| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Да помню. Почти год (а может и больше) Яйценюк с Луценко колесили по стране, агитировали за протесты и собирали бригады. Это я хорошо помню! Я еще удивлялся тупой власти, которая позволяла это делать. власть действительно была тупой и сама себе активно рыла яму, и не один Янык в этом преуспел. Думаю буча планировалась ближе к выборам, но Янык сам дал повод начать все раньше.
ПС а вот те кто спонтанно поддержал протест действительно о будущем не думали.
Ну сейчас же ничего не делают. А для гибели государства нынешняя власть сделала гораздо больше, чем предыдущая. Что ни в коем случае предыдущую не оправдывает.
Автономная ливневка в песчанном грунте достаточно эффективна(с) Робокоп (Шашки)
Яценюк і Луценко - це ті самі *яйця* відносно користі / шкоди для держави, що і янукович .
Підемо від зворотного: студенти вийшли на протест, їх побили , але буча суспільна не здійнялася у відповідь на це .
янукович затягнув країну у Таможенний Союз , руйнація країни із закріпленням її фактичного статусу раба росії на радощах стартонула разом з активним *легальним* зросійщенням .
Так нормально , по -вашому ?
Автономная ливневка в песчанном грунте достаточно эффективна(с) Робокоп (Шашки)
Я так дивлюся, почалася передвиборча кампанія... Невже почали виділяти гроші на треш в інтернеті?
Мои растения: http://forum.gorod.dp.ua/album.php?u=6449
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks