Ггггггг
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ггггггг
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
а вы попробуйте отстоять за опер столом 12 часов
крыша начинает хлопать в ладоши через 5-6 часов. далее начинается отъезд от реальности.
нагрузку на психику хирурга надо учитывать. но всем срать на хирургов с большой горы, они ж не люди, они ж хирурги.
пс
когда оперировали меня...
- доктор, я какая сегодня у вас по счету? не стесняйтесь, я все понимаю, у меня мама тоже медик.
- третья
- вы еще в состоянии оперировать, или может лучше бы завтречка?
- лежи, не крутись, у меня тут лазер и ребра. молчи, пока я закончу процесс.
- фсё, заткнулась, не мешаю.
Нельзя надолго оставлять женщину одну. Иначе у нее появляются Мысли и она их Думает. В силу особенностей женской логики, ни к чему хорошему это не приводит.
И лишнего не отрезали)))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
«Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©
І? А я сьогодні підписав, а виписатись не можу до 23.09. і?
з 26.01.2012 живу новим життям...
Все залежить від ціни...
Та мети.....
Зазвичай договір купівлі-продажу квартири укладається сторонами вже після того як з квартири «виписані» всі проживаючи особи. Мабуть тут була застосована схема відповідно до якої реальний власник квартири формально продає квартиру своїй довіреній особі і, таким чином, виселяє через суд з квартири членів своєї сім’ї чи інших зареєстрованих осіб з якими проживати не бажає. Після фізичного видворення з квартири цих осіб, третя особа повертає квартиру власнику на підставі договору дарування чи іншого цивільно-правого договору.![]()
«Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks