| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
В тексте постановления суда, размещённом в Едином реестре судебных решений, отмечается, что суд обязал Госавиаслужбу выплатить Антонюку среднюю заработную плату за время вынужденного отсутствия на рабочем месте в размере 269,1 тыс. грн.
Окружной административный суд Киева восстановил Дениса Антонюка в должности председателя Государственной авиационной службы с 4 сентября 2015 года.
Источник: https://censor.net.ua/n3091622
Боюсь, что тут все хуже.
Хорошо говорила Мостовая в интервью Гордону, что на сегодня уже не коррупция проблема #1 для Украины, а непрофессионализм.
Прокуратура уже не в состоянии нормально не то что провести следствие, она уже качественно дело "шить" разучилась.
И если пересичного таки еще получается засадить, то при власти, при деньгах или при уме и упорстве - все, они пасуют. Потому, что адвакаты разносят их вдребезги пополам, потому что при нарушениях процедуры особо настойчивые могут и до ЕСПЧ дойти...
Це скромний будиночок радника Президента, якому влада за наш кошт виділяє дотації на підтримку бізнесу
Октябрь 10, 20180
3391
Share
Михайло Головко
Один із найбільш вживаних м’ясних продуктів — м’ясо курятини. Монополістом на цьому ринку в Україні є компанія «Миронівський хлібопродукт» (ТМ «Наша ряба»). Власник — Юрій Косюк — людина, наближена до перших осіб держави.
За минулий рік підняв ціну на свою продукцію на 31% на внутрішньому ринку і на 30% на експорт. Отримав з бюджету 1,4 мільярди гривень з 2-х мільярдів, виділених для усіх виробників птиці.
Чистий прибуток агрохолдингу «Миронівський хлібопродукт» минулого року зріс в 3,3 рази — до 230 мільйонів доларів в порівнянні з 2016 роком. Виручка збільшилася на 13,4% — до 1,2 мільярди доларів.
Націоналізація монополіста
Ціни «Нашої ряби» у Європі і в Україні однакові. Але враховуючи дорогу логістику, то курятину українцям вони продають дорожче ніж зарубіжним споживачам. На європейських ринках є конкуренція, а країні вони монополісти. Таку цінову політику дозволяє «Миронівському хлібокомбінату» вести монопольне становище в Україні.
Антимонопольний комітет має створити рівні умови для усіх учасників ринку сільгосппродукції. Тому саме за їх участі монопольні компанії мають бути націоналізовані, щоб у подальшому створити в агросекторі рівні права для усіх учасників ринку. А державна дотація має розподілятися рівними долями.
Націоналізація «Миронівського хлібопродукту» та інших монополістів на аграрному ринку дасть можливість знизити ціни і становити конкурентне середовище в агробізнесі. Зростання прибутку у 3,3 рази говорить про те, що ціни на курятину після націоналізації можна буде знизити на 30-35%.
Відповідальність за націоналізацію лежить на Антимонопольному комітеті!
Для демонстрації ефекту виділення державних дотацій одній людині додаю фото — скромний будинок радника президента — олігарха Косюка
Share
Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)
К чему запостил? К тому, что если человек тратит прибыль на возведение таких хором - то зачем ему дотации? Если прибіль не позволяет обойтись без дотаций - то откудадровишкидомишко? Уж не народ ли построил ему хоромы? Когда у меня будет что-то похожее - тогда и буду объясняться. А сейчас отелось бы знать - как же ему удается кормить всю страну? Ведь желающихприльнуть к корытугораздо больше, но не всех пускают
для вас у нього теж кой-що є
Эдуард Александрович Севрус (Борохов) — русский писатель, кандидат технических наук, доцент Смоленского государственного университета (с 2005 г.), член Союза российских писателей (с 2004 г.).Не пренебрегайте возможностью подумать, даже перед тем, как делать глупости.
«Ми ж з вами дорослі люди і ми розуміємо, що якщо з якогось містечка або міста хтось кудись іде, то ми ж розуміємо, що підуть усі» В.Зеленський.
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
С ...дцатого раза не доходит? Тугодум? Повторить в ..дцать первый?
Доказательства? Не, не слышали.Ты тварь пользовалась кровавыми рублямиСобственно, как и всегда у кацапов.
Один раз процитировала - мало? ОК, я не гордая, процитирую еще раз:Докажи что я утверждал, что у тебя ТРЕБОВАЛИ эту справку!!!!
И не надо сейчас сливаться на слова "просят"/"требуют" - не опускай себя еще ниже, чем ты есть (хотя куда уж ниже???): в ДАННОМ контексте это НЕВАЖНО! Важна сама суть: ДОКАЖИ, что хотя бы один человек в реале спрашивал/просил/требовал у меня справку о психическом здравии. До конца суток осталось 4 часа 34 минуты.Допис від Ustas77
А тебя это касается, плесень кацапская?А зачем ты ее сделала радистка Кэт???
А кто ты такой, чтобы я тебе делала исключиние? Я говорила и буду говорить с фанатами паРаши, в число которых ты входишь, именно ТАКИМ языком, - ВЕЖЛИВОГО общения вы НЕ ЗАСЛУЖИВАЕТЕ!!!И да, для дебила повторяю еще раз: ты ПЕРВЫЙ полез ко мне с претензиями и оскорблениями! Нечего на зеркало пенять, коль рыло не такое.
![]()
«Патріотизм — це знаходити підтримку для своєї країни, а не створювати приводи, щоб її втратити». (Тарас Чорновіл)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks