В случае ДТП, к тебе никаких претензий быть не может
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
В случае ДТП, к тебе никаких претензий быть не может
Мне стало абсолютно неинтересно постить бред и т.п. (C) Zaurus
Стаття 1187. Відшкодування шкоди, завданої джерелом підвищеної небезпеки.
2. Шкода, завдана джерелом підвищеної небезпеки, відшкодовується особою, яка на відповідній правовій підставі (право власності, інше речове право, договір підряду, оренди тощо) володіє транспортним засобом, механізмом, іншим об'єктом, використання, зберігання або утримання якого створює підвищену небезпеку.![]()
Таак товарищи,нужен совет.Идет зима,подумываю об антикоре.
У меня ваще все замовилено,двери арки нутрянка,днище но то було давно,но результат налицо-не гнилая.Следы мовили есть,Как бы любую дверь открыть-обшивку крылья-оно еще есть.по днищу хз.
ННадо ли антикорить снова?Как бы и ннадо мабуть,дядько шо красил грил шо можно дунуть в пороги арки крылья обновить так сказать шоп не думалось,но вскрытие порогов показало шо там усе нульцевое усилетили итд итп,но он так же сказал шо ржавчина будет полюбому шоп не делал,раз местами появилась полезла-то уже как бы все предрешено,дело времени.
собственно-антикорить полностью чы не?средняя цена шо я нагуглил это 4-5 килогрн.
Советуйте,мож дет ктот делал у когот.
Я Кот. Я не по правилам проверенным живу, и не по легкому пути иду.
Ты собрался до пенсии на своем корче ездить?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks