| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Явно у вас сломалась логика.
Есть Православная Церковь. Она состоит из поместных церквей.
ВСЕ поместные церкви подчиняются Канонам Православной церкви.
Объединяющим признакам всех церквей в лоно одной Церкви является наличие ЕО.
То есть ЕО является подтверждением того, что у ВСЕХ церквей одинаковый Закон (канон).
НЕ может такого быть (исходя из элементарной логики) когда две церкви находятся внутри Православной церкви,
живут по абсолютно равным законам, но НЕ признают друг друга.
У них нет никаких ЗАКОННЫХ причин НЕ признавать друг друга.
Единственая причина НЕ признавать - это не соответствие законов поместной церкви Канонам православной церкви.
Востаннє редагував Igor K: 20.10.2018 о 00:29
Это в каких же законах такое написано??Ссылка будет или опять бзднула и в кусты памперс менять?
Чтоб тебя порвало от ненависти и зависти, что 7-летний ребёнок УМНЕЕ и ГРАМОТНЕЕ тебя, старой бабы!Нащо в темі про Православ'я , писати історії про дочку
Нидаждётись!
Дык ВАС я ни в чём и не обвиняю.Думаете я всего этого не знаю?
Дерьмо ты, Оренда.Низшей пробы.
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Вношу уточнення. Мова за визнання теріторії. дві церкви визнають канонічність одне одної (признают друг друга), але одна може не визнавати таріторію впливу другої, як її особисту (канонічну) територію, де діє лише ввона. І ЄС ні до чого взагалі. Це лише одна з ознак. Ну як ознака кенгуру це хвіст, але якщо у кенгуру не стане хвоста , все одно це буде кенгуру.
Востаннє редагував Caxar2011: 20.10.2018 о 03:19
Не треба розпалювати ворожнечу до взагалі. Місцеві попи УПЦ МП не мають ніякого відношення до цих придурковатих гундяєвих у росії. Хоча, формально вони їм підпорядковуються.
Ви гадаєте що у сільській церкві, десь на Вінниччині, місцеві попи МП поощряют убивать?
Як взагалі, служники бога можуть поощрять убивать? Як ви це уявляєте собі? Є попи, які реально працюють, а є ті що вештаються по закордонах, чиїсь синки, яким гундяєви надали високий сан. Аналогічна картина буде, і у УПЦ КП коли їм нададуть автономію. Прості попи, будуть працювати, а синкі чиїсь високорукопокладені будуть вештатись по закордонах. Це я вважаю суто сімейний , чи клановий бізнес, як у лікарів.
Місцевим попам у церквушці на селі взагалі , мабуть, байдуже ці кадрові зміни дєсь там далеко на горі. Єдине що зміниться для них, це мова ведення служби. А це для парафіян суттєво. Саме це , я гадаю не треба змінювати майбутній автономній Українській церкві. Там де є традиційні ведення на старослов'янській мові, то нехай так і буде собі. До цього звикли парафіяни. І це нормально.
Востаннє редагував Caxar2011: 20.10.2018 о 04:44
Как же я ненавижу тебя, гнида кацапская!Как же хочется всё твоё дерьмо затолкать тебе назад в глотку, чтобы ты больше ничего изрыгнуть оттуда не смогла!
Поп СЕЛЬСКОЙ церкви МОСКОВСКОГО патриархата на Волыни отказался отпевать умершего РЕБЁНКА(!!!) только потому, что эта девочка была крещена в церкви Киевского патриархата! Назвал её РАСКОЛЬНИЦЕЙ!!
А ты, тварь продажная, смеешь утверждать, что попы УПЦ МП не имеет никакого отношения к гундяевым и пр.???
Да чтоб тебе эта девочка снилась в страшных снах до конца твоей никчемной жизни, тварь продажная!!
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
це сумно
але ти так пишеш наче він її вбив
УПЦ КП не канонічна церква - це факт .... затям це ...аналогічно не відспівують католиків по Православному звичаю, та навпаки... її навіть ВП би не відспавав - розуміешЄ? бо саме ВП не визнає УПЦ КП
Біда в тому що люди вірять у бога для галочки - храстяця для галочкі - паски святять для галочкі - а потім когось звинувачують. Раніше взагалі дітей ніхто не христив, навіть Іісуса охрестили вже дорослим. Бо вважаеться що людина має розуміти що від неї вимагає релігія.
до речі, якщо не вірити у ад то туди й не попадеш![]()
Смерть це завжди сумно. але не треба тиснути на емоції, треба ще думати головою, а не тільки в неї їсти.
яка цікава новина!Не треба розпалювати ворожнечу до взагалі. Місцеві попи УПЦ МП не мають ніякого відношення до цих придурковатих гундяєвих у росії. Хоча, формально вони їм підпорядковуються.
у декого з місцевих попів УПЦ МП паспорти громадян РФ - а так звичайно ж, не мають![]()
"У зв’язку зі змінами, які відбуваються в Українській православній церкві, беручи до уваги історичну традицію, практику помісних православних церков та інші істотні обставини, запровадити для предстоятеля Української православної церкви Київського патріархату повну і скорочені форми титулу", - йдеться в ухвалі синоду.
Повний титул має наступну форму: "Святійший і Блаженнійший (ім’я), Архієпископ і Митрополит Києва – Матері міст Руських, Галицький, Патріарх всієї Руси-України, Свято-Успенських Києво-Печерської та Почаївської Лавр Священноархімандрит".
Скорочений титул має наступну форму: "Святійший (ім’я), Патріарх Київський і всієї Руси-України".
У відносинах з іншими помісними православними церквами допустимою формою є "Блаженнійший Архієпископ (ім’я), Митрополит Київський і всієї Руси-України" та похідні від нього.
Синод також вирішив "закликати всіх вірних Київського патріархату і усіх віруючих продовжити підносити молитви за Вселенського патріарха Варфоломія, за президента України Петра Порошенка і Верховну Раду України, за всіх, хто працює для досягнення єдності Українського православ’я і проголошення Томосу про автокефалію УПЦ".
«Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks