| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Не несите чушь: выконання Конституции работает в нормальной стране в рабочем порядке ежеминутно и ежесекундно... только у вас, когда звонит будильник - "ну я ещё полежу немножечко"... да?
Отут вы правы: В житті - нашої країни вже НЕМАЄ.
Ну, давайте не брехати самі собі.
ВИПИВ? ЗА КЕРМО!
Технологія брехні: Їбоште чужих щоб своїх боялись!
Шо "Мдя": значит, когда нужно - вы ж Черное море копали, когда Европы и близко ещё не было, одни викинги и варяги были вокруг, мать бы их за ногу... дрэвни укры...
а когда выгоднее по ситуации прикинуться жэртвой - "аяяй, осколок совка, нещасни хохли" - да?
Вот это и есть ваша сущность - проституция.
Другие народы строили свои государства - а вы всё попрошайничали да в услужение - то польским панам, то русским царям... и просрали СВОЁ.
ВИПИВ? ЗА КЕРМО!
Якщо людина каже, що Президент не гідний бо він не діє так як записано в Конституції, я згодна...в ідеалі.
Так, я теж так думаю.
Але я не розумію, виходячи з реалій, хто має бути, щоб став ідеальним?
Знову про ім'я
Я так розумію, що за ваше життя для вас ніхто не буде тим, кого ви хотіли обрати. І з цього виходить, що ви не будете обирати.
І тоді...це демагогія про гідного ...
Баян, але...
Щось пішло не так:
на каналі Медведчука чути за спиною кореспондентки гасло Медведчук підорас
https://twitter.com/PrytSLU/status/1035606806620499969
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks