| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ибо нехрен шастать...В Державній прикордонній службі України заявили, що на час дії воєнного стану адміністративний кордон у окупованих Кримом зможуть перетинати тільки громадяни України.
Про це "Українській правді" розповів начальник департаменту з питань взаємодії і зв'язків з громадськістю Держприкордонслужби Андрій Демченко.
За його словами, перетинати адмінкордон з окупованим півостровом можна виключно з українськими документами.
«Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©
"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки
«Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©
....Збірна Португалії відмовилася грати контрольний матч із Україною у Запоріжжі, через запровадження воєнного стану.Матч 6-го туру Ліги чемпіонів між Шахтарем та Ліоном можуть перенести з України до Франції.
Про це повідомляє UA-Football із посиланням на Kicker.
Німецьке видання зазначає, що у зв'язку із введенням воєнного стану в деяких областях України, УЄФА розглядає можливість перенесення домашнього для "Шахтаря" матчу проти Ліона до Франції.
РазДваПрезидент США Дональд Трамп і президент Росії Володимир Путін зустрінуться 1 грудня на полях саміту G20 в Аргентині, на їхні переговори відведено близько 2 годин.
Про це повідомили "Reuters" і "РИА Новости", передає РБК.
Зустріч Путіна з Трампом запланована на 14:30 GMT (16:30 за Києвом) суботи – і на неї відведено трохи більше двох годин, повідомили джерело "РИА Новости" в одній із делегацій.
Цю ж інформацію підтверджують два джерела РБК, ознайомлених із графіком поїздки російського президента.
ТриТрамп скасував зустріч з Путіним через українських моряків
Про це він написав у своєму Твіттері.
"Виходячи з того, кораблі та матроси не повернулися в Україну з Росії, я вирішив, що всім зацікавленим сторонам буде краще скасувати заплановану зустріч в Аргентині з президентом Володимиром Путіним", – йдеться в твіті.
"Я з нетерпінням чекаю змістовного саміту знову, як тільки ця ситуація буде вирішена!", - додав Трамп.
Посмотрим.....
Трамп отменил окончательно и официально встречу с пыней...всё, теперь надают плешивому в курилке подсрачников и щелбанов.
... может здесь ответ?...
Трамп отменил встречу с Путиным из-за нападения РФ на украинские корабли в Керченском проливе
...НО! ...брехня в политике превалирует...
Президент США Дональд Трамп отменил встречу с президентом России Владимиром Путиным в связи с российской агрессией против Украины в Керченском проливе. Об этом он сообщил в Twitter.
"Исходя из того факта, что корабли и моряки не были возвращены в Украину из России, я решил, что будет лучше всего отменить мою встречу с президентом Владимиром Путиным в Аргентине. Я с нетерпением жду этой встречи, как только эта ситуация будет решена", – написал Трамп
Больше читайте тут: https://gordonua.com/news/crimea/tra...ve-543376.html
... и конечно же Путя испугается и отдачт и Крым и восток страны...![]()
У Порошенко есть 30 дней, чтобы придумать, как продлить военное положение - политолог
https://golos.ua/i/650329
...именно об этом я и говорилп 2 дня назад...
- сказал политолог.«Вполне может случиться, что по прошествии 30 дней военного положения его могут продлить до 60 и более. То есть задача Порошенко состоит в том, чтобы максимально оттянуть выборы. Но учитывая, что коллективный Запад сейчас категорически против этого, то пока что это дилемма»,
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks