Шо мешает набрать воды сегодня?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Шо мешает набрать воды сегодня?
Та як би і нічого. Окрім того, що ти на неї дивитимешся 5 днів в ванні, замість рильно/мийних процедур![]()
з 26.01.2012 живу новим життям...
а если ванну набирать - то где мыться?
никогда ванну не набираю)))
есть же баклажки, тазики, кастрюли
Don't say I'm evil inside
You just reflect in my eyes ♫
В сообщении водоканала пишут: "У зону обмеження потрапляють:
- Новокодацький район– селища Таромське та Ясне, житлові масиви Діївка 1, 2;
- Чечеловський район–нагірна частина від вул. Титова до вул. Бориса Кротова (ж/м Верхній), у тому числіс. Краснопілля;
- Центральний район– нагірна частина вище від пр. Д. Яворницького (його непарна сторона) до вул. Титова;
- Шевченковський район– нагірна частина вище від пр. Д. Яворницького (його непарна сторона) в напрямку по пр. Б. Хмельницького до сел. Сурсько - Литовського, а також ж/м Тополя – 1, 2, 3, та сел. Мирний;
- Соборний район– повністю;
- селища Сурсько - Литовське, Новоолександрівка, Братське, Ракшівка, Волоське, Старі Кодаки, Сажівка;
- ж/м Аеропорт;
Меня интересуют в Чечеловском районе другие улицы, кроме указанных: "нагірна частина від вул. Титова до вул. Бориса Кротова (ж/м Верхній), у тому числі с. Краснопілля;"
попадают под отключение???
Мои растения: http://forum.gorod.dp.ua/album.php?u=6449
А мне вот интересно на левом отключать не будут вообще: ни сейчас, ни позже?
Цього разу на лівому березі відключень не планують. А що далі буде -ніхто не скаже...
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
Ніяких "новин" нема?
Відключення 8.08 о 6:00 ???
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
Позвонил в диспетчерскую -- там брякнули "смотрите сайт и телевизор" и бросили трубку. Ожидаемый уровень сервиса.
Так а че задрачивать то службу, по радио говорят, по ТВ говорят, на сайте написано...ещё должен и работник на телефоне быть попкой-попугаем?
в такую жару отключать воду - жжжесть.![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks