Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 896 з 1062 ПершаПерша ... 396796846886887888889890891892893894895896897898899900901902903904905906946996 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 21240, показано з 17 901 по 17 920.

Тема: Субсидия на ЖКХ

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    37 032

Типово

Официально. Бумажку тут даже скидывал с месяц назад
    И вот сегодня устно, изрыгнув вот этот бред

Дописів
    1 922

Типово

Цитата Допис від A_L_E_N_A Переглянути допис
    .... вам отказали официально или устно ... суперспециалист в окошке? ....
    Отказ был более чем официальным - #17297
    Обратите внимание на процент обяз. платежа. Взятый доход для расчёта - более 10 тыщ. С такими доходами сложно претендовать даже на зимнюю субсидию.

Дописів
    7 591

Типово

Цитата Допис від Инна2018 Переглянути допис
    і в цьому періоді їх доходи були такими, що зазначені в абзацах другому — четвертому підпункту 3 пункту 6
    вот эти абзацы
    за інформацією ДФС, Пенсійного фонду України, у них взагалі відсутні доходи, які враховуються під час призначення житлової субсидії; або

вони отримували середньомісячний сукупний дохід менший, ніж розмір мінімальної заробітної плати, встановленої на початок періоду, за який враховуються доходи для призначення житлової субсидії; та/або

вони не сплатили єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування у розмірі, не меншому ніж мінімальний, сумарно протягом трьох місяців у періоді, за який враховуються доходи для призначення житлової субсидії.

а п.12 говорит:
    у разі призначення житлової субсидії таким домогосподарствам (у тому числі за рішенням комісії) в розрахунок сукупного доходу домогосподарства включається середньомісячний дохід таких осіб у розмірі:

что субсидию таким домохозяйствам таки могут назначить, в том числе (а не только) и по решению комиссии.

также есть п.7
    7. За наявності умов, зазначених у пункті 6 цього Положення, житлову субсидію може бути призначено за рішенням комісії виходячи з конкретних обставин, що склалися, крім випадку, зазначеного у підпункті 1 пункту 6 цього Положення.
    и далее:
    У мм. Києві та Севастополі, обласних центрах і містах обласного значення у разі, коли у члена домогосподарства або у члена сім’ї особи із складу домогосподарства доходи, які враховуються під час призначення субсидії, є такими, що зазначені в абзацах другому - четвертому підпункту 3 пункту 6 цього Положення, позитивне рішення комісії про призначення житлової субсидії може бути прийнято лише у разі, коли такі особи:
    Востаннє редагував Mishelka: 28.08.2018 о 19:01

Звідки Ви
    вул. Шнеєрсона
    Дописів
    8 454

Типово

Цитата Допис від kian Переглянути допис
    Отказ был более чем официальным - #17297
    Обратите внимание на процент обяз. платежа. Взятый доход для расчёта - более 10 тыщ. С такими доходами сложно претендовать даже на зимнюю субсидию.
    может на горячую линию скаргу, ссылаясь на некомпетентность сотрудников УСЗН?

пошла "чистить пулемет"....
    Когда мне тяжело, я всегда напоминаю себе о том, что если я сдамся – лучше не станет. Мне опять нужны доноры

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    3 067

Типово

А когда приходят ответы дали(не дали) субсидию на отопительный сезон?

Дописів
    3 679

Типово

Цитата Допис від Pro1004el Переглянути допис
    А когда приходят ответы дали(не дали) субсидию на отопительный сезон?
    Мне в собесе сказали подавать заяву не раньше октября-ноября. А уж когда ответ придет?...(я-то все равно не получу, так и не заморачиваюсь. Но подавать буду. Пусть там напрягаются и считают )

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    3 067

Типово

Цитата Допис від Лада0808 Переглянути допис
    Мне в собесе сказали подавать заяву не раньше октября-ноября. А уж когда ответ придет?...(я-то все равно не получу, так и не заморачиваюсь. Но подавать буду. Пусть там напрягаются и считают )
    нам сказали принести справку о составе семьи до конца августа на новый отопительный сезон
    интересен ответ

Звідки Ви
    Центр
    Дописів
    5 995

Типово

нам сказали принести справку о составе семьи до конца августа на новый отопительный сезон
    интересен ответ
    Они должны сами запрашивать эту справку.

Дописів
    3 679

Типово

интересен ответ
    Справку сказали тоже тогда же нести, а тк я в чс - то от квартальной (я уже писала с месяц назад об этом, в том плане что именно от квартальной - так мне сказали, а не от нового отдела не помню какого на Правде)
    Если что - то Соборный район

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    14 182

Типово

Цитата Допис від Ayrin*** Переглянути допис
    Кто нибудь проверял себя в державном реєстрі отримувачів субсидій и по факту в совбесе
    Наконец то вчера мне удалось ввести номер дома и я обрадовала соседей, но сегодня счастливой оказалась только одна
    в реестре 467 в совбесе 0
    708 - 270
    158 - 370
    366 - 0
    Что за фигня? Вот так посмотрят и скажут, да ты такую субсидию получаешь, а на самом деле 0,0
    Т.е. сайту верить нельзя?

Дописів
    120

Типово

Цитата Допис від Mishelka Переглянути допис
    вот эти абзацы

а п.12 говорит:

что субсидию таким домохозяйствам таки могут назначить, в том числе (а не только) и по решению комиссии.

также есть п.7

и далее:
    Неправильно, потому что Вы кусочек выложили пункта. Пункт начинается с фразы "субсидия не положена" и далее перечисляются, кому не положена. Есть исключения из категорий, которым и будут начислять виртуальные доходы.
    Почитайте внимательно пункт сначала.
    Особа заморочка-это считать абзацы, приходиться скакать по Постанове вверх-вниз, как антилопе по горам.

6. Житлова субсидія не призначається (у тому числі на наступний період), якщо^
    1. 120 кв.м.
    2. транспорт
    3.:
    у складі домогосподарства або у складі сім’ї члена .....:
    відсутні доходи...
    сукупний дохід менший, ніж розмір мінімальної заробітної плати....
    не сплатили єдиного внеску ....
    Исключения:
    навчалися за денною формою навчання у закладах середньої освіти, професійно-технічних навчальних закладах, закладах вищої освіти або зареєстровані у службі зайнятості як такі, що шукають роботу, і (И!!!!) в цей період навчалися в центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості;
    отримували хоча б один із таких видів доходу, як пенсію, стипендію, допомогу при народженні (усиновленні) дитини, допомогу особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю, допомогу по догляду за особами з інвалідністю I і II групи внаслідок психічного розладу, допомогу особам, які не мають права на пенсію, та особам з інвалідністю, тимчасову державну соціальну допомогу непрацюючій особі, яка досягла загального пенсійного віку, але не набула права на пенсійну виплату, допомогу по безробіттю;
    ....
    7. За наявності умов, зазначених у пункті 6 цього Положення, житлову субсидію може бути призначено за рішенням комісії виходячи з конкретних обставин, що склалися....:
    що зазначені в абзацах другому — четвертому
    підпункту 3 пункту 6 цього Положення, позитивне рішення комісії про призначення житлової субсидії може бути прийнято лише у разі, коли такі особи:
    перебувають у складних життєвих обставинах, викликаних тривалою хворобою, що підтверджується висновком (довідкою) лікарсько-консультативної комісії закладу охорони здоров’я;
    на момент призначення житлової субсидії сплачують єдиний соціальний внесок у розмірі, не меншому ніж мінімальний, протягом двох місяців підряд перед днем звернення за призначенням житлової субсидії або сплачують єдиний соціальний внесок у розмірі, не меншому ніж мінімальний, протягом двох місяців підряд перед місяцем, в якому житлова субсидія призначається без звернення громадянина. При цьому особі, яка працює за строковим трудовим договором, житлову субсидію за рішенням комісії може бути призначено лише у разі, коли строк дії строкового трудового договору є більшим, ніж строк, на який призначається житлова субсидія
    При этом:
    Якщо протягом строку призначення житлової субсидії за рішенням комісії у випадках, зазначених у підпункті 3 пункту 6 цього Положення, фізична особа — підприємець, доходи якої під час призначення житлової субсидії були такими, що зазначені в абзацах другому — четвертому підпункту 3 пункту 6 цього Положення, не сплатить єдиний соціальний внесок чи сплатить його в розмірі, меншому ніж мінімальний, за будь-який місяць протягом строку призначення житлової субсидії, а також особа, що працює за трудовим договором (... если короче. особа уволится или будет уволена) в будь-який місяць протягом строку призначення житлової субсидії, керівник структурного підрозділу з питань соціального захисту населення протягом трьох робочих днів з дня отримання інформації від органів Пенсійного фонду України вносить на розгляд комісії подання щодо скасування рішення комісії про призначення .
    Грубо говоря, нет произвольного сонования по желанию комиссии. Основания прописаны Постановой
    Востаннє редагував Инна2018: 29.08.2018 о 08:12

Дописів
    120

Типово

Цитата Допис від =romex= Переглянути допис
    Таки эта скотина лжет! На 1545 сказали что 3200 я должен был получать грязными, что я и получал. Там вопрос с отпусками у меня, когда выходило в месяц меньше, а на другой больше. В общем на комиссию пойду, я с них все выжму. Куда и как идти на комиссию?
    99,9% вероятности, что они в ответе скопируют тот пункт, который я процитировала

Звідки Ви
    Левобережный
    Дописів
    14 595

Типово

Таки эта скотина лжет! На 1545 сказали что 3200 я должен был получать грязными, что я и получал. Там вопрос с отпусками у меня, когда выходило в месяц меньше, а на другой больше. В общем на комиссию пойду, я с них все выжму. Куда и как идти на комиссию?
    сучка
    Ничто так не стройнит женщину, как НЕ ЖРАТЬ!

Звідки Ви
    Левобережный
    Дописів
    14 595

Типово

Цитата Допис від Лада0808 Переглянути допис
    через igov уже берется период с 01.01 по 30/06 так что наверное можно уже подавать
    Ничто так не стройнит женщину, как НЕ ЖРАТЬ!

Звідки Ви
    вул. Шнеєрсона
    Дописів
    8 454

Типово

Центральный зашла с\с за 4 мес. май- август, на сайте газюков отразилась...
    сумма в 2 раза меньше,чем прошлым летом...
    жду расчетку...
    Когда мне тяжело, я всегда напоминаю себе о том, что если я сдамся – лучше не станет. Мне опять нужны доноры

Дописів
    7 591

Типово

Цитата Допис від Марисон Переглянути допис
    через igov уже берется период с 01.01 по 30/06 так что наверное можно уже подавать
    не только на igov, это igov исправил потому что у них ошибка была, а по новым Правилам декларация заполняется за:

за два квартали, що передують місяцю, який передує місяцю звернення за призначенням житлової субсидії, - у разі, коли житлова субсидія призначається після початку опалювального (неопалювального) сезону.

Звідки Ви
    Левобережный - 3
    Дописів
    566

Типово

Подскажите, пожалуйста, у кого-то Индустриальный район зашла субсидия?

Звідки Ви
    вул. Шнеєрсона
    Дописів
    8 454

Типово

Центральный - зашла с/с по электроэнергии, сумма микро... на 2-х 10,95 грн в мес..... жду расчетку, пока нет...

Дописів
    7 591

Типово

Цитата Допис від A_L_E_N_A Переглянути допис
    Центральный - зашла с/с по электроэнергии, сумма микро... на 2-х 10,95 грн в мес..... жду расчетку, пока нет...
    а какая общая субсидия за месяц на сайте соц.политики?

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    37 032

Типово

сделал запрос. получил вот такое
    это что за херня собачья?
    я три года работаю на одном и том де месте. официальная зп-минималка
    СПД не являюсь и никогда не был!! что за суки. опять туда идти...
    Долучення 2195263
    В общем сходил я второй раз в эту богодельню. Серпентарий там еще тот.
    В это раз змеи уже не рассказывали, что должен был НА РУКИ получать 3200. Типа это до уплаты налогов
    Теперь прие6ались к тому, что в среднее за второе полугодие выходит меньше 3200.
    А именно 3100. Так получилось потому что в июне у меня был отпуск и мне начислили отпускные наперед. Соответственно в июне мне начислено больше 4тыс, а в июле меньше 3200. Но июнь их не ипет, т.к. доходы берутся только за второе полугодие.

Как действовать с переходящими отпусками между полугодиями они не знают и знать не хотят.
    Вопрос. Учитываются ли другие доходы за второе полугодие 2017? Ну если я например продал телевизор? Можно ли сейчас заявить о полученном доходе в налоговую за 2е полугодие 2017г, уплатить налог с этого дозода. Ведь мне по сути 100 грн до мин. Дохода не хватает?!

Сторінка 896 з 1062 ПершаПерша ... 396796846886887888889890891892893894895896897898899900901902903904905906946996 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті