!!(((
    Радуйтесь что не так как в Ощаде.......

У державному «Ощадбанку» можна повернути свій валютний депозит фальшивими доларами
    Проте згодом вам в обмін на фальшиві «бакси» запропонують справжні гривні.

Журналістка Людмила Обертинська розповила сьогодні про такий випадок у столичному відділенні «Ощадбанку»:
    «2 години провела у відділенні Ощадбанку. За цей час:
    1. Пенсіонеру відмовились допомогти оплатити через термінал Ощаду карткою Ощаду кабельне телебачення, «бо я не буду тут виходити з свого кабінету, ідіть самі і розбирайтесь». Намагалася йому допомогти, але термінал так налаштований, що ми, на жаль, не впорались(.

2. Жінка, яка отримала гроші з валютного депозиту, виявила, що касирка дала їй дві фальшиві купюри 10 і 20 доларів. Намагались викликати касирку (яка на той момент десь була), довго вирішували - чи дзвонити їй, чи сама прийде. Не додзвонились. Звинуватили клієнта, що вона сама має перевіряти гроші, а не касир, бо касир не має апарата і не повинен розбиратися у купюрах. Після цього (і після наших спільних аргументів, що це трохи не так), віддали людині гривні замість фальшивок.

3. Ми дві години намагалися отримати кошти з успадкованого депозиту, за яким нам веліли прийти 29 листопада (тобто сьогодні). Спочатку висіло все, що може висіти у системі. Нас попросили сім-карту людини, якої вже майже рік немає на цьому світі. Для чого? бо документів недостатньо, не можемо знайти рахунок. Ви не уявляєте, до якого діаметру округлилися мої очі. Потім через дві години радісна співробітниця закричала: Ой! А я думаю, чому ж мене система не пускає? Вам же треба ЗАВТРА прийти, а не сьогодні!!!! Ви не переживайте, ваша заявка завтра теж буде дійсна, і документів вже брати не треба (я так і повірила!).
    Ну і загальний рівень культури, фаховості, спілкування між собою, проактивності та інших необхідних на конкурентному ринку якостей прикро вражають. На жаль».
    Від «ОБКОМУ»: Ось чомусь майже не здивовані. «Ощад», ви «дістали» вже. Роки минають, а у вашій фінустанові клієнтів можуть хіба що новими вікнами й меблями потішити.
    ...пока не так.....
    «Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©

Дописів
    970

Типово

позвонили с работы,сказали укрзализныця расторгает договор с ПБ и зп теперь на ПБ карты переводить не удут,выбирайте другие банки для зп. насколько это правомерно?

Дописів
    6 880

Типово

Цитата Допис від demyandemyanich Переглянути допис
    позвонили с работы,сказали укрзализныця расторгает договор с ПБ и зп теперь на ПБ карты переводить не удут,выбирайте другие банки для зп. насколько это правомерно?
    https://privatbank.ua/zp-proekt-outer

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    62 482

Типово

А разве железка не через свой банк зп пихала?

Дописів
    16 010

Типово

Не на сколько, такие действия полностью не законны. Знакомый работающий на жд примерно в такой же ситуации (только лет 6 назад) послал нафиг и спокойно продолжил получать на приватовскую карту, а все кто повелся мучились с картами карманного жд банка (банк Экспресс кажись).

Дописів
    12 625

Типово

так, заранее предупреждая крики на форуме завтра, сообщаю
    https://www.facebook.com/groups/pb.b...1214938440225/

з 23:00 30.11.2018р. до 21:00 01.12.2018р. функцiонал "Приват24 для бiзнесу" вiдносно операцiй генерацiї сертифiкатiв електронно-цифрового пiдпису (ЕЦП), та вiзування будь-яких документiв ключами ЕЦП можливо буде недоступний. Просимо завчасно провести всi необхiднi операцiї.

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Кому оно в субботу надо?

Дописів
    12 625

Типово

Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    Кому оно в субботу надо?
    мало ли
    бух подготовил, дир в субботу подписал и умотал на Канары, а бух в понедельник отправил

Zaurus
    Guest

Типово

П24 (мобильная версия) лежит только у одного меня, пишет внутренняя ошибка сервера

Звідки Ви
    Киев-Днепропетровск
    Дописів
    11 514

Типово

Цитата Допис від Zaurus Переглянути допис
    П24 (мобильная версия) лежит только у одного меня, пишет внутренняя ошибка сервера
    не у одного

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    37 034

Типово

Ничего не лежит, все стоит!)
    Автономная ливневка в песчанном грунте достаточно эффективна(с) Робокоп (Шашки)

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

У меня тоже стоит...

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    62 482

Типово

Пацаны, не в той теме хвастаетесь )) Но всю информацию можете отправить

здравствуйте.

Направьте, пожалуйста, на нашу почту [email protected] детали сложившейся ситуации и Ваши контактные данные, чтобы мы могли помочь в решении вопроса.

Дописів
    970

Типово

Цитата Допис від Dnepr Переглянути допис
    Не на сколько, такие действия полностью не законны. Знакомый работающий на жд примерно в такой же ситуации (только лет 6 назад) послал нафиг и спокойно продолжил получать на приватовскую карту, а все кто повелся мучились с картами карманного жд банка (банк Экспресс кажись).
    ок,я и сам знаю,что это незаконно,но не будут ли драть с меня % за перевод зп если у предприятия нет договора с пб?
    обычно так бухи отмазываются

Дописів
    12 625

Типово

Цитата Допис від RaS Переглянути допис
    Пацаны, не в той теме хвастаетесь )) Но всю информацию можете отправить

здравствуйте.

ой, а там и такую проблему решить могут?

Дописів
    12 625

Типово

ок,я и сам знаю,что это незаконно,но не будут ли драть с меня % за перевод зп если у предприятия нет договора с пб?
    стоит, конечно, уточнить в банке, но, насколько я знаю - по тарифам карты
    т.е. в случае привата - на универсалку бесплатно, на кдв - 0.5%

Дописів
    3 379

Типово

Цитата Допис від pal Переглянути допис
    стоит, конечно, уточнить в банке, но, насколько я знаю - по тарифам карты
    т.е. в случае привата - на универсалку бесплатно, на кдв - 0.5%
    Все верно, не целевое пополнение - по тарифам карты.

Звідки Ви
    оттуда (с)
    Дописів
    27 058

Типово

Каждый сотрудник может выбрать любой банк для перечисления зарплаты на карту, но это будет стоить от 0.5 % от суммы. Дешевле врядли будет.
    Бесплатно только с тем банком, где у предприятия зарплатный проект.

Сторінка 573 з 710 ПершаПерша ... 73473523563564565566567568569570571572573574575576577578579580581582583623673 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті