со среды бабье лето-1
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
со среды бабье лето-1
рано еще для бабьего лета)
Я Кот. Я не по правилам проверенным живу, и не по легкому пути иду.
Не соглашусь только насчёт воскресенья![]()
Коли я дивлюся новини, я розумію: світом правлять ті, хто ніколи не слухає музику (© Bob Dylan)
Классное утречко, штиль и сонное дыхание осени...
ВИПИВ? ЗА КЕРМО!
тебе бы в израиле пожить, где не жарко (хайфа, ашдод, тель-авив, герцлия) хотя бы месяцев 7-8 в днепр бы бежал, шо аж пятки сверкали бы
Красота!![]()
Коли я дивлюся новини, я розумію: світом правлять ті, хто ніколи не слухає музику (© Bob Dylan)
Отлично за бортом..нет изнуряющей жары
Во-во. Нормальная погода, ещё бы пару-тройку градусов скинуть и вааще красота будет.![]()
Такі розумні обидва
Виходьте гуляти о шостій ранку . Буде 12 градусів холоду.
По-перше, зарано для прогулянки; а по-друге - навряд чи холоду, скоріш за все, тепла. До речі, добра температура як для ранку.![]()
Вище нуля - то ж тепло.Та й пара ще при такій температурі не йде.
Як для мене, +12 набагато краще, аніж +32.
![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks