Ця ікра дуже смачна:Кабачки - 3 кг
Томатна паста - 350 гр
Сахар - 1 ст. ложка
Сіль - 1 ст. ложка
Уксус - 80 гр (можна без нього, але зберігати в холодному місці)
Перець - 0,5 ч. ложки
Часник - 7 зубчиків
Цибуля - 4 шт
Морква - 4 шт
Олія - 150 гр
Мука - 3 ст. ложки.
Вихід готової ікри - 3 літри.
Кабачки порізати кубиками 1/1 см
Цибулю - кубиками
Моркву - на крупній тертці
Часник мілко посікти ножем
Муку прожарити на сухій сковорідці до золотистого кольору.
Положити в казанок: олію, цибулю і моркву. Тушити на середньому вогні 5 - 7 хв. Добавити все остальне, перемішати. Тушити на середньому вогні 45 хв. Готову масу збити блендером. Розложити ікру по стерильних банках, прикрити банки стерильними кришками та стерилізувати 40 хв з моменту закіпання.
Bookmarks