А что мешало проехать немного дальше за троллем, и обойти ( что и сделал водитель авто из которого велась сьемка)?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А что мешало проехать немного дальше за троллем, и обойти ( что и сделал водитель авто из которого велась сьемка)?
я валяюсь....
Забыл прикол рассказать.
Еду по космической вверх. Перед мной едет мазда 3 тёмно серая. Там пешеходный переход к детской больнице. Переходит парень по зебре. Я сбрасываю скорость, мазда тоже. Подкатывается к парню останавливается и сигналит. Парень тоже останавливается, поворачивается и показывает жырный ФАК такой.Зрелищно.
По дороге домой у меня 1 пешеходный переход. Вот когда иду пешком, очень часто замечаю как пешеходам сигналят. Не хотелось бы будоражить тему, но делают это женщины. Мужики могут тупо ехать не пропуская. А дамы сигналят.![]()
За такой безопасный манёвр лишать вод. удостоверения на 10 лет, минимум.
Чёткое создание аварийной остановки. Для тех, кто видел ПДД только на витрине магазина.
14. ОБГІН
14.1. Здійснювати обгін нерейкових транспортних засобів дозволяється лише ліворуч.
14.2. Перед початком обгону водій повинен переконатися в тому, що:
а) жоден з водіїв транспортних засобів, які рухаються за ним і яким може бути створено перешкоду, не розпочав обгону;
б) водій транспортного засобу, який рухається попереду по тій самій смузі, не подав сигналу про намір повороту (перестроювання) ліворуч;
в) смуга зустрічного руху, на яку він буде виїжджати, вільна від транспортних засобів на достатній для обгону відстані;
г) після обгону зможе, не створюючи перешкоди транспортному засобу, якого він обганяє, повернутися на займану смугу.
14.6. Обгін заборонено:
а) на перехресті, крім випадків, коли обганяються двоколісні транспортні засоби без бокового причепа;
б) на залізничних переїздах і ближче ніж за 100 м перед ними;
в) ближче ніж за 50 м перед пішохідним переходом у населеному пункті і 100 м - поза населеним пунктом;
г) у кінці підйому, на мостах, естакадах, шляхопроводах, крутих поворотах та інших ділянках доріг з обмеженою оглядовістю чи в умовах недостатньої видимості;
И дело не в машине, а в прокладке. Для них по городу каждые 25 метров дружинники стоят, железобетонные.
Это моральные обмылки! (с) ПТ.
Хуже, на китайце.
БМВ, Мерседес, Ауди, Тойота, Миц - видел только на картинках журналов, стаж водительский 20 дней
Так лутше сходится?![]()
Это моральные обмылки! (с) ПТ.
Мои радости уйдут, а печали рассыпятся в прах. Останется лишь тигр, наблюдающий за порханием бабочки.
Перепутал машину с бассейном!![]()
Сегодня международный день мудака. Господи, это ж сколько людей надо поздравить с праздником!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks