| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Тут от Гроссиуряду только что занимательную подъе..ку увидел..
"Подайте заявку до 1-го вересня 2018 року и отримайте....бла, бла, бла"
«Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©
Смотрите дейнероподобные шоколадооблизатели, смотрите за что вы топите
Народные депутаты не смогли ответить на вопрос сколько стоит хлеб, газ и проезд, - ВИДЕО
![]()
виявилося, що мій сусід не тіки не знає скіки коштує проїзд, а навіть - де зупиняється маршрутка на тітова... останні 20 років на машині... думаю, що скіки коштує хліб він теж не знає, бо господарство веде виключно теща...
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
расследование истории появления сенсации о том, что спикер ВР назвал Гитлера самым большим демократом
показало кто раскручивает рашистские трактовки событий:
страна.юа
Главред
комментс.юа
ГолосUA
КП в Украине
Корреспондент
Волиньскі новини
Знай.юа
украньюс.юа
112
ньюзван
Привет из 90-стых!!!
маски ружжо бита.... грабанули гральные лотерея/автоматы возле 6-ой детской больницы.
В новостях видно не будет. сами знаете почему.
,,,,заряжаемся,,,,
Так а как теперь коньяк эти шоколадные имбицилы назвать то собрались?
Брэнди???...дешевый плагиат...шо в украинской истории и языке нет достойного слова для названия оного напитка???
на эту тему большая статья, в частности:
как обычно, тут уместна цитата из Лавроваспроби України обійти міжнародні обмеження щодо захищених географічних позначень – дуже давня проблема. Українські виробники шампанського, наприклад, ще 10 років тому дізналися, що їм доведеться змінювати назву своєї продукції. Відтоді більшість виробників ігристих вин відійшли від назви "шампанське" і взялися просувати власні торговельні марки, як-то "Артемівське", "Крим" тощо.
Натомість коньячники не роблять нічого і не полишають спроб переконати уряд та ЄС у тому, що вони мають зберегти назву "коньяк".
І те, що це юридично неможливо, їх не зупиняє.
Виробники пояснюють, що заміна назви на "бренді" призведе до катастрофічного падіння попиту, оскільки українські споживачі переконані, що бренді є продукцією нижчої якості, аніж коньяк.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks