| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Аааааа, ну теперь понятно ))
Без подписи
Чисто интересно.
Малахольная Порохобота будет грамматическими ошибками в морду тыкать, или плюсики ставить ?
ууу форум прям стал напоминать заповедник дейнерисов.
бот с ботом и ботом погоняет.
вот что выборы делают![]()
Пане, ви настільки безхитрісний, невинний і прямолінійний ( можливо, навіть прямокутний ) у своїх коментарях до поточного життя і проявах беззастережної довіри до влади, що, повірте, рука не піднімається набрати на клавіатурі щось таке, що могло би вас зобидити або пробудити сумніви. Хай вам буде по вірі вашій.
вот мне интересно,смогу ли я создать бота похожего на микелу.
*пошел курить форумы по созданию ботов"
Краще їдь знов на відпочинок
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
а что такое,шаблоны рвутся?
больно?
Ха-ха... шаблони...такі шаблони...
Там, на відпочинку, хоч ворогів нема навкруги...
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
у вас видимо друзья вокруг.
особенно там где рф.
да?
кстати,недавно ваши друзья опять открыли туалет в доме,а не на улице,с шариками,ленточкой.
помню вам эти темы нравятся
Так, так, - все так і є... найкраща за всіх пам'ять, багато друзів на рф, які відкривають туалети і як,
ну про все ти знаєш "досконально" і своєчасноДолучення 2197476
Бачу - відпочинок не допоміг...
Ну... хай щастить.
да ну нафиг мне про всех знать все и досконально?
у меня в голове нет столько места.
хотя вон на примере микелы там можно знать 3-4 фразы,чтоб знать ,что он ответит.
и ничего,гением не нужно быть
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks