Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 30 з 177 ПершаПерша ... 20212223242526272829303132333435363738394080130 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 3539, показано з 581 по 600.

Тема: Православна Церква України

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

Цитата Допис від Caxar2011 Переглянути допис
    Почалося чергове збіговисько шавок, які шавкають на мене.
    Бідолашна! Всі шавки збіглися щоб пошавкати, всі цуцики почали на Вас цуцикати, всі собаки - собакати(?) чи як там вашою мовою?
    Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)

Дописів
    4 393

Типово

Цитата Допис від Абориген Переглянути допис
    Бідолашна! Всі шавки збіглися щоб пошавкати, всі цуцики почали на Вас цуцикати, всі собаки - собакати(?) чи як там вашою мовою?
    Бідолашний. Може Ви вже колись навчитеся, разом із вашим кублом, писати пости за темою.? Хоча, саме Ви з вашої гоп-компанії здаєтеся мені найрозумнішим. Як би не Ваші раптові занепади "патріотичного" маразма. То я б сказала, що Ви нормальна людина, із якою можно спілкуватися на форумі.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

Тобто всі ті, хто ВІЛЬНО володіють українською мовою і ГРАМОТНО пишуть на ній, шавки. А та, в якої найгрубіші помилки через слово, до того ж помилки саме такі, які роблять лише КАЦАПИ, - вона в нас собака елітної породи.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

Може Ви вже колись навчитеся, разом із вашим кублом, писати пости за темою.?
    Сразу после того, как ты выучишь два языка (русский и украинский), начнёшь ГРАМОТНО на них писать и купишь себе где-то хотя бы 10 г ума.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Дописів
    7 619

Типово

Може Ви нагадаєте чи були в історії випадки коли ВП забирала так би мовити визнання, або канонічність назад ?
    Нет таких казусов , чтобы Константинополь объявил "забираю назад канончиность" я конечно не встречал.
    Но это наверное потому, что каноничность не выдается типа как паспорт, диплом или какой-то символ. Канон - это закон.
    Поэтому КП может подтвердить или согласиться, или объявить, что какая-то церковь в своих действиях в полном объеме исполняет закон - канон.
    А вот то, что какая-то церковь в своих действиях нарушает Канон, да , такое я встречал - чтобы КП объявлял об этом.

Дописів
    7 619

Типово

... А от із РПЦ там інша сітуація. Це визнана ВП церква понад 1000 років...
    2018 - 1000 = 1018
    Я так понимаю, что историю создания РПЦ вы отсчитываете с момента Фотиево крещения Руси ?
    И в эти "понад 1000 років" вошли 500 лет существования Русской церкви в виде Киевской митрополии как метрополии Константинопольского патриархата ?
    Именно те 500 лет когда митрополита Киевского и всея Руси назначал Константинополь?
    Или у вас другая точка отсчета?

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

Бідолашний. Може Ви вже колись навчитеся, разом із вашим кублом, писати пости за темою.? Хоча, саме Ви з вашої гоп-компанії здаєтеся мені найрозумнішим. Як би не Ваші раптові занепади "патріотичного" маразма. То я б сказала, що Ви нормальна людина, із якою можно спілкуватися на форумі.
    Думаю, що мої пости всі за темою. Правда я не завжди проходжу мимо грубезних помилок в постах написаних українською мовою - все-таки це моя рідна мова і мені геть не подобається, коли хтось (хто б то не був) калічить її.

Звідки Ви
    Нью-Днепр
    Дописів
    21 213

Типово

Люди-йо-майо!!!!

Блин,почти середина 21-го века на носу,человечество скоро на Марс полетит,квантовый компьютер запусти- а для вас ВАЖНО,какие там попы???

Блин-вы че,ДО СИХ ПОР к попам ходите????

Что,вот что они вам могут предложить-как болезнь вылечить/дом построить/космический корабль запустить????

Что для вас ОНИ???? Зачем вы им деньги несете?? На очередной храм с паствой????

Так лучше помогите больным на операцию-и вы хоть будете знать,что ваши деньги пошли на спасение жизни чей то,а не на очередную машину/особняк попу!!!!

Господи... Как можно быть такими темными???

ЗЫ Я надеюсь-я не оскорбил ваши чуЙства верующих?

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

Цитата Допис від oleg orenda Переглянути допис

Мои чувства ты не оскорбил никак - у меня их нет (то есть нет чувств верующего)

Дописів
    7 619

Типово

Ну не буде у такої церкви ЄС, Не зможуть вони голосувати на нараді попів, правити спільні служби з іншими з ВП, та виявляти "церкви общины и организации, находящиеся вне её" через ЄС. Це робить їх не канонічними, не визнаними? Якщо їх ВЖЕ ВИЗНАЛИ ?
    Как-то не вяжется.
    Церковь прекращает соблюдать установленные законы/каноны, голосовать, проводить совместные службы, и т.п.
    то есть участвовать в жизни, развитии и укреплении Православной церкви и она останется каноничной
    лишь на том основании, что ее когда-то в прошлом признали таковой?
    Боюсь что это не так.

Дописів
    4 393

Типово

Цитата Допис від Igor K Переглянути допис
    Нет таких казусов , чтобы Константинополь объявил "забираю назад канончиность" я конечно не встречал.
    Но это наверное потому, что каноничность не выдается типа как паспорт, диплом или какой-то символ. Канон - это закон.
    Поэтому КП может подтвердить или согласиться, или объявить, что какая-то церковь в своих действиях в полном объеме исполняет закон - канон.
    А вот то, что какая-то церковь в своих действиях нарушает Канон, да , такое я встречал - чтобы КП объявлял об этом.
    Так підтвердження, це і є підтвердження канонічності. РПЦ вважають що ВП порушив какон. А ВП так не вважає.

Я взагалі вважаю що церква деградувала якщо маніпулює визнанням. Бо церква може бути не канонічною, алє виконувати всі обряди за писанням, тобто по закону. Чи може в них там "канонічність" взагалі застосовують як господарський термін ? )))))

Дописів
    4 393

Типово

2018 - 1000 = 1018
    Я так понимаю, что историю создания РПЦ вы отсчитываете с момента Фотиево крещения Руси ?
    И в эти "понад 1000 років" вошли 500 лет существования Русской церкви в виде Киевской митрополии как метрополии Константинопольского патриархата ?
    Именно те 500 лет когда митрополита Киевского и всея Руси назначал Константинополь?
    Или у вас другая точка отсчета?
    Так разом із Кієвською мітрополією.

Дописів
    24 778

Типово

Люди-йо-майо!!!!

Блин,почти середина 21-го века на носу,человечество скоро на Марс полетит,квантовый компьютер запусти- а для вас ВАЖНО,какие там попы???

Блин-вы че,ДО СИХ ПОР к попам ходите????

Что,вот что они вам могут предложить-как болезнь вылечить/дом построить/космический корабль запустить????

Что для вас ОНИ???? Зачем вы им деньги несете?? На очередной храм с паствой????

Так лучше помогите больным на операцию-и вы хоть будете знать,что ваши деньги пошли на спасение жизни чей то,а не на очередную машину/особняк попу!!!!

Господи... Как можно быть такими темными???

Какие попы: попы никому и нафик не впали, просто они - одно из средств длинной цепочки, в конце которой всё те же вожделенные кружевные трусики и стриженые немцами зелёные лужайки... шара обетованная...
    ВИПИВ? ЗА КЕРМО!

Дописів
    4 393

Типово

Как-то не вяжется.
    Церковь прекращает соблюдать установленные законы/каноны, голосовать, проводить совместные службы, и т.п.
    то есть участвовать в жизни, развитии и укреплении Православной церкви и она останется каноничной
    лишь на том основании, что ее когда-то в прошлом признали таковой?
    Боюсь что это не так.
    Чому ? Ці спільні збори це господарська діяльність. Головне це обряд, молитви їх правильне використання, та всього цього, , чи головне збори, розвиток, гроші?

Дописів
    7 619

Типово

...ЗЫ Я надеюсь-я не оскорбил ваши чуЙства верующих?
    ЗЫ ЗЫ Для того чтобы намеренно оскорбить чувства кого-либо необходимо иметь достаточно емкие знания в предмете оскорбления.

Конечно можно попробавать оскорбить невзначай или случайно, но в таком случае
    обычно истинно верующий скажет: "Прости его Господи - этот человек не понимает что говорит".

Звідки Ви
    Нью-Днепр
    Дописів
    21 213

Типово

ЗЫ ЗЫ Для того чтобы намеренно оскорбить чувства кого-либо необходимо иметь достаточно емкие знания в предмете оскорбления.

Конечно можно попробавать оскорбить невзначай или случайно, но в таком случае
    обычно истинно верующий скажет: "Прости его Господи - этот человек не понимает что говорит".
    А верующим человеком МОЖНО быть БЕЗ попов???

Или они ОБЯЗАТЕЛЬНО нужны для общения с Господом?

Христос что то про попов говорил???
    Это их он бил в храме?

Дописів
    4 393

Типово

Цитата Допис від Абориген Переглянути допис
    Думаю, що мої пости всі за темою. Правда я не завжди проходжу мимо грубезних помилок в постах написаних українською мовою - все-таки це моя рідна мова і мені геть не подобається, коли хтось (хто б то не був) калічить її.
    А доречі, Ви в курсі, що українська мова у різних регіонах різна? Найжахливіше це суржик, на якому реально спілкуються люди. Завжди. Ще більш найжахливіше що вони не здогадуються що калічать мову, вони так звикли, це їхня рідна мова. Їх треба розстріляти?

Дописів
    4 393

Типово

А верующим человеком МОЖНО быть БЕЗ попов???

Или они ОБЯЗАТЕЛЬНО нужны для общения с Господом?

Христос что то про попов говорил???
    Это их он бил в храме?
    А це вірно. Але храм він концентрує енергетику. Ця тема давня, давніша за виникнення християнства.

Дописів
    7 619

Типово

Чому ? Ці спільні збори це господарська діяльність. Головне це обряд, молитви їх правильне використання, та всього цього, , чи головне збори, розвиток, гроші?
    Так на сборах не только гроші делят, там еще принимают совместные решения, важные для жизни и развития ПЦ.
    Какое же это церковное единение , если какая-то церковь отказывается общаться с другими церквями ?
    Востаннє редагував Igor K: 19.10.2018 о 00:28

Звідки Ви
    Нью-Днепр
    Дописів
    21 213

Типово

А це вірно. Але храм він концентрує енергетику. Ця тема давня, давніша за виникнення християнства.
    Про это сказано в Писании?

И сказано,какие попы нужны для усиления енергии?

Сторінка 30 з 177 ПершаПерша ... 20212223242526272829303132333435363738394080130 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті