| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Маловідомий журналіст (?) Мілана Стрижак, якій, судячи з усього, доступні стратегічні плани Кремля, малює картину: росіяни згодні на кого завгодно, аби не Порошенко. Бо тільки він є загрозою для супербензоколонки, і ніхто інший.
Виділив би два моменти. Перше: приємно бачити, що нарешті образ проросійського кандидата змальований росіянами ж, як щось непристойне, гідне зневаги, як особа, якою лякають пересічного виборця. Або українці обирають Порошенка, або - ось вам повний комплект прихвоснів Москви. Бійтесь!
Друге. З легкістю подібні страшилки можуть бути повернуті в протилежну сторону. З подібним рівнем аргументів будь-який ще менш відомий журналіст може написати: Москва спеціально робить вигляд, що для неї страшний лише Петро Олекійович, аби підіграти йому у скрутну хвилину. Як в тій казці: "тільки не кидай мене в терновий кущ!"
Скільки за півроку ми ще побачимо подібного.
Интересно не только "те що каже" а и "те що не каже"Важливо розуміти, що основний прорив відбувся не за каденцію Петра Порошенка, але він про це й не каже.
«Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©
Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа…(с)
Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)
У одного меня чето с логикой?!
Украине просто необходимо больше экспортировать и меньше импортировать. В течение трех лет мы должны выйти на экспорт продуктов с максимальной степенью переработки. Нужно исходить исключительно из собственных экономических интересов. Поэтому власть в кратчайшие сроки должна снять энергетическую и продовольственную блокаду Донбасса и создать в стране настоящий инвестиционный климат как для отечественных инвесторов, так и для иностранных.
Украина просто обязана стать восточноевропейским Сингапуром!
«Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©
... а почему бы на дать список всех желающих кандидатов в презы - по ФИО и предложить форумчанам проголосовать, ну хотя бы без оглашения, кто ЗА и кто ПРОТИВ... интересно было бы!...
А что, у нас в стране уже началась регистрация кандидатов в президенты? Или ушастая опять нажралась дерьма на раша-помойках и выпала из реальности?![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks