Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Я не боюсь сказать, что отдаю свой голос...

Голосували
270. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Тимошенко

10 3,70%
  • Порошенко

108 40,00%
  • Гриценко

14 5,19%
  • Зеленский

77 28,52%
  • Кошулинский

8 2,96%
  • Бойко

3 1,11%
  • Ляшко

1 0,37%
  • Вилкул

6 2,22%
  • Садовый

4 1,48%
  • свой вариант

18 6,67%
  • на выборы не пойду, потом покритикую

21 7,78%
Сторінка 59 з 558 ПершаПерша ... 9495051525354555657585960616263646566676869109159 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 11151, показано з 1 161 по 1 180.

Тема: Выборы 2019

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 017

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Я так розумію, що за ваше життя для вас ніхто не буде тим, кого ви хотіли обрати. І з цього виходить, що ви не будете обирати.
    ...
    Помилка. Насправді все просто і буденно. Голосую кожного разу за того, кого вважаю кращим з гірших.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Помилка. Насправді все просто і буденно. Голосую кожного разу за того, кого вважаю кращим з гірших.
    Тот же вопрос.
    Помогает сильно ?
    Или как там ... я сделал все, что мог ... ?

Дописів
    13 721

Типово

оце цікаво.
    Илларион теж написав що голосував за трампа як за"кращого з гірших".
    А ось коли ми спілкувалися з американськими американцями (тіки то було давно, за часів обами) , то вони написали, що "обрали кращого"
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 017

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    Тот же вопрос.
    Помогает сильно ?
    Или как там ... я сделал все, что мог ... ?
    До чого тут: помогает, не помогает. Це нормальне явище в нормальній країні ( в сенсі, не диктаторському режимі чи подібне), бо так організовані сучасні суспільства.

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 017

Типово

Цитата Допис від Самара11 Переглянути допис
    оце цікаво.
    Илларион теж написав що голосував за трампа як за"кращого з гірших".
    А ось коли ми спілкувалися з американськими американцями (тіки то було давно, за часів обами) , то вони написали, що "обрали кращого"
    Мало того: десь тут на форумі є особи, які голосували за єдино можливого, тобто абсолютно неперевершеного. Оцінка може бути різною, ви ж розумієте.

Дописів
    8 040

Типово

Балога вступает в игру.

https://www.pravda.com.ua/articles/2018/10/1/7193676/

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

До чого тут: помогает, не помогает. Це нормальне явище в нормальній країні ( в сенсі, не диктаторському режимі чи подібне), бо так організовані сучасні суспільства.
    Нормальное явление - это когда люди не видят никого вменяемого, то голосуют против всех.
    И если за этот пункт проголосовало более, скажем, половины, то все кандидаты - нахрен с пляжа.
    В противном случае, зачем мне туда ходить, если я прекрасно понимаю, что кроме пустопорожних обещаний никто ничего не предлагает ?

Дописів
    37 060

Типово

шах и мат . в украине 13 млн пенсов на 12 млн работающих .

https://gordonua.com/news/politics/g...ie-394260.html

Гройсман: С 1 марта мы проиндексируем пенсии, и это будет системное повышение

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Цитата Допис від alyak Переглянути допис
    шах и мат . в украине 13 млн пенсов на 12 млн работающих .

https://gordonua.com/news/politics/g...ie-394260.html

Гройсман: С 1 марта мы проиндексируем пенсии, и это будет системное повышение
    Так зарплату же повышают, налог в ПФ увеличится...всё нормально...Йулько придет на всё готовое,останется смыть в унитаз остатки шоколадного лайна и всё

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 017

Типово

Нормальное явление - это когда люди не видят никого вменяемого, то голосуют против всех.
    И если за этот пункт проголосовало более, скажем, половины, то все кандидаты - нахрен с пляжа.
    В противном случае, зачем мне туда ходить, если я прекрасно понимаю, что кроме пустопорожних обещаний никто ничего не предлагает ?
    Що означає "нормальный", "вменяемый"? Скільки людей, стільки ж буде і критеріїв, думок, оцінок. Того, хто для умовного Кузьмука нормальний, умовний Сидорчук утопив би власними руками. Те, про що ви пишете - це вибір по схемі "пошук найкращого". Яка можлива в ідеальному випадку. Реально - скрізь ( або майже скрізь) вибирають саме кращого з гірших, і голосування не так "за" когось, а "проти" - типове явище.

Найближчий приклад - на нашому форумі, Илларион. Він неодноразово писав, що підтримав Трампа, аби лише не Клінтон. А президентські вибори у Франції, вибори в Німеччині. Так це - в країнах з розвиненою усталеною практикою. Ми якщо і відрізняємось від них, то хіба що на гірше.

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 689

Типово

Що означає "нормальный", "вменяемый"? Скільки людей, стільки ж буде і критеріїв, думок, оцінок. Того, хто для умовного Кузьмука нормальний, умовний Сидорчук утопив би власними руками. Те, про що ви пишете - це вибір по схемі "пошук найкращого". Яка можлива в ідеальному випадку. Реально - скрізь ( або майже скрізь) вибирають саме кращого з гірших, і голосування не так "за" когось, а "проти" - типове явище.

Найближчий приклад - на нашому форумі, Илларион. Він неодноразово писав, що підтримав Трампа, аби лише не Клінтон. А президентські вибори у Франції, вибори в Німеччині. Так це - в країнах з розвиненою усталеною практикою. Ми якщо і відрізняємось від них, то хіба що на гірше.
    Но есть и предохранительные механизмы, исключающие ситуацию 2010 года, когда победителем становится не имеющий поддержки большинства.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Ну, извините.
    Я в выборе из говна по лучшему запаху не собираюсь участвовать.

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 017

Типово

Я в выборе из говна по лучшему запаху не собираюсь участвовать.
    Стандартна фраза. Але настільки засмальцьована, що я б спробував хоч якось її видозмінити. Втім, це справа смаку.

Можу відповісти в такому ж стилі.
    Наприклад - якщо навколо вас всі потенційні обранці народу - гівно, то виникає питання - хто ви і де ви мешкаєте.

Або - не хочете обирати, то все-рівно будете жити не посеред фіалок, а в тому, яке для вас виберуть інші.

В будь-якому випадку, ви чомусь обираєте роль пасивної жертви і страждальця. Це очевидна ознака соціального інфантилізму, з чим вас привітати не можу.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Наприклад - якщо навколо вас всі потенційні обранці народу - гівно, то виникає питання - хто ви і де ви мешкаєте.
    За меня не переживайте.
    Мне вообще пофиг, какая власть.
    А насчет потенциальных избранников - ну ходите голосуйте за тех, которые внутриквартальные дороги делают, от щедрот.
    Правда, они через год разваливаются, эти дороги - но ничего, потом следующих выберете.
    ... зато исполните свой гражданский долг и будете спать спокойно.

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 017

Типово

.
    Це помітно.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Не-а.
    Не участвовал.
    И не ходил.
    Но в том, что в стране всё не так, как тебе хочется, виноваты ДРУГИЕ. Ты ни в чём не виноват.
    Вот если бы Х.ло участвовал в украинских выборах, ты бы не пошёл, а ПОБЕЖАЛ на избирательный участок! Чтобы поставить галочку возле ЕГО фамилии.
    Це нормальне явище в нормальній країні
    ППКС
    Это в какой же стране такое есть, интересно?
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    останется смыть в унитаз остатки шоколадного лайна и всё
    Ну, наконец-то тебя туда смоют, и ты больше не будешь тут вонять!
    ППКС
    ви чомусь обираєте роль пасивної жертви і страждальця. Це очевидна ознака соціального інфантилізму
    И в третий раз ППКС. Совкам всегда было удобно всё делать ЧУЖИМИ руками. А там уже по результатам: если сделали плохо - "я ни при чём... я этого не делал...", а если хорошо - "МЫ сделали!.. МЫ добились!.. МЫ молодцы!..". И Сергов с Ацтеком - самые яркие представители этого совкового мусора.
    Конечно! Тебе всё равно, в чей адрес срать. Ты любую власть обгадишь, даже самую идеальную.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 466

Типово

Мне вообще пофиг, какая власть..
    а почему?

Дописів
    24 778

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    а почему?
    Это элементарно: расчёт только на собственные силы и отсутствие ожиданий от неё.
    ВИПИВ? ЗА КЕРМО!

Звідки Ви
    Екатеринослав, Днепропетровск, Днепр...
    Дописів
    2 460

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    а почему?
    Все равно какая власть
    Власть всегда пила чужую кровь (с) Ария

Наверное, лично мое мнение, от перестановки слагаемых сумма числе не изменяется. Так же и с выборами получается, процесс кажется бессмысленным.
    Я считаю себя патриотом, но прежде всего я человек, и, когда одно не совпадает с другим, я всегда встаю на сторону человека. (с) Герман Гессе

Сторінка 59 з 558 ПершаПерша ... 9495051525354555657585960616263646566676869109159 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті