| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
Балога вступает в игру.
https://www.pravda.com.ua/articles/2018/10/1/7193676/
Нормальное явление - это когда люди не видят никого вменяемого, то голосуют против всех.
И если за этот пункт проголосовало более, скажем, половины, то все кандидаты - нахрен с пляжа.
В противном случае, зачем мне туда ходить, если я прекрасно понимаю, что кроме пустопорожних обещаний никто ничего не предлагает ?
шах и мат . в украине 13 млн пенсов на 12 млн работающих .
https://gordonua.com/news/politics/g...ie-394260.html
Гройсман: С 1 марта мы проиндексируем пенсии, и это будет системное повышение
Що означає "нормальный", "вменяемый"? Скільки людей, стільки ж буде і критеріїв, думок, оцінок. Того, хто для умовного Кузьмука нормальний, умовний Сидорчук утопив би власними руками. Те, про що ви пишете - це вибір по схемі "пошук найкращого". Яка можлива в ідеальному випадку. Реально - скрізь ( або майже скрізь) вибирають саме кращого з гірших, і голосування не так "за" когось, а "проти" - типове явище.
Найближчий приклад - на нашому форумі, Илларион. Він неодноразово писав, що підтримав Трампа, аби лише не Клінтон. А президентські вибори у Франції, вибори в Німеччині. Так це - в країнах з розвиненою усталеною практикою. Ми якщо і відрізняємось від них, то хіба що на гірше.
Стандартна фраза. Але настільки засмальцьована, що я б спробував хоч якось її видозмінити. Втім, це справа смаку.
Можу відповісти в такому ж стилі.
Наприклад - якщо навколо вас всі потенційні обранці народу - гівно, то виникає питання - хто ви і де ви мешкаєте.
Або - не хочете обирати, то все-рівно будете жити не посеред фіалок, а в тому, яке для вас виберуть інші.
В будь-якому випадку, ви чомусь обираєте роль пасивної жертви і страждальця. Це очевидна ознака соціального інфантилізму, з чим вас привітати не можу.
За меня не переживайте.
Мне вообще пофиг, какая власть.
А насчет потенциальных избранников - ну ходите голосуйте за тех, которые внутриквартальные дороги делают, от щедрот.
Правда, они через год разваливаются, эти дороги - но ничего, потом следующих выберете.
... зато исполните свой гражданский долг и будете спать спокойно.
Но в том, что в стране всё не так, как тебе хочется, виноваты ДРУГИЕ.Ты ни в чём не виноват.
Вот если бы Х.ло участвовал в украинских выборах, ты бы не пошёл, а ПОБЕЖАЛ на избирательный участок! Чтобы поставить галочку возле ЕГО фамилии.
ППКС
Это в какой же стране такое есть, интересно?
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Ну, наконец-то тебя туда смоют, и ты больше не будешь тут вонять!
ППКС
И в третий раз ППКС. Совкам всегда было удобно всё делать ЧУЖИМИ руками. А там уже по результатам: если сделали плохо - "я ни при чём... я этого не делал...", а если хорошо - "МЫ сделали!.. МЫ добились!.. МЫ молодцы!..".![]()
И Сергов с Ацтеком - самые яркие представители этого совкового мусора.
Конечно! Тебе всё равно, в чей адрес срать. Ты любую власть обгадишь, даже самую идеальную.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Я считаю себя патриотом, но прежде всего я человек, и, когда одно не совпадает с другим, я всегда встаю на сторону человека. (с) Герман Гессе
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks