| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Аналогове ТВ с 1 вересня навічно відключили? Чи можуть бути варіанти?
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
Не знаю что там со всем, но распил парт категорически поддерживаю!!!
Может научит ценить личное пространство и отучит жить "общагой", потому что обзор "того, что выросло из 90х" показывает тяготение к стайности в коллективе и личной жизни.
https://www.pravda.com.ua/news/2018/09/1/7190792/
Суд у Рівненській області заборонив Концерну РРТ вимикати аналогове телебачення.
Про це пише "Детектор медіа".
30 серпня Сарненський районний суд Рівненської області виніс ухвалу, якою заборонив Концерну радіомовлення, радіозв’язку і телебачення вчиняти будь-які дії, пов’язані з припиненням використання технології аналогового телебачення, до вирішення спору по суті.
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
Тендеры на проведение подобных работ с отбором по стоимости - бред собачий.
К примеру, сколько мостов отремонтировал победитель до того, как выиграл тендер на ремонт Нового Моста ?
А сколько мостов отремонтировали следующие ковыряющиеся ?
А чего там узнавать то ?
Сначала было желание снять денег с желающих смотреть телевизор, потом отложили на будущее, так сказать, решили, пока, ограничиться съемом денег с желающих транслировать.
... и вся роль ...
євроінтеграція – це, передовсім, зміна ментальності. А реформи в головах здійснювати найважче.
Часто мене питають – коли ми заживемо, як у ЄС? Відповісти на це питання складно, але я точно можу сказати, скільки ще зусиль ми маємо для цього докласти. Тому на фото трохи вище ви можете побачити, власне, саму Угоду в найбільш матеріальному її вигляді.
Спочатку, здається, що це і прочитати важко, а виконати й поготів. Але все можливо. Ми вже почали виконувати цей документ і доволі успішно рухаємося далі.
Іванна Климпуш-Цинцадзе
Віце-прем'єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції
... в строительных тендерах в прозорро конкурс ведется по баллам с удельным весом, где цена по смете составляет ок. 70 проц., а остальное - внеценовые преложения /гарантия, сроки вып. работ, отказ от авансирования, опыт вып. подобных работ/, и там рассчитываются всякие коэффициенты - замысловатая схема, вообще.-то.... Но со всем этим можно и не заморачиваться, если результат известен заранее....☺
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks